- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Onlardan haberim yok içeriği değiştirmiş demekkiKollarına takmışlar bakmışlar öyle deneyip sonra da kaldırmışlar canım
Cıkardığınız gün ya da ertesi günü de satabilirdiniz. Altınlariniza mi kiyamadınız ?Sene 2020 ama hala mesajları okumadan yazıyoruz . Bankadan 5 gün önce çıkardım satacaktık bugün de satmak için çıkarırken fark ettim ok
Evet kıyamadımCıkardığınız gün ya da ertesi günü de satabilirdiniz. Altınlariniza mi kiyamadınız ?
Gerçekten mi cok sevindim adınıza vallah bende istemsiz bir şekilde o arkadaşımdan şüphe duyuyorum ama sizin gibi bende sevinirim inşallahYüksek bir meblağ mi? Çok üzüldüm. İnşallah ummadiginiz bir yerden çıkar da rahatlarsıniz. Bizim de başımıza böyle bir şey gelmişti. Ben çok üzüldüm hem maddi hem manevi değeri vardi. Önce birçok kişiden suphelendim hatta çöpe attım herhalde dedim en son ama çok iyi bir yere saklamisim 2 ay sonra buldum.
Arkadasım üst kat değildi bu bir .. ikincisi ben bankadan aldığım sırada eşime ani görev çıktı o gidince de ben satamadım tek basıma yapmaktan çekindim bu iki .. kimseyi de zan altında bırakmıyorum zaten o arkadaşıma güvendiğimi söyledim ama sizler yani hepiniz güvenmeyin dediniz .. böyle yorum yapınca rahatladın mı acaba ??Satmak için kasadan aldıysanız satsaydınız hemen bankadan alınca o zaman neden satmadınız? 3 gün çantada bilezikler bileklikler durmuş yani dışarı çıksanız çantanız çalınsa ne yapacaksınız çantanızda altınlar evde durduğundan daha güvensiz mantıksız yani satacak insan kasadan alır direkt gider satar insanları da zan altında bırakıyorsunuz ki bir de bileziklerimiz aynıydı baktık arkadaşla çıkarmıştım diyorsunuz aynıysa aynı çıkarıp gösterme nedeni neden sanki biraz da hava atmak için götürmüşsünüz gibi geldi bana yoksa üst komşuya da insan çantayla çıkmaz ki. Benim altınların 12 sene evde durdu birşeyde olmadı güvenilir yere koydum ama çantasında taşıyıp kaybeden çok gördüm 8 bilezik bileklikler falan yani kimseyi de suçlayamazsınız kamera yok birşey yok gitmiş giden geçmiş olsun yanii bir daha da yapmazsınız ama iş işten geçmiş artık
Bana arkadasin gibi geliyor. Cantanda altin oldugunu bilen sadece o, onun evinde kaldin gece ve cantan bos odadaydi. Dusurmedigine de eminsin. Baska bir ihtimal pek yok gibiArkadasım üst kat değildi bu bir .. ikincisi ben bankadan aldığım sırada eşime ani görev çıktı o gidince de ben satamadım tek basıma yapmaktan çekindim bu iki .. kimseyi de zan altında bırakmıyorum zaten o arkadaşıma güvendiğimi söyledim ama sizler yani hepiniz güvenmeyin dediniz .. böyle yorum yapınca rahatladın mı acaba ??
Oyle canım sadece o ve eşi biliyordu ve güvendiğim için götürdüm bende Oraya .. kalanları kuyumcuya verdik bugün ama aşırı stres durumdayım bir yanım bulursun diyor diğer yanım belki de çöpte gitti diyorBana arkadasin gibi geliyor. Cantanda altin oldugunu bilen sadece o, onun evinde kaldin gece ve cantan bos odadaydi. Dusurmedigine de eminsin. Baska bir ihtimal pek yok gibi
Oyle canım sadece o ve eşi biliyordu ve güvendiğim için götürdüm bende Oraya .. kalanları kuyumcuya verdik bugün ama aşırı stres durumdayım bir yanım bulursun diyor diğer yanım belki de çöpte gitti diyor
Canım çıkarıp baktık ama herkes linçe kalkıştığı için hatta bunu görgüsüzlük olarak belirledikleri için düzelttim o kısmı ben arkadaşıma güveniyorum ama Allah affetsin başka bişey aklıma gelmiyor
ben metrobüs kullanıyorum, 50 liradan fazla nakit taşımam çok ciddiyim."tırnakçılık" yapan dolu iş saatlerinde.Kusura bakmayın ama kendi tedbirsizliğinizin sonucu olarak yaşanmış bu kayıp olayı.
Bileziklerin üzerine bir bardak soğuk su için.
Bir musibet, bin nasihatten evlaymış,
bundan sonra kuyumcu vitrini gibi dolaşmazsınız.
İşyerinde kendi odam, kilitli dolabım var.
Toplu taşıma kullanmıyorum, kendi aracımla gidip geliyorum, buna rağmen cüzdanımda
500 TL'den fazla para taşımam.
Ona almak değil çalmak denir. Çalmayada kılıf uydurulmaz.komsularınız almasın belki çok sıkıntıları vardı almak zorunda kaldı
Arkadaşınızın eşi nasıl biri, o almış olabilir mi?Oyle canım sadece o ve eşi biliyordu ve güvendiğim için götürdüm bende Oraya .. kalanları kuyumcuya verdik bugün ama aşırı stres durumdayım bir yanım bulursun diyor diğer yanım belki de çöpte gitti diyor