Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam böyle diyende suç yok ki bulduk diyorum bu sefer de buna acayip yorumlar geliyor biri de desin gözün Aydın yanşGuvenme djyeerde ne suc var?
Sen diyorsun eşim almadı evde yok altinlar canta da yok cantadan düşmedi. Ne desin millet? Seytan aldi gotur mu diyecek?
Allah razı olsun yaGözünüz aydın konu sahibi .Bulmanıza sevindim.
Helallik almalisiniz.
Buldum ok . Tamam demekle olmuyor.
Arkadaştan geldim çantayı astım dedin burda sordular içinden bişey aldinmi düşmüş mu diye her ihtimale yok dedin. Çıkarmadım dedin. Öyle bir imaj cizdinki burdan bakınca alan kisinin arkadaş olacağı kanısına vardık.simdide çantayı yatağa boşaltmış olabilirm ordan kayıp yatak başlığına sıkışmış olabilir dedin. Nerden baksan mantıksız. Belliki sevindirik oldun altın bulundu diye. Cemkirip durduğuna göreBurda kayıp birsey bulundu sonuçta oyle yada böyle ve gözün Aydın denmeden bu sefer de bulmama lafa baslanıyor ..
Canım buldum daha sonuçta ve o arkadasım evime hiç gelmedi zaten şüpheli birsey olsa ben arkadaşlığa devam etmem kiAaa simdi gördüm, ama aklıma hiç iyi şeyler gelmedi ya.
Ben olayı anlattım bire bir altına güveniyorum adla oyle biri değil dedim bunu neden anlamıyorsunuz siz ?? O zaman burda ki herkesin o arkadaşımın helalliğini alması gerekiyor . Ki almadığımı nerden biliyon sen ne zaman konuşsak ‘ hakkını helal et seni de zan altında bıraktım ‘ dedim ve bizde sıkıntı yok ama sen hala buna takıldınNeden beğenmediniz. Vicdanınız rahat yani. Çevrenizde ve sanal ortamdaki herkese o çok güvendiğiniz arkadaşınızı hedef gösterdiniz.
Helallik almaya gerek yok, Ok .
Off ..
Konu açıldığında panikteydiniz, herkes size bir çok yol gösterdi siz ona yok buna yok dediniz. Şimdi buldum diyip çemkirmek ne? İyice ara diyenler de vardı. Ama yok çantam derin bilmem ne.
Valla artık üzülüyorum derdim var`da konulara canhıraş yorum yazıp derman olmaya çabalayanlara
Ben mi cemkiriyorum ya allah askına bütün yorumları okuyup yazın ya bana . Ben altını çantamdan cıkarmadım dedim ve kişisel eşyalarım var çanta da sonuçta cüzdan vs hepsi de içinde illa içinden birsey almışımdır ve aklıma gelse neden oyle demeyim aradım üstüne bulamayınca da burda konu açtım belki aynı durumu yaşayan vardır diye sadece biri yazdı bana aynı durumu yaşadım ve evden çıktı yine onun dışında herkes yine sağolsunlar yorum yazdılar ama buldum diyorum saf diyorsunuz ve ben cemkiriyorum oyle miArkadaştan geldim çantayı astım dedin burda sordular içinden bişey aldinmi düşmüş mu diye her ihtimale yok dedin. Çıkarmadım dedin. Öyle bir imaj cizdinki burdan bakınca alan kisinin arkadaş olacağı kanısına vardık.simdide çantayı yatağa boşaltmış olabilirm ordan kayıp yatak başlığına sıkışmış olabilir dedin. Nerden baksan mantıksız. Belliki sevindirik oldun altın bulundu diye. Cemkirip durduğuna göre
Yok ama iki rekat namaz kıldım Allah rızası için ve bulunması için de dua ettim sadece . Sizin de mi kayıp eşyanız var ?Yaa merak ettim, o eşya bulma duasını etmiş miydiniz
Evet bir altın zincirim kayıp da ondan sordum, teşekkürler. Sizin de gözünüz aydın.Yok ama iki rekat namaz kıldım Allah rızası için ve bulunması için de dua ettim sadece . Sizin de mi kayıp eşyanız var ?
Cok teşekkür ederim eğer evin içinde kaybettiysen çıkar bence Allah yardımcın olsun bulursun inşallahEvet bir altın zincirim kayıp da ondan sordum, teşekkürler. Sizin de gözünüz aydın.
Altın senin dert seninse buraya konu açmayacaksınKendi yatağımın başlığında çıktı kendi yatağım ! O kız. Evime gelmedi bile ya nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz ya bende salağım demi direkt salak deyin olsun bitsin .. arkadaş altın benim mal benim dert size kalmasın böyle cirkin yorumları kendinize saklayın
______Konu kapanması hakkında bilgisi olan var mı nasıl kapatabiliriz ??