Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evinize bence kamera alın ve kimseye söylemeyin. Ortaya yine böyle bir sahte takı, küpe vs alır koyar, denersiniz. Bir kaç defada ortaya çıkar. Kimseye ama kimseye güvenmeyin. Siz bahsetmeseniz belki böyle bir şey yapmazlardı. Bir ara evinde kaldığınız arkadaşa bileziklerini saymasını söyleyin. Resimleri varsa tüm insanların eşinizle gidip kuyumculara böyle biri geldi mi diye sorsanız belki birilerinin gidip bozdurduğunu öğrenirsiniz.

Aa evet bir arkadaşım kaybolan alyansını bu şekilde bulmuştu. Civar kuyumcuları gezmiş, içinde isim ve tarih olduğu için kolayca bulmuştu. Kamera kayıtlarında eve gelen temizlikçi çıkmıştı.

Fazla iyi niyetlisiniz bu hiç iyi değil.
İnsanlar sandığınızdan daha kötü hatta çok çok daha kötü.
Eşiniz genelde gergin bir adam mı ?
Tepki vermemesi onun kişiliğinde olan birşey mi yoksa suçlu oldugu için mi ?
Bence burdan da yola çıkabilirsiniz. Eşinizi tanırsınız fevri insanlar tepki verir elbet verir yani istisnası yok.
3 bilezik yaklaşık ne kadar ediyor bilmiyorum ama 2000 TL desek az buz birşey değil bu miktarda.
Eşinizi analiz edin.

Arkadaşınıza karşı kafanız zaten karıştı onu da analiz edin.
Kimseye de güvenmeyin. Nerelerde çocuklar katledildi tecavüze uğradı gördük biliyoruz. Dindar olan herkes iyi değildir. Bazen din bir maskedir. Hastalıkları kapatmak için kullanılabilen birşey din.

Dediğim gibi önce eşinizi analiz edin detaylıca. Sonra arkadaşınızı.

Komşularda zan altinda kesinlikle.

Bilinmeyen birşey için emin olmayın şüphe önemli bir şeydir ya içini yer ya da doğru sonuca çıkartır.
İnşallah bulunur veya alan kişi itiraf eder.

Cok sağolun ne diyeyim . Ama arkadaşıma dedim seri nosu var verdim karakola iyi yaptın diyor yardımcı oluyor .. neyse bulunur belki
[/QUOTE]
Yani biri altınları bozdurmaya gitse hemen bulunabilir değil mi seri no verince bu da iyi en azından

Keşke vallah eşeklik benim ki bankadaydı hep meraktan baktık birlikte ama başka bişey gelmiyor aklıma

Arkadaşınız göz göre göre almaz diye düşünüyorum. Sonuçta en son onunla bakmışsınız ilk ondan şüpheleneceğiniz belli. Bile bile yapmaz diye düşünüyorum. Yani o kadar gözünü karartmamışsa tabi.

Sene 2020 hala yastik altı birikim yapmamayi bankaya yatirmayı öğrenemedik. Geçmiş olsun. Kimsd icin yapmaz demeyin

Herkese o çok güvenilir bu çok güvenilir demişsin, kanatlanıp uçmadı ya bu bilezikler, babana bile güvenme kardeşim, ama biz birşey desek bize kızarsın onlar öyle değil diye, kanatlanıp uçmuştur o zaman ne diyelim, keşke yanında taşımasaydın.

Evin içinde iyi saklarsan birşey olmaz, misal kullanılmayan baca deligi,. çantaya koyup onuda askıya aşar yada dolaba koyarsan tabi ki güvenilir olmaz o ev.. bozduracağn gün alabilirdin yanına..

Bileziğin seri numarası oluyor mu? Ben hiç sanmıyorum, arkadaşınız da o kadar saf değildir bence.

Galiba konudaki en önemli kısmı da güncellemeyle silmişsiniz, yorumlara göre bilezikleri arkadasinizda çıkarip gostermissiniz. Ne diyebiliriz ki yorumlara göre arkadasinizi suçlamamak için olayları çıkarabiliyorsunuz, umarim bulunur bilezikler
Keşke birisi alintilasaydi o haliyle okumadım çıkarıp göstermiş mi?

Ama bak satmak için aldık diyorsun bir haftadır yanımda diyorsun satacağım gün alsaydın ya bankadan canım benim çok üzüldüm ya
Satacaktık diye çıkardık eşime ani görev çıktı diye bekledik .. olacağı varmış demek ki

Sene 2020 ama hala mesajları okumadan yazıyoruz . Bankadan 5 gün önce çıkardım satacaktık bugün de satmak için çıkarırken fark ettim ok
Siz arkadaşınıza eşim birşey demedi falan demeseydiniz boşanmanın eşiğine geldik tartıştık falan deseniz bu saatten sonra vicdanına seslenmek ten başka çare yok gibi

Sene 2020 ama hala mesajları okumadan yazıyoruz . Bankadan 5 gün önce çıkardım satacaktık bugün de satmak için çıkarırken fark ettim ok
Kuyumculara gidin gezin. Şaka değil. Resimlerini de eğer biri bilezik bozdurdu derlerse çekip gösterirsiniz veya kamera kaydına bakmak istersiniz. Kamera kaydını da alın yanınıza. Neden çekiniyorsunuz ki? 3 bilezik bu, sizi yarın bir gün gasp bile edebilirler. Olmadı mı şu ana kadar,ç? Şikayet etmek istemezseniz de en azından kimden uzak duracağınızı bilirsiniz. İsmi bulduğun an da paramı şu hesaba yatır veya ben polise gidiyorum dersiniz. Mesajla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X