Kaybolan altın 😰😰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altin hesabi diye bisey var hicmi haberiniz yok. Hirsizlik kol geziyor sen cantanda tasiyorsun ya yolda cantani calsalardi o zaman ne yapacaktin? Herkesede guvenme ayrica komsularina altinlarinin calindigini polisin gelip oarmak izi aldigini yakinda alanin bulunacagini falan soyle de tavirlarina bak gerilen korkan falan oluyormu diye

8 bileziği takıp arkadaşa kalmaya gitmeniz de entrasan.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor bu da dip not
Evet oyle ama takarak gitmedim sadece yanımda götürdüm evin güvenliği iyi değil diye banka hesabından çıkardık böyle oldu

8 bileziği takıp arkadaşa kalmaya gitmeniz de entrasan.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor bu da dip not
Evet oyle ama takarak gitmedim sadece yanımda götürdüm evin güvenliği iyi değil diye banka hesabından çıkardık böyle oldu

Ya satacaktık diye yanındaydı nasıl bu kadar laf diyorsunuz ya takarım takmam sadece kaybettim nasıl olur diye bir yol istedim ya daha da stres yaptınız beni
Takarım takmam mı? Hmm
Karakola bildirmişsin
Komşularına arkadaşlarına güveniyorsun
Yapacak birşey kalmamış
Gösteriş uğruna gitmiş altıncıklar

Oyle bir devirdeyiz ki Maddi sıkıntısı varsa arkadas degil kardes bile tanimaz kimseyi keske evde biraksaydiniz. Ulu orta cikarip takmak hirsizliga davetiye cikarir. Buda size ders olsun. Bu yuzden ben altin takmayi hic sevmiyorum.

Takarım takmam mı? Hmm
Karakola bildirmişsin
Komşularına arkadaşlarına güveniyorsun
Yapacak birşey kalmamış
Gösteriş uğruna gitmiş altıncıklar
Allah askına bunda ne gösteriş var kasadan aldık satmak için evim de güvenilir değildi diye aldım arkadaşımın altını benden daha cok o zaman oda mı gösteriş meraklısı ?? En azından o gün tamam olduğunu biliyorum suan .. evet bildirdim artık Allah’a bıraktım sağolun

Bileziklerle komşuya gitmek, hepsine verip tek tek taktirmak Hiç bir zaman asla demeyin, kimseye güvenilmiyor artik. Ya 3 arkadaştan birisi aldi ya da yolda düşürdünüz. Altınlarınızı neden yaninizda taşıyorsunuz ki? Kalani banka kasasina koyun veya evde iyice saklayın kalanları.

Geçmiş olsun umarim bulursunuz

Eve gelince çantaya baktınız mı peki ?
Eşyaları filan boşaltmadınız mı çantadan ,
komşular geldiğinde çanta neredeydı ?
Çantayı boşaltmadım kol çantamı direkt odaya astım komşular geldiğinde çantam içerde asılıydı kimse odaya gitmedi zaten .. inanın gelen kişiler de asla harama el ayan değiller ve ona şaşırıyorum ya

Kaybetmenize yada caldirmaniza üzüldüm Ama Neden bu kadar altini pesinizde tasiyorsunuz??
bu devirde Su iyi bu iyi diye kimseye güvenilmez!

Bende kzııımın takılarını tasıyorm cantada ,kasamız var ama daha bırakamadık ffırsat bulup.
Eve hergeldiğimde dısardan bakarım duruyor mu diye?
Yolda falan düsürebilirim sonucta kese icinde.
Cantada bilezik tasıyıp insan 3 gün nasıl bakmaz ya
Günah almak istemiyorm ama bana da arkadaslar gibi geldi
İns cıkar ortaya
Gecmis olsun

O zaman kalmaya gittiğin yerden şüphelenceksin
Arkadaşının senden fazla altını olması önemli değil bazı insanlar doyumsuz olur

Çantada düşecek bir yerdemiydi uzak mı evinizle arkadaşınızın evi düşürme ihtimali varmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…