Evinize bence kamera alın ve kimseye söylemeyin. Ortaya yine böyle bir sahte takı, küpe vs alır koyar, denersiniz. Bir kaç defada ortaya çıkar. Kimseye ama kimseye güvenmeyin. Siz bahsetmeseniz belki böyle bir şey yapmazlardı. Bir ara evinde kaldığınız arkadaşa bileziklerini saymasını söyleyin. Resimleri varsa tüm insanların eşinizle gidip kuyumculara böyle biri geldi mi diye sorsanız belki birilerinin gidip bozdurduğunu öğrenirsiniz.
Sizi tanıyor olsam 50 metre yanıma yaklaştırmam bu nasıl bir düşüncekomsularınız almasın belki çok sıkıntıları vardı almak zorunda kaldı
Keşke vallah eşeklik benim ki bankadaydı hep meraktan baktık birlikte ama başka bişey gelmiyor aklıma
Ama bak satmak için aldık diyorsun bir haftadır yanımda diyorsun satacağım gün alsaydın ya bankadan canım benim çok üzüldüm yaBenim de oyleydi satmak için çıkardık 1 hafta kaldı yanımda bugün satacaktık güya ama nasıl böyle oldu anlamıyorum ya
Bence olmazBilezikde seri no mu oluyor ya?
Bende hic görmedim.Bence olmaz
Keşke birisi alintilasaydi o haliyle okumadım çıkarıp göstermiş mi?Bileziğin seri numarası oluyor mu? Ben hiç sanmıyorum, arkadaşınız da o kadar saf değildir bence.
Galiba konudaki en önemli kısmı da güncellemeyle silmişsiniz, yorumlara göre bilezikleri arkadasinizda çıkarip gostermissiniz. Ne diyebiliriz ki yorumlara göre arkadasinizi suçlamamak için olayları çıkarabiliyorsunuz, umarim bulunur bilezikler
Kollarına takmışlar bakmışlar öyle deneyip sonra da kaldırmışlar canımKeşke birisi alintilasaydi o haliyle okumadım çıkarıp göstermiş mi?
Sene 2020 ama hala mesajları okumadan yazıyoruz . Bankadan 5 gün önce çıkardım satacaktık bugün de satmak için çıkarırken fark ettim okSene 2020 hala yastik altı birikim yapmamayi bankaya yatirmayı öğrenemedik. Geçmiş olsun. Kimsd icin yapmaz demeyin
Satacaktık diye çıkardık eşime ani görev çıktı diye bekledik .. olacağı varmış demek kiAma bak satmak için aldık diyorsun bir haftadır yanımda diyorsun satacağım gün alsaydın ya bankadan canım benim çok üzüldüm ya
Siz arkadaşınıza eşim birşey demedi falan demeseydiniz boşanmanın eşiğine geldik tartıştık falan deseniz bu saatten sonra vicdanına seslenmek ten başka çare yok gibiSene 2020 ama hala mesajları okumadan yazıyoruz . Bankadan 5 gün önce çıkardım satacaktık bugün de satmak için çıkarırken fark ettim ok
Kuyumculara gidin gezin. Şaka değil. Resimlerini de eğer biri bilezik bozdurdu derlerse çekip gösterirsiniz veya kamera kaydına bakmak istersiniz. Kamera kaydını da alın yanınıza. Neden çekiniyorsunuz ki? 3 bilezik bu, sizi yarın bir gün gasp bile edebilirler. Olmadı mı şu ana kadar,ç? Şikayet etmek istemezseniz de en azından kimden uzak duracağınızı bilirsiniz. İsmi bulduğun an da paramı şu hesaba yatır veya ben polise gidiyorum dersiniz. Mesajla.Sene 2020 ama hala mesajları okumadan yazıyoruz . Bankadan 5 gün önce çıkardım satacaktık bugün de satmak için çıkarırken fark ettim ok