Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müge Anlıda 300 kilo altın için 600 rekat namaz kılanlar vardı, işe yaradımı bilmem ama soğuk su için derim size. Geçmiş olsun.
Cok sağolun ne diyeyim . Ama arkadaşıma dedim seri nosu var verdim karakola iyi yaptın diyor yardımcı oluyor .. neyse bulunur belki

Bende kzııımın takılarını tasıyorm cantada ,kasamız var ama daha bırakamadık ffırsat bulup.
Eve hergeldiğimde dısardan bakarım duruyor mu diye?
Yolda falan düsürebilirim sonucta kese icinde.
Cantada bilezik tasıyıp insan 3 gün nasıl bakmaz ya🤷🏻‍♀️
Günah almak istemiyorm ama bana da arkadaslar gibi geldi😕
İns cıkar ortaya 😔
Gecmis olsun
Cok teşekkür ederim ama İşte nasıl bakmadım bnde bilmiyorum ya olacağı vardı desem bazı şeyler ihmale geliyor bende ihmal ettim sanırım allahım yardım etsin 😰😰 sizde dikkat edin olunca oyle oluyor ki anlam veremiyorsun

Yok çantam derin böyle Ağız kısmı dar çıkmaz ordan evde cok uzak değildi uçtu galiba başka birsey aklıma gelmiyor
Otobüse filan bindiniz mi yada yolda alışveriş yaptınız mı hani para çıkartırken filan düşermi
ayrıca 8 taneside aynı yerde değilmiydi düşse hepsi düşer niye 3 tane düşsün ?

X almaz Y yapmaz, Z hayatta tenezzül etmez derken tek ihtimal kaldı ki altınlar kuş oldu uçtu, wu huuuu 🤸🏻‍♀️ Geçmiş olsun, soğuk olmamak kaydıyla bir bardak su içiniz, malum havalar buzzz, bir de hasta olmanızı istemem 😊
O da uçtu diyor zaten yorumlara bakın ağzı darmış çantanın uçmuştur diyor. 😁

Asla yapmaz demeyin kimse için.. buhar olup uçmadı ya biri aldı elbet. Bulabileceğinizi sanmıyorum açıkçası bu tür yakınların işin için olduğu çalınma olayları genellikle aydinlatilamiyor:KK43: yinede kimseye güvenmeyin derim

Cok teşekkür ederim ama İşte nasıl bakmadım bnde bilmiyorum ya olacağı vardı desem bazı şeyler ihmale geliyor bende ihmal ettim sanırım allahım yardım etsin 😰😰 sizde dikkat edin olunca oyle oluyor ki anlam veremiyorsun
İns bulunur tez vakitte🙏🏻

Yok eşim almaz yemin etti bana zaten asla el atmaz çantama bile
:KK22:Mutlaka içten içe şüphelendiğiniz biri vardir... olma ihtimali yüksektir. Fazlaca iyi niyetlisiniz. Elbette bahsettiginiz herkes iyidir ama ekonomik cikmaz herşeyi yaptirabilir. Türkiye de insanların geldiği aşama bu ne yazik ki!

Selam aleyküm arkadaşlar benim 8 adet bileziğim vardı . 3 gün önce arkadaşa gittim bir gece kaldım . Arkadasım da dört dörtlük bir insan asla alacak biri değil oda eşi de cok güvendiğim insanlardır . Sonra çıktım eve geldim temizlik yaptım iki gün geçti üstünden bu sabah çantamı döktüm baktım iki kutu var bir kuru eksik ve 3 tanesi yok kolyem bilekliğim hepsi duruyor sadece 3 bilezik yok 😰😰😰 allahım çantam da derin bi çanta düşme ihtimali sıfır direkt eve geçtim arkadaştan çıktığımda 3 gün önce başka yere gitmedim ama dün misafirim vardı üst komşum la karşı komşum ama onlarda cok güvenilir insanlar ki yatak odama kimse gitmedi hep birlikteydik .. allahım noldu bu bilezikler karakola da gittim not bıraktım bulan olursa diye . Soruşturma açmadım illa ki hepsinin parmak izi vardır orda burda çünkü güvendiğim 3 bayan arkadaşım .. alma ihtimalleri yok ki oyle bir fırsatta yoktu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Kızlar nasıl bulacam ne yapcam eşim bana biley demedi ama ikimiz de cok stres olduk ya tek birikimimiz onlar . Satacaktık güya .. ölecem ya yok hiç bir yerde

Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun
Kızma kınama degil kimse getirmez karokala buldum diye çalınmıştır onlar
keske soruşturma açsaydınız
Vakit kaybetmeden çantanızı kriminale verin orda parmak çıkar izi
Kimseye de yapmaz demeyin

kaldığınız kişidedir büyük ihtimal altınları ona göstermişsiniz.öteki komşularınız sürekli çantanızı karıştırmıyorsa nereden bilsinler altını falan.evinize ilk defa gelmiyorlardır.herşey siz altınları gösterip arkadaşta kaldıktan sonra oluyorsa mantıken altınlarda o arkadaşta.hep birlikteydik diyorsunuz.evde değerli birşey varsa o odayı mutlaka kilitleyin.bazı insanlarda hastalık oluyor.ihtiyaçtan değilsede hastalıktan çalıyorlar.1.derece güvenilir akrabalarım dışında kimsenin evde gezinmesine izin vermem.cenaze evinde bile hırsızlık oluyor böyle.

Suçlamak istemem ama düşürmediğinize eminseniz kaldığınız arkadaşınızda olması daha büyük ihtimal komşulardan

Hirsiza bir nevi davetiye siz cikarmissiniz. Altinlar cantanizda olsaydi ve bundan kimseye bahsetmeseydiniz kimse de cantanizi kurcalamazdi. Devir oyle bir devir ki ben cuzdsnimda bile az para tasiyorum. Cogu alisverisimi maas kartimdan nakit cekerek yapiyorum. Ki siz bir degil iki degil tum takilari takmissiniz. O arkadasiniz ben aldim demez tabi ki. Madem bozduracaktiniz altinlari kasadan aldiktan sonra hemen bozdurup parasini hesabiniza yatirip oyle arkadasiniza gitseydiniz. Simdi ne diyelim ki. Komsular da olabilir. Tuvalete gitme bahanesine yatak odasina da girmis olabilir. Ya da siz mutfakta birseyler hazirkarken almis olabilir. Ancak bence o evinde kaldiginiz arkadasta muhtemelen. Cunku cantadan dusse idi ses duyardiniz ya da uc kutu birden duserdi. Bu pek dusme olayi degil. Esiniz de almis olabilir. Ancak su anlattiklarinizdan tum supheler evinde kaldiginiz arkadasta toplaniyor.

Hirsiza bir nevi davetiye siz cikarmissiniz. Altinlar cantanizda olsaydi ve bundan kimseye bahsetmeseydiniz kimse de cantanizi kurcalamazdi. Devir oyle bir devir ki ben cuzdsnimda bile az para tasiyorum. Cogu alisverisimi maas kartimdan nakit cekerek yapiyorum. Ki siz bir degil iki degil tum takilari takmissiniz. O arkadasiniz ben aldim demez tabi ki. Madem bozduracaktiniz altinlari kasadan aldiktan sonra hemen bozdurup parasini hesabiniza yatirip oyle arkadasiniza gitseydiniz. Simdi ne diyelim ki. Komsular da olabilir. Tuvalete gitme bahanesine yatak odasina da girmis olabilir. Ya da siz mutfakta birseyler hazirkarken almis olabilir. Ancak bence o evinde kaldiginiz arkadasta muhtemelen. Cunku cantadan dusse idi ses duyardiniz ya da uc kutu birden duserdi. Bu pek dusme olayi degil. Esiniz de almis olabilir. Ancak su anlattiklarinizdan tum supheler evinde kaldiginiz arkadasta toplaniyor.
Arkadaşım benimle aradı diyor ama bu ülkede öldürdüğü adamın cenazesine gidip üstüne toprak atan insanlar varken kaçırıp istismar ettiği kızı sokak sokak mahalleliyle arayan kanı bozuklar varken arkadaşına konduramaması garip. Aramasa zaten şüphe çekerdi

Arkadaşın, komşuların veya eşin bunlardan biri almış olabilir. Düşürmüş de olabilirsin. Nasıl çözülecek bu konu bilmiyorum. Ama daha geri gelmez onlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X