Evet kesinlikle. Konu sahibi cok cok saf ya da cok iyi niyetli. O altinlar zaten coktaan bozdurulmustur. Bir de arkadasindan eve gelince neden hemen cantasina bakmadi onu anlamadim. Olayin uzerinden kac gun gecince farketmis. Yani arkadasinin evinden ayrildigi gun gidip bozdurabilirdi altinlari.Arkadaşım benimle aradı diyor ama bu ülkede öldürdüğü adamın cenazesine gidip üstüne toprak atan insanlar varken kaçırıp istismar ettiği kızı sokak sokak mahalleliyle arayan kanı bozuklar varken arkadaşına konduramaması garip. Aramasa zaten şüphe çekerdi
Acaba bilezikler aynı dediğiniz kişiyle karışmış olabilir mi?Selam aleyküm arkadaşlar benim 8 adet bileziğim vardı . 3 gün önce arkadaşa gittim bir gece kaldım . Arkadasım da dört dörtlük bir insan asla alacak biri değil oda eşi de cok güvendiğim insanlardır . Sonra çıktım eve geldim temizlik yaptım iki gün geçti üstünden bu sabah çantamı döktüm baktım iki kutu var bir kuru eksik ve 3 tanesi yok kolyem bilekliğim hepsi duruyor sadece 3 bilezik yokallahım çantam da derin bi çanta düşme ihtimali sıfır direkt eve geçtim arkadaştan çıktığımda 3 gün önce başka yere gitmedim ama dün misafirim vardı üst komşum la karşı komşum ama onlarda cok güvenilir insanlar ki yatak odama kimse gitmedi hep birlikteydik .. allahım noldu bu bilezikler karakola da gittim not bıraktım bulan olursa diye . Soruşturma açmadım illa ki hepsinin parmak izi vardır orda burda çünkü güvendiğim 3 bayan arkadaşım .. alma ihtimalleri yok ki oyle bir fırsatta yoktu Kızlar nasıl bulacam ne yapcam eşim bana biley demedi ama ikimiz de cok stres olduk ya tek birikimimiz onlar . Satacaktık güya .. ölecem ya yok hiç bir yerde
Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun
Çocuk yok cnm ama onda değil baktık ve hırsızlık işi bu bilen biri almıs bence artık emin oldum düşmesi imkansız ve yabancı biri calsa hepsini alırAcaba bilezikler aynı dediğiniz kişiyle karışmış olabilir mi?
Etrafta çocuk varsa oyun olsun diye açmış olabilirler sonra da düşmüştür biryere.
Canım çıkarıp baktık ama herkes linçe kalkıştığı için hatta bunu görgüsüzlük olarak belirledikleri için düzelttim o kısmı ben arkadaşıma güveniyorum ama Allah affetsin başka bişey aklıma gelmiyorBileziğin seri numarası oluyor mu? Ben hiç sanmıyorum, arkadaşınız da o kadar saf değildir bence.
Galiba konudaki en önemli kısmı da güncellemeyle silmişsiniz, yorumlara göre bilezikleri arkadasinizda çıkarip gostermissiniz. Ne diyebiliriz ki yorumlara göre arkadasinizi suçlamamak için olayları çıkarabiliyorsunuz, umarim bulunur bilezikler
Keşke vallah eşeklik benim ki bankadaydı hep meraktan baktık birlikte ama başka bişey gelmiyor aklımaYa keşke cikarip göstermeseydiniz insanlards zan altında bilemeyiz nefis kötü bişey. Eve gelince bakmadiniz mi hic
Eşim almaz asla benim çantama bakmaz bile ki ikimizin parası zaten satacaktık neden alsın sebep yok . Benim de şimdi mantıklı düşününce bütün şüphem arkadaşıma gidiyor onun evinde tamdı ve boş odadaydı çantam .. inşallah almışsa dahi vicdanı ağır basar da verir banaHirsiza bir nevi davetiye siz cikarmissiniz. Altinlar cantanizda olsaydi ve bundan kimseye bahsetmeseydiniz kimse de cantanizi kurcalamazdi. Devir oyle bir devir ki ben cuzdsnimda bile az para tasiyorum. Cogu alisverisimi maas kartimdan nakit cekerek yapiyorum. Ki siz bir degil iki degil tum takilari takmissiniz. O arkadasiniz ben aldim demez tabi ki. Madem bozduracaktiniz altinlari kasadan aldiktan sonra hemen bozdurup parasini hesabiniza yatirip oyle arkadasiniza gitseydiniz. Simdi ne diyelim ki. Komsular da olabilir. Tuvalete gitme bahanesine yatak odasina da girmis olabilir. Ya da siz mutfakta birseyler hazirkarken almis olabilir. Ancak bence o evinde kaldiginiz arkadasta muhtemelen. Cunku cantadan dusse idi ses duyardiniz ya da uc kutu birden duserdi. Bu pek dusme olayi degil. Esiniz de almis olabilir. Ancak su anlattiklarinizdan tum supheler evinde kaldiginiz arkadasta toplaniyor.
Sadece ikisi biliyordu zaten başka bilen yok ama nasıl ıspat edicem bilmiyorum yaÇantanızda olduğunu bilen biri almıştır düşürmediğinize eminseniz. Komşular o sırada çantanda olduğunu nerden bilecek hemen alacak, ya arkadaş ya eş kalıyor bu durumda.
Eşinin tepkisi nasıl oldu?Sadece ikisi biliyordu zaten başka bilen yok ama nasıl ıspat edicem bilmiyorum ya
Keşke çantaya koymak yerine koluna taksaydınız daha iyi olurduSelam aleyküm arkadaşlar benim 8 adet bileziğim vardı . 3 gün önce arkadaşa gittim bir gece kaldım . Arkadasım da dört dörtlük bir insan asla alacak biri değil oda eşi de cok güvendiğim insanlardır . Sonra çıktım eve geldim temizlik yaptım iki gün geçti üstünden bu sabah çantamı döktüm baktım iki kutu var bir kuru eksik ve 3 tanesi yok kolyem bilekliğim hepsi duruyor sadece 3 bilezik yokallahım çantam da derin bi çanta düşme ihtimali sıfır direkt eve geçtim arkadaştan çıktığımda 3 gün önce başka yere gitmedim ama dün misafirim vardı üst komşum la karşı komşum ama onlarda cok güvenilir insanlar ki yatak odama kimse gitmedi hep birlikteydik .. allahım noldu bu bilezikler karakola da gittim not bıraktım bulan olursa diye . Soruşturma açmadım illa ki hepsinin parmak izi vardır orda burda çünkü güvendiğim 3 bayan arkadaşım .. alma ihtimalleri yok ki oyle bir fırsatta yoktu Kızlar nasıl bulacam ne yapcam eşim bana biley demedi ama ikimiz de cok stres olduk ya tek birikimimiz onlar . Satacaktık güya .. ölecem ya yok hiç bir yerde
Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun