Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşımla konuştum ama hiç oralı bile değil napcamı şaşırdım kime desem bana o kişi almıs diyorlar Dünden beri basım ağrıyor eğer çöpe gitmediyse çıkar inşallahh

bence bu durum herşeyi açıklıyor
benim evimde böyle birşey kayıpolduğu şüphesi bile olsa ben arkadaşımdan çok telaş yaparım
evi 40 kere altını üstüne getiririm belki biyere düşmüştür diye
arar sorarım sürekli bulundumu diye merak eder üzülürüm
üstüme kalacak benden şüphelencek diye aklım çıkar, ki masum olan insan böyle yapar
arkadaşınız bayağı rahat maşallah umursamamış fazla
neden acaba?
daha önceki yorumdada yazdım ben arkadaşının eşinden şüphelendim, ikisi bu işin içinde
Halen çöp diyorsunuz, insan eski faturayı, işe yaramaz kağıdı bile çöpe atarken açıp tekrar bakıyor, bilezği ne diye çöpe atasınız.
Çok iyi niyetli ve malesef saf buldum sizi. Bu devir için ikiside çok fazla kusura bakmayın
Kim aldıysa hayrını görmez zaten, Allahda göstermesin.

artık hırsızllar dedektorle gezıyorlar
bırı karpuzun ıcınde buzdolabında saklıyormus altınını hırsızlar onu bıle bulmus
hırsızların dedektorune takılmamak ıcın ozel kılıflı bez cantalar var. evınde saklamak ıcın ısrar edenler onu bulup alabılır :)

Koop
Çöpe gitmediyse çıkar inşallah diyorsunuz hala çok şaşırıyorum. Ya neden çöpe gitsin, çantanızdan bir poşet altını çıkarıp neden çöpe atasınız? Arkadaşıma söyledim oralı olmadı diyorsunuz, ben arkadaşınızdan şüpheleniyorum.

Bnde cok üzgünüm ve güvenim insanlığım bitti zaten benim de .. iyi niyetimin kurbanı oldum
Hâlâ iyi niyet diyorsunuz.
Bunun adı tedbirsizlik, kabul edin artık.
Arkadaşınız veya eşi çaldıysa evet onlar suçlu ama siz de buna zemin hazırlamışsınız.

canlar tahmını su yapmıs olmasın belki budur bıle demek cok gunah. hakka gırmek ıftıra olur. yapmayın . ınsallah bulursun canım sen de altınlarını .s

sehrin kucukse altınlarını kuyumculara haber et enınde sonunda bırı gelır bozdurmaya. ıclerınden tanıdık olursa ne ala....

canlar tahmını su yapmıs olmasın belki budur bıle demek cok gunah. hakka gırmek ıftıra olur. yapmayın . ınsallah bulursun canım sen de altınlarını .s
İftira atmıyoruz ki bazı şeyler gün gibi ortada uyarıyoruz dikkatli olması için. Belki o altınlar geri gelmez ama konu sahibi arkadaşına bir daha güvenmeyeceğini bilir. Arkadaşı almış olmasa bile umursamaz olması bile yeter arkadaşlığı kesmek için.

ya kimsenin günahını almak gibi olmasın ama şu mesajın benim kafamı karıştırdı. benim evimde böyle değerli bir şey kaybolsa evi altüst ederim. suçlanmış gibi hissederim ve çok üzülürüm. defalarca sizi arar bulup bulmadığınızı sorarım.
günahları boynuna ama ben de arkadaş ve eşinden şüphelendim.
burada üstten üstten konuşanları da hiç anlamıyorum, tamam tedbirsiz davranmışsınız ama üzüc bir ders olmuş.sanki gönüllü kaybettiniz. kimseyi suçlayamıyorsunuz bile. o kadar da naif düşüncelisiniz. Rabbim inşallah bulmanıza yardımcı olur, ne diyim. bulamazsanız da zor ama sağlık olsun demeye çalışın. dünyanın bin türlü hali var. başımızdan defi bela gitti deyin.

Arkadaşımın tam 15 senelik arkadası lise 1den beri kolyesini çalmıştı. Yillardir birbirlerinde kalirlardi her seylerini paylasirlardi. Para mevzusu olmazdi kimin paraya ihtiyaci varsa ona para biriktirilirdi. Bir gun kolyesi yok oluyo kalabalik bir misafiri oldugunda, o arkadasi da herkes bahceye ciktiktan sonra son kez lavaboya gidiyo. Onun aldigindan emin soruo duruyor iste belki cantana takilmistir cantanin bi gozune sikismistir, astari yirtilmistir icine dusmustur. vs. Uzun sure boyle soyluyo laf arasinda sonra diyo ki hocaya gitcez baktircaz kim yapti diye diyo. Asla boyle bi insan degildir ama aklina gelmis iste o mesajin ustune arkadasi mesaj atiyo kolye elinde canim benimkilerle karismis diye. Ne nasil karisacaksa.

instegramda soyle birseye denk gelmiştim ise yaradigini soyleyen çok olmus yorumlarda.Inaniyorsan bir dene istersen.

Ya ben arkadaşın olsam, benim evimde böyle bir olayın yaşanma ihtimali bile olsa gece gözüme uyku girmez kalkar evi talan ederim acaba düştü mü diye, ya benim üzerime kalırsa diye.bu nasıl bi rahatlık.arkadaşınla eşi karıştırıyor bir şeyler

Arkadaşınıza polise gideceğinizi çantadan parmak izi alınacağını söyleyin o aldıysa zaten bir şekilde korkup size vereceğini düşünüyorum

Günah almak istemiyorum ame evet birisi arayıp altınlarımı sizin evde mi unuttum diye sorsa evin heryerini ararım. Yanlış anlaşılmaktan korkarım, rahat olması bana da tuhaf geldi.

instegramda soyle birseye denk gelmiştim ise yaradigini soyleyen çok olmus yorumlarda.Inaniyorsan bir dene istersen.

Ben reklam olur diye sayga adı vermemiştim ama aynısını diyecektim. Bi tanesi komik bulmuş mesajımı. Bem eşimin kaybolan araba anahtarı için etmiştim bu duayı ve anahtarbulundu Allah 'ın izniyle.

bulacağını hiç zannetmiyorum. Herseye okey de, hep mi çantada 8 bilezikle geziyorsunuz? Eve gelince nasıl bakmadınız ki, yani normalde eve gelince alınıp bir yere konmaz mı? 3 gün ne diye çantada durur? Eve biri girse direkt alıp çıkabilirdi çantayı mesela. çok fakirim galiba ben kapıyı kapandığım gibi bakardım

bu konuda da tek merak ettiğim. Altınların seri numarası mı oluyor? Neresinde yazıyor ? Benimkilerde sadece ayar yazıyor. Hiç seri numarası olan altınım olmadı. Arkadaşına da öyle demişsin, o da bozuntuya vermedi mi ki?

Kimin yatağının başında sıkışmış? Sizin mi arkadaşınızın mı?

kimin yatağının başının arasına sıkışmış?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…