Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.740
14.699
Selam aleyküm arkadaşlar benim 8 adet bileziğim vardı . 3 gün önce arkadaşa gittim bir gece kaldım hatta çıkardık taktık oyle sonra paketine koyup çantama koydum . Arkadasım da dört dörtlük bir insan asla alacak biri değil oda eşi de cok güvendiğim insanlardır . Sonra çıktım eve geldim temizlik yaptım iki gün geçti üstünden bu sabah çantamı döktüm baktım iki kutu var bir kuru eksik ve 3 tanesi yok kolyem bilekliğim hepsi duruyor sadece 3 bilezik yok allahım çantam da derin bi çanta düşme ihtimali sıfır direkt eve geçtim arkadaştan çıktığımda 3 gün önce başka yere gitmedim ama dün misafirim vardı üst komşum la karşı komşum ama onlarda cok güvenilir insanlar ki yatak odama kimse gitmedi hep birlikteydik .. allahım noldu bu bilezikler karakola da gittim not bıraktım bulan olursa diye . Soruşturma açmadım illa ki hepsinin parmak izi vardır orda burda çünkü güvendiğim 3 bayan arkadaşım .. alma ihtimalleri yok ki oyle bir fırsatta yoktu Kızlar nasıl bulacam ne yapcam eşim bana biley demedi ama ikimiz de cok stres olduk ya tek birikimimiz onlar . Satacaktık güya .. ölecem ya yok hiç bir yerde

Niye cantada taşıyorsunuz. Uzun süre takmayacaksan evde birakabilirdin. Ben çok tedirgin olurum çantamda bu kadar altınla. Umarım bulursun.ben arkadaştan şüphelendim nedense

Asla ASLA demeyin. Asla yapmaz falan 2020 yılındayız maalesef evlerimizin kapılarını kilitlemeden yattığmız yıllar çok geride kaldı. Açık açık sorulmaz böyle şeyler kimseye zan altına almak günah bir kere ama laf arasında bileziklerim kayıp karakola gittim üzerinde şahsi numarası var kişiye özel satılması mümkün değil anında bana bilgi gelir falan diyin bence

Ah be canım ne diye gösterdin bilezikleri devir kötü her şey olur. Yanına almanı anlıyorum ama göstermen kötü olmuş. Onlar almasa bile hep şüphe duyarsın. Tavrından değişiklik var mı?

Bulunduğum apartman güvenilir değil eşim de evde yoktu dedim evde bırakmayayım ama sanırım elden gitti ya of Koza dedim seri numarası bar bıraktım ama o almamış bana dedi oyle yap böyle yap güveniyorum

Bulunduğum apartman güvenilir değil eşim de evde yoktu dedim evde bırakmayayım ama sanırım elden gitti ya of Koza dedim seri numarası bar bıraktım ama o almamış bana dedi oyle yap böyle yap güveniyorum
O altınları banka hesabına koysaydınız evde tutamıyorsanız
Madem taktın kolunda kalsaydı kimse çekip alamazdı misafirlikteyken
Kaldırıp çantaya koymuşsun
Hayır bide oyun oynar gibi takıp çıkarıp şıngırdatıp gülüştünüz mü nasıl zevkler bunlar
Ben 2 bilezik takıp dışarı çıkmaya korkarım bu devirde
Ki sen 8 bilezik iyi cesaret

Ya satacaktık diye yanındaydı nasıl bu kadar laf diyorsunuz ya takarım takmam sadece kaybettim nasıl olur diye bir yol istedim ya daha da stres yaptınız beni

canım 8 bileziği çantada bırakmak çok büyük ihmal değil mi? ben evde bile bırakamıyorum 9 adet bilezik için banka kasası tuttuk her yıl belli bir ücret ödüyoruz ama içimiz rahat
Benim de oyleydi satmak için çıkardık 1 hafta kaldı yanımda bugün satacaktık güya ama nasıl böyle oldu anlamıyorum ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…