- 21 Ocak 2018
- 8.265
- 20.425
- 32
Evet oyle ama takarak gitmedim sadece yanımda götürdüm evin güvenliği iyi değil diye banka hesabından çıkardık böyle oldu8 bileziği takıp arkadaşa kalmaya gitmeniz de entrasan.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor bu da dip not
Siz arkadaşınızdan çıktıgınızde bılezıkler cantadamıydı ?Benim de oyleydi satmak için çıkardık 1 hafta kaldı yanımda bugün satacaktık güya ama nasıl böyle oldu anlamıyorum ya
Evet oyle ama takarak gitmedim sadece yanımda götürdüm evin güvenliği iyi değil diye banka hesabından çıkardık böyle oldu8 bileziği takıp arkadaşa kalmaya gitmeniz de entrasan.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor bu da dip not
Siz arkadaşınızdan çıktıgınızda bılezıkler cantadamıydı ?Benim de oyleydi satmak için çıkardık 1 hafta kaldı yanımda bugün satacaktık güya ama nasıl böyle oldu anlamıyorum ya
Aksamı koydum çantama ama sabah kontrol etmedim maalesefSiz arkadaşınızdan çıktıgınızde bılezıkler cantadamıydı ?
kontrol ettınızmı
Takarım takmam mı? HmmYa satacaktık diye yanındaydı nasıl bu kadar laf diyorsunuz ya takarım takmam sadece kaybettim nasıl olur diye bir yol istedim ya daha da stres yaptınız beni
Yok eşim almaz yemin etti bana zaten asla el atmaz çantama bileBen eşinizin alabileceğini düşündüm bir an....
Eve gelince çantaya baktınız mı peki ?Aksamı koydum çantama ama sabah kontrol etmedim maalesef
Allah askına bunda ne gösteriş var kasadan aldık satmak için evim de güvenilir değildi diye aldım arkadaşımın altını benden daha cok o zaman oda mı gösteriş meraklısı ?? En azından o gün tamam olduğunu biliyorum suan .. evet bildirdim artık Allah’a bıraktım sağolunTakarım takmam mı? Hmm
Karakola bildirmişsin
Komşularına arkadaşlarına güveniyorsun
Yapacak birşey kalmamış
Gösteriş uğruna gitmiş altıncıklar
Çantayı boşaltmadım kol çantamı direkt odaya astım komşular geldiğinde çantam içerde asılıydı kimse odaya gitmedi zaten .. inanın gelen kişiler de asla harama el ayan değiller ve ona şaşırıyorum yaEve gelince çantaya baktınız mı peki ?
Eşyaları filan boşaltmadınız mı çantadan ,
komşular geldiğinde çanta neredeydı ?
O zaman kalmaya gittiğin yerden şüphelenceksinÇantayı boşaltmadım kol çantamı direkt odaya astım komşular geldiğinde çantam içerde asılıydı kimse odaya gitmedi zaten .. inanın gelen kişiler de asla harama el ayan değiller ve ona şaşırıyorum ya
Çantada düşecek bir yerdemiydi uzak mı evinizle arkadaşınızın evi düşürme ihtimali varmıÇantayı boşaltmadım kol çantamı direkt odaya astım komşular geldiğinde çantam içerde asılıydı kimse odaya gitmedi zaten .. inanın gelen kişiler de asla harama el ayan değiller ve ona şaşırıyorum ya