Selam aleyküm arkadaşlar benim 8 adet bileziğim vardı . 3 gün önce arkadaşa gittim bir gece kaldım . Arkadasım da dört dörtlük bir insan asla alacak biri değil oda eşi de cok güvendiğim insanlardır . Sonra çıktım eve geldim temizlik yaptım iki gün geçti üstünden bu sabah çantamı döktüm baktım iki kutu var bir kuru eksik ve 3 tanesi yok kolyem bilekliğim hepsi duruyor sadece 3 bilezik yok
allahım çantam da derin bi çanta düşme ihtimali sıfır direkt eve geçtim arkadaştan çıktığımda 3 gün önce başka yere gitmedim ama dün misafirim vardı üst komşum la karşı komşum ama onlarda cok güvenilir insanlar ki yatak odama kimse gitmedi hep birlikteydik .. allahım noldu bu bilezikler karakola da gittim not bıraktım bulan olursa diye . Soruşturma açmadım illa ki hepsinin parmak izi vardır orda burda çünkü güvendiğim 3 bayan arkadaşım .. alma ihtimalleri yok ki oyle bir fırsatta yoktu
Kızlar nasıl bulacam ne yapcam eşim bana biley demedi ama ikimiz de cok stres olduk ya tek birikimimiz onlar . Satacaktık güya .. ölecem ya yok hiç bir yerde
Güncelleme : bakın bayanlar lütfen iyimser ve kibar olalım biraz neden yanımda çünkü satmak için kasadan almıştık evimde güvenilir değildi diye yanıma aldım takma dediğimde kızla bilezikler aynıydı ona baktık sadece . Ve eşim o gece yoktu evde bırakmak içime sinmedi . Kızma veya kınama tarzı yorumlarınız sizde kalsın basınıza da gelebilir böyle birsey unutmayın . Sağolun