• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavitasyon yaptıran var mı?

peki cihazları ne marka? eximia dediklerinden mi? bir de fiyat ve kaç seans olduğu konusunda bilgi verebilir misin? gerçekten güvenebileceğim bi yer olsun istiyorum.

Cihaz son sistem cihazlardan. Butu layf infirrit (doğru yazdıysam) cihaz adı. 8 seans kavitasyon.. Aldığınız pakete göre değişiyor fiyat.. Lenf , radyofrekans, pasif v.s

Kesinlikle güvenebileceğiniz bir yer.. Öyle kolay değildir çünkü bu tür konularda referans olabilmek. Oldukça memnun kaldım hem sonuçtan hem ilgiden..

Tam anlamıyla profesyonel çalışıyorlar..

DAHA ayrıntılı bilgi almanız icin size numarasını göndereceğim özelden.. Size uygunluğunu konuştuktan sonra karar verirsiniz.

Bir kaç hafta sonrada sigarayı bıraktırmak için bir uygulamaları var..Insaallah ona katılacagım.Kurtulmak istiyorum artık.. Belki karşılaşırız. (:

Cihaz son sistem cihazlardan. Butu layf infirrit (doğru yazdıysam) cihaz adı. 8 seans kavitasyon.. Aldığınız pakete göre değişiyor fiyat.. Lenf , radyofrekans, pasif v.s

Kesinlikle güvenebileceğiniz bir yer.. Öyle kolay değildir çünkü bu tür konularda referans olabilmek. Oldukça memnun kaldım hem sonuçtan hem ilgiden..

Tam anlamıyla profesyonel çalışıyorlar..

DAHA ayrıntılı bilgi almanız icin size numarasını göndereceğim özelden.. Size uygunluğunu konuştuktan sonra karar verirsiniz.

Bir kaç hafta sonrada sigarayı bıraktırmak için bir uygulamaları var..Insaallah ona katılacagım.Kurtulmak istiyorum artık.. Belki karşılaşırız. (:

teşekkür ederim :) numara gönderirseniz bende arar bilgi alırım.

Canım kızlara hakkınızı koruyun diyorsun ama ilanda 45 dakika dedikleri halde 30 dakika-15 dakika yaptıklarını söylüyorsun, sen neden hakkını korumadın, yaptıkları doğrı bir şey değil ki, ilanda ne yazıyorsa onu yapmak zorundalar...İnşallah diğer merkezde tam kapasite hizmet alırsın ne diyeyim:(

Evet haklısınız ....ben ilandaki 45 dakikayı sonradan farkettim......zaten bana değil yanda yatan arkadaşa söylerken duydum ben son seyansımdaydım...benim seyanslarım 20 dakika surdu hatta oradaki bayan sadece göbek olmasına rağmen benim tum vucudumu dinlenirsin diyerek kavitasyona soktu bir iki kere ....son seyansta calışan iki bayanın da ayrıldığını gördum zaten işin ehilleride onlardı....bana karşı hic bir yanlışları olmadı fazlasıyla kibardılar...söz vermiş oldukları gıdı toplama haric onuda ben tek seyansla birşey cıkmayacağını tahmin ettiğim ve fazlasıyla gec kaldğım icin söz etmedim...ama onlarda hic hatırlatmadı...ve bu 15 20 dakika konusundada onları kibarca uyardım...kötu reklam acısından.....

çok süper incelmişsin.. bencece neden sen hakkını savunmadın.. aldığın siteye yazabilirdin..
benim gittiğim yerde tam zamanına uyuyrlar.. zaten burayı okuduğum için dedim ki içimden 5 dk bile erken bıraksalar.. hem söyliyeceğim hem de şikayet edeceğim..
çünkü olumlu düsünce çok etkilemez ama olumsuz düsünce gerçekten çok cabuk duyulur.

Ben gittiğim guzellik salonunada kupon aldığım siteyede gereken şikayeti yaptım....sadece buradan arkadaşları uyarayım dedim....illa bana yapılması gerekmez yanımda başkalarına yapılması bile bana yeter...yazıkkı son seyans ta uyandım....

Bana kavitasyondan sonra 6 saat boyunca katı bi şey yememem gerektiğini söylediler. Sadece yemek olarak çorba ve bol bol su tüketmem gerekiyormuş. Ben bu 6 saatlik konuyla ilgili forumlarda hiç bi şey göremedim. Bilgisi olan var mı?

Bana kavitasyondan sonra 6 saat boyunca katı bi şey yememem gerektiğini söylediler. Sadece yemek olarak çorba ve bol bol su tüketmem gerekiyormuş. Ben bu 6 saatlik konuyla ilgili forumlarda hiç bi şey göremedim. Bilgisi olan var mı?

Bunun nedeni vucuttan yagın ve ödemin atılması.. Ben mecbur tutulmadım..

Tek mecbur tutulan mutlaka 45 dk yı aşkın yürüyüştü..Bu şart çünkü parçalanan yağın dışarıya atılması için hareket şart.

İllaki katı gıdalar yenilekcekse haşlanmış sebze tavsiye ediliyor.

Kavitasyona girmeden önce 2 lt yakın su , çıktıktan sonrada akşama kadar yayarak 2 litre su içilmesi gerekiyor..

Ben bu konudaki tüm mesajları okudum. 2 gün önce Ankara Kızılayda bir güzellik salonundan kavitasyon+lenf drenaj paketi aldım. Almadan önce arayacaktım. Ya fıratım olmadı ya da unuttum aramayı. Az önce aradım süresini sormak için. Kavitasyon+ lenf drenaj için yarım saat dediler. Kavitasyon süresi yaklaşık 20 dakika dediler ki burada söz edilen süre 40-45 dk. oldu hep. Olması gereken süreyi söylediğimde hem 40-45 dk lik sürenin böbrekleri parçalayacağını söyledi ( buna benzer bir ifade) hem de yoğun olduklarını. Bir de Çin malı cihaz kullanmadıklarından 45 dakikaya ihtiyaç olmadığını söylediler. İçime sinmedi yine de bir de 7 Mayısa gün verdiler :S

Kullanılan cihaz İtalyan Markası Oyster. 8 seeans almış oldum. İkisi birden bu marka cihazda yarım saat yeter mi? Sizin tavsiyelerinize göre en geç yarın iptal ettirmeyi düşünüyorum. Abartılı bir karnım var :( Spora da başladım ama düzene giremedim aksilikler ve işlerden dolayı. Çocukluğumdan beri taşıdğım bir yük. Kilo sorunum varsa da göbek azalırsa kilo vermek için motivasyonum artar diye düşünüyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.:18:

Kızlar ben bu perş ikinci seansıma gittim toplamda 5-6 cm incelme var :64:
ama diyetimi ve sporumu veeee en önemlisi suyumu ihmal etmemeye çalışıyorum bence işe yarıyor ama dediğim gibi o parçalanan yağların vücuttan atılma işi bize düşüyor,sporla falan eriyen ilk yer en gevşek bölge yani sorunlu yerinizden gidiyor ben ank kızılayda bir yere gidiyorum internetten fırsatla almıştım

bu arada ben giderken kıyafet namına birşey götürmüyorum yanıma zaten göbeğimi açıp yaptırıyorum(lpgyi bilmiyorum) ama kavitasyon ve powerp. gerek yok kıyafete..

kızılayda nereye gitmiştin canım kavitasyon için?

fırsat siteleri hep istanbulda malesef:58:

Fırsat sitelerinin çoğunda verilen kampanyaların çoğunda , ya uygulamada sorun oluyor ya cihazda..Memnun dönen çok az..
Bu yuzden iyi araştırmak lazım..Bilinçli olarak gidilirse
en azından söylediklerine karşı '' hayır bu şekilde olmasını istiyorum''diyebilelim..

bir de fırsat kuponuyla gidilen yerlerde ilgilenmiyolarmış yeteri kadar yada süreleri kısa tutuyolamış. ben o yüzden adam akıllı bi yere gitmek istedim ve bir estetik doktorunun kliniğinden bi ön görüşme randevusu aldım. bakalım o ne dicek. öğrendiğim bişey olursa burada paylaşırım.

Fırsat sitelerinin çoğunda verilen kampanyaların çoğunda , ya uygulamada sorun oluyor ya cihazda..Memnun dönen çok az..
Bu yuzden iyi araştırmak lazım..Bilinçli olarak gidilirse
en azından söylediklerine karşı '' hayır bu şekilde olmasını istiyorum''diyebilelim..

mhaba birsen bende doğumdan sonra kalan göbekten ve basenden şikayetçiyim okuduklarım sonucunda kararsız kaldım ne yaptıracağım yada yaptırsam mı karar veremedim.sende kaç cm incelme oldu?ve ne kadar?yazdıkların cesaret verdi biraz.teşekkürler

mhaba birsen bende doğumdan sonra kalan göbekten ve basenden şikayetçiyim okuduklarım sonucunda kararsız kaldım ne yaptıracağım yada yaptırsam mı karar veremedim.sende kaç cm incelme oldu?ve ne kadar?yazdıkların cesaret verdi biraz.teşekkürler

Merhaba ethos ;

Basende 12 cm, göbekte 10 cm incelme oldu, sırt bölgemdeki yağlarda ciddi bir kayıp oldu...
Şuanda seanslarım bitti.. Fakat parçalanmış yağları vucuttan atmaya çalışıyorum ki.. (Hareket, su ve çay ile..) Radyofrekans alsaydım buna luzum kalmayacaktı ama düğün yaklaştığı için o döneme giremedim.

Eğer kararlı ve azimli insanlardansanız bu söylediğimin üstüne çıkabilirsiniz..

Benim en buyuk sorunlarımdan biride ödemdi..Bunu en az seviyeye indirdim şuan..

Yağlı yemekleri olabildiğince sıfırlamanız gerekiyor kavitasyon suresince ve bol bol su, kavitasyondan sonrada da hafif yürüyüş.. Bunlar neredeyse düzdüz olmanızı sağlıyor ki yağları eritmek kolay değil..

Eğer kavitasyon konusunda kararsızsanız , aynı şekilde lenf ve pasif jimnastik seansıda alabilirsiniz..Bununda etkisi yok sayılmayacak kadar iyi..

Arkadaşlar, bu kavitasyon sağlık açısından sakıncalı değil mi?

Doktor ve akademisyenler sakıncalı olacağını söylemişler. Özellikle yumurtalıklardan tiroid bezinden en az 15 cm uzak olan bölgelere uygulanması gerekirmiş yoksa hormonal dengeyi bozabilirmiş. Burda okudugum kadarıyla regl döneminde değişiklik yaşayanlar oluyormuş...

Herkes gibi ben de her türlü konuda buradaki yorumlara bakıyorum ve şu ana kadar birçok farklı başlıkla ilgili araştırma yaptım, çıkardığım sonuç; bugüne kadar güzelleşmek adına tartışılan ne varsa hiçbirinde insanı net olarak aydınlatan yorumların yapılamadığı, bir takım uygulamaları gerçekleştiren kişilerin bir süre sonra durumlarıyla ilgili bilgilendirmede bulunmadıkları vs. yönündedir. Tabi bunun nedeni buradaki hiçkimse değil, neticede herkes adım atmadan önce boşuna para vermiş olmamak için araştırmaya giriyor. Sorun, biz kadınların güzelleşme konusundaki hassasiyetini ticari emellerine alet eden zihniyetler... Evet, hepimiz kendimizden memnun olmak ve bunu da mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmek istiyoruz; lakin bunca zaman gördüğüm bir şey var ki o da şimdiye kadar çıkan hiçbir teknolojinin gerçek anlamda fayda sağlamadığıdır. Ayrıca ortaya atılan meblağlar da hiç azımsanacak türden değil. Nedense de her uygulamada belirli miktarda su içilmesi, yağlı yiyecekler tüketilmemesi gibi olması gereken beslenme koşulları gerekli kılınıyor. Kendine bu diyeti uygulayan biri zaten belli bir süre sonra vücudundan sonuç almaya başlar. Ayrıca bir uygulama için minimum 40 dklık süre gerekiyor, tek bir seans 40 dk gerektiriyor, bir de merkeze gidip gelme süresini düşünün, haftada bir kez gidiliyor olunabilir ama bu süreyi tempolu bir yürüyüşe ayırdığınızda da alacağınız sonuç oradakinden farklı olmayacaktır. Sağlanılan incelmenin geçici olduğunu düşünüyorum, yağ dokularını etkilemek bu kadar kolay değil. Zira bu teknolojileri uygulayan merkezlerde çalışan ve bunu uygulayan kişiler de görüntüleri itibari ile örnek teşkil etmiyorlar. Kendileriyle barışık oldukları için mi kendileri de faydalanmayı tercih etmiyorlar? İnsanlar aylarca günaşırı spora gidip, beslenmelerine dikkat ettikleri halde selülitlerinden yeteri kadar kurtulamıyorlar. Herkesin vücut yapısı da farklılık taşıyor neticede, bu daha çok genetik yapıyla da alakalı... İnsan zaten hiç hareket etmese bile metabolizması yediklerinin yüzde 85 ini yakıyor, bize düşen kalan yüzde 15 i yakmak, bunun için de günlük yarım saatlik bir tempolu yürüyüşün yeterli olacağı da tüm uzmanlarca da söyleniyor. Bunca zamandır şunu öğrendim; yattığımız yerden öyle bir takım dalgalar veren bir alet ile olmuyor bu işler... İnsanın çabalaması gerekiyor. Şahsen ben genetik yapım göz önüne alındığında selülit oluşumuna çok müsait bir yapım var keza selülitim ileri derecede olmasa da var... Geçen yıl sadece 1 ay fitness'a gittim, haftada üç gün... sıkı da diyet uyguladım. 1 ayda yağ oranım 8.4 ten 5.9 a düştü, 4 kilo verdim ve verdiğim kilonun yaratacağı incelmeden daha fazla inceldim çünkü spor sayesinde vücudum sıkılaştı. Sadece 1 ayda gerçekten iyi bir sonuç aldım, selülitlerimde azalma başlamıştı araya ameliyatım girmeseydi devam edecektim ve eminim çok iyi sonuçlar alacaktım. Yaklaşık 1 sene önce ve sadece 1 ay gitmeme rağmen şu an hala aynı kilodayım ve vücudum sıkılığından bir şey kaybetmedi. Ayrıca kendinizi sağlıklı ve zinde de hissediyorsunuz. Bu ayın sonunda tekrar spora başlayacağım ve bu sefer minimum 3 ay gideceğim. Bunun yanında beslenmeme de dikkat edeceğim, eminim yattığım yerden yapılan bir uygulamadan çok daha iyi sonuç alacağım. Gerçek anlamda sonuç veren tek şey insanın vakit ayırarak yaptığı spor, sadece spor. Diğer her şeye harcanan vakite de paraya çok ama çok yazık... Üstüne bir de kendi psikolojimizi bozuyoruz. Oysa spor yaptıktan sonra hissedilen o hafiflik, insanın yerine gelen özgüveni ruhsal ve psikolojik dünyasını da olumlu etkiliyor.

Çok güzel açıklamışın lukicim ama insanlar herşeyi deneyipte bir türlü sonuç alamayınca farklı yollar arıyorlar benim gibi :)
ben düzenli 6 ay spora gittim deli gibi 1 ay rejim yaptım ve haftada 3-4 gün en az 1 saat gittim buna rağmen ilk ay 2 kilo verebilmiştim resmen delirdim :( 6 ay devam ettim rejim yapmadım ama çok güzel sıkılaştım ona rağmen basenler hep aynıydı genetik mirasım ne yapsam gitmiyor bir umut bende kavitasyonu denemeye karar verdim gittiğim yerde 10 dk bir bacak 10 dk diğer bacak yaptılar ve sadece yanlar ve ön bacak sonra lenf drenaj ile bi alete daha girdim biri 10 dk diğeride 20 dk durdu sanıyorum diğer seansta arka bacaklara yapıcakalr 3 seans almıştım bir faydası olurmu bilmiyorum elimede bir liste verdiler az yağlı yiyecekmişim bol su falan bakalım 3 seans sonunda nolucak :)pek bir umudum yok gerçi bu arda ben nerdeyse hergün 15-20 arası stepperımla adım atıyorum sadece kavitasyondan medet ummuyorum :)

magrenta'ya kesinlikle katılıyorum. insanlar herşeyi deneyip başarılı olmuyorsa mecburen böyle şeylere yöneliyor. bence de kavitasyon kesinlikle zayıflama aracı değil ama "bölgesel incelme aracı" hani vücudunuzun belli bir bölgesi inatla incelmez. ki bu türk kadınında genelde popo ve basendir. mesela benim devasa bir basenim falan yok ama ne kadar spor ve diyet yapsam da belimden karnımdan verip basenimden nispeten daha az veriyorum. 5 ay diyet yaptım, 16 kilo verdim ama şu an belim 38 bedenken popo ve basenlerim hala 40 beden. yani bir orantısızlık var. durum böyle olunca son çare artık kavitasyonu denedim. yoksa ben de biliyorum esas inceltenin diyet ve spor olduğunu.

magrenta'ya kesinlikle katılıyorum. insanlar herşeyi deneyip başarılı olmuyorsa mecburen böyle şeylere yöneliyor. bence de kavitasyon kesinlikle zayıflama aracı değil ama "bölgesel incelme aracı" hani vücudunuzun belli bir bölgesi inatla incelmez. ki bu türk kadınında genelde popo ve basendir. mesela benim devasa bir basenim falan yok ama ne kadar spor ve diyet yapsam da belimden karnımdan verip basenimden nispeten daha az veriyorum. 5 ay diyet yaptım, 16 kilo verdim ama şu an belim 38 bedenken popo ve basenlerim hala 40 beden. yani bir orantısızlık var. durum böyle olunca son çare artık kavitasyonu denedim. yoksa ben de biliyorum esas inceltenin diyet ve spor olduğunu.

aynen bende 38 beden bel 40 beden basen her aldığım şeyin belini daraltmaktan sıkıntı geldi bu yıllardır böyle inşallah işe yararda bu çilemiz azalır :))))

evet ya! basenlerim incelirse ilk işim yeni bir jean pantolon almak olacak:) poposu tam otururken bellerini kemerle büzüyorum devamlı ve hiç güzel görünmüyor. şöyle her tarafı cuk oturan bir pantolon giymeye hasret kaldım.

Back
X