arkadaşımla konuştum ama hiç oralı bile değil napcamı şaşırdım kime desem bana o kişi almıs diyorlarDünden beri basım ağrıyor eğer çöpe gitmediyse çıkar inşallahh
artık hırsızllar dedektorle gezıyorlarevinizde dip kıyı köşe bi yerde bıraksaydınız dışarıda çaldırma/kaybetme ihtimalinizden çok daha güvenli
aklımda birkaç yer var ama burda söylesem hırsızlara fikir mi vermiş olurum bilemedim
illaki illaki vardır evinizde böyle bir yer bence bidahakine yanınızda taşımayın
çok geçmiş olsun
Çöpe gitmediyse çıkar inşallah diyorsunuz hala çok şaşırıyorum. Ya neden çöpe gitsin, çantanızdan bir poşet altını çıkarıp neden çöpe atasınız? Arkadaşıma söyledim oralı olmadı diyorsunuz, ben arkadaşınızdan şüpheleniyorum.Eşimin borcu yok canım zaten araba için satacaktık güya arkadaşımla konuştum ama hiç oralı bile değil napcamı şaşırdım kime desem bana o kişi almıs diyorlarDünden beri basım ağrıyor eğer çöpe gitmediyse çıkar inşallahh
Hâlâ iyi niyet diyorsunuz.Bnde cok üzgünüm ve güvenim insanlığım bitti zaten benim de .. iyi niyetimin kurbanı oldum
sehrin kucukse altınlarını kuyumculara haber et enınde sonunda bırı gelır bozdurmaya. ıclerınden tanıdık olursa ne ala....Selam aleyküm arkadaşlar benim 8 adet bileziğim vardı . 3 gün önce arkadaşa gittim bir gece kaldım . Arkadasım da dört dörtlük bir insan asla alacak biri değil oda eşi de cok güvendiğim insanlardır . Sonra çıktım eve geldim temizlik yaptım iki gün geçti üstünden bu sabah çantamı döktüm baktım iki kutu var bir kuru eksik ve 3 tanesi yok kolyem bilekliğim hepsi duruyor sadece 3 bilezik yokallahım çantam da derin bi çanta düşme ihtimali sıfır direkt eve geçtim arkadaştan çıktığımda 3 gün önce başka yere gitmedim ama dün misafirim vardı üst komşum la karşı komşum ama onlarda cok güvenilir insanlar ki yatak odama kimse gitmedi hep birlikteydik .. allahım noldu bu bilezikler karakola da gittim not bıraktım bulan olursa diye . Soruşturma açmadım illa ki hepsinin parmak izi vardır orda burda çünkü güvendiğim 3 bayan arkadaşım .. alma ihtimalleri yok ki oyle bir fırsatta yoktu Kızlar nasıl bulacam ne yapcam eşim bana biley demedi ama ikimiz de cok stres olduk ya tek birikimimiz onlar . Satacaktık güya .. ölecem ya yok hiç bir yerde
Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun
İftira atmıyoruz ki bazı şeyler gün gibi ortada uyarıyoruz dikkatli olması için. Belki o altınlar geri gelmez ama konu sahibi arkadaşına bir daha güvenmeyeceğini bilir. Arkadaşı almış olmasa bile umursamaz olması bile yeter arkadaşlığı kesmek için.canlar tahmını su yapmıs olmasın belki budur bıle demek cok gunah. hakka gırmek ıftıra olur. yapmayın . ınsallah bulursun canım sen de altınlarını .s
Eşimin borcu yok canım zaten araba için satacaktık güya arkadaşımla konuştum ama hiç oralı bile değil napcamı şaşırdım kime desem bana o kişi almıs diyorlarDünden beri basım ağrıyor eğer çöpe gitmediyse çıkar inşallahh
Ya ben arkadaşın olsam, benim evimde böyle bir olayın yaşanma ihtimali bile olsa gece gözüme uyku girmez kalkar evi talan ederim acaba düştü mü diye, ya benim üzerime kalırsa diye.bu nasıl bi rahatlık.arkadaşınla eşi karıştırıyor bir şeylerEşimin borcu yok canım zaten araba için satacaktık güya arkadaşımla konuştum ama hiç oralı bile değil napcamı şaşırdım kime desem bana o kişi almıs diyorlarDünden beri basım ağrıyor eğer çöpe gitmediyse çıkar inşallahh
Ya ben arkadaşın olsam, benim evimde böyle bir olayın yaşanma ihtimali bile olsa gece gözüme uyku girmez kalkar evi talan ederim acaba düştü mü diye, ya benim üzerime kalırsa diye.bu nasıl bi rahatlık.arkadaşınla eşi karıştırıyor bir şeyler
instegramda soyle birseye denk gelmiştim ise yaradigini soyleyen çok olmus yorumlarda.Inaniyorsan bir dene istersen.
kimin yatağının başının arasına sıkışmış?Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun
güncelleme : kızlar buldukçük şükür yatakla başlığın arasına sıkışmış megersem kaç defa da baktık oysa arkadaşıma güveniyordum evet bir ara acaba demedim desem yalan olur ama cok şükür dostluğum da altınlar da yerinde kaldıcokkk mutluyum ya cok
Bulunmuş mu altınlarKimin yatağının başında sıkışmış? Sizin mi arkadaşınızın mı?