Kavitasyon yaptıran var mı?

izmir' de kavitasyon yaptıranlar var mı? varsa nerelere yaptırıyorlar? gerçekten faydalı bir yöntem mi? teşekkürler

haftada 1 olmak üzere 3 seanstır basen ve bacaklardan kavitasyona gidiyorum. Daha 5 seansım var. Fakat 3. seans sonuclarını söyleyeyim. 3 seans kavitasyon + pasif jimnastik+G5 uygulandı. Fakat ben sırf bularla kalmadım. Her hafta gittiğim yere gidip gelirken kendim gidiş ve dönüşde 20şer dakika tempolu yürüdüm. Geçen hafta yani 3. haftasında ayrıca başa bir yerden powerplate satın aldım. Haftada 2 de power plate yapmaya başladım. Henüz ona 2 defa gitmiş bulunuyorum. Bir seansını özellikle kavitasyonun ertesi günü koydum.(Ertesi gün muhakkak spor yapmamı söylemişlerdi) Bir de tam olarak diyet yapıyorum denmez ama düşük yağlı, düşük karbonhidratlı, protein ağırlıklı besleniyorum. Bütün bunların sonucunda 3 seansta basenimden 3cm, her bir bacağımdan yine 3er cm gitmiş. Bu onların değil tamamen kendi ölçümüm. Yani öyle mezurayı bol alıp ölçme olayı yok. %100 doğru bir ölçüm. Seans başına 1cm civarına denk geliyor. Ha bir seansda 5 cm falan incelenler varmış ama benim çok derdim değil. Keşke 8 seansda 8 cm incelsem bence muhteşem bir sonuç.

Bu arada burada herkes çok yazıp çizmiş ama ben bir daha toparlayayım, fırsatla ya da direkt kavitasyon alacaklara bazı tavsiyeler şöyle olabilir:
1-Satın almadan her bir seansın kaç dakika süreceğini muhakkak netleştirin. Ben fırsatla aldım, seansları bölüp yapan yerler varmış, benimki öyle yapmıyor yani her fırsatla alınan az süre yapacak diye bir kural yok. Fakat baştan netleştirirseniz sonradan sıkıntı yaşamazsınız.
2-Hangi cihaz olduğuna dikkat edin. Özellikle Eximia cihazları daha çok tavsiye ediyorlar. Hatta cihazın etkisini noterle tespit etmişler. Şahsen ben bir daha böyle bir paket satın alırsam Eximia cihazlı bir merkez olmasına dikkat edeceğim. Belki eximia kulanılsaydı şu ana kadar 3cm değil 5 cm incelebilirdim de.
3-Bazı yerler sırf kavitasyon bazı yerler ek olarak pasif jimnastik, power plate, G5 gibi paketlerle beraber hizmet sunuyor. Burada doktor bir hanımın belirttiği gibi kavitasyonun muhakkak lenf drenajla birlikte yapılması gerekiyormuş. Gittiğim yer de aynı şekilde parçalanan yağların vücuttan atılmak üzere taşınması için lenf drenaj yapılmalı dedi. Bende bu pasif jimnastikle oluyor-muş. Ben onların yalancısıyım fakat kavitasyonun muhakkak başka yan hizmetlerle alınması şartmış bunu anlıyoruz.
4-Cihaz kadar cihazı kimin kullandığı kuşkusuz çok önemli. Şayet fırsatla kavitasyon alacaksanız ve imkanınız varsa önceden gidip yeri görmenizi tavsiye ederim. Ben bunu yapmadım bence büyük hataydı. 3 haftadır 3 farklı kişi bana kavitasyon uyguladı ve her birinin bilgi ve deneyimini bilmiyorum. Bana hiç güven vermedi. Şimdiki aklım olsa önceden gidip görürdüm. Hatta mümkünse güzellik salonu değil, doktor bulunan bir medikal estetik merkezini tercih ederdim. Ha her doktor bulunan yer çok güvenilir diye bir şey yok.Bir çok yerde de göstermelik bir doktor bulunup, bütün iş bilgisinden şüpheli personelce de yapılabiliyor. Lazer epilasyonda bunu bir kez yaşadım da biliyorum. Fakat dediğim gibi imkanınız varsa gidin görün. Size güven veren bir yer mi? Görmeye imkanınız yoksa en azından mekanı internette araştırın. Başkaları memnun kalmışmı, şikayet eden varmı? Özellikle tüketici şikayeti üzerine siteler var. Oralara bakın.
5-Her yer başka uygulama yapsa da hem gittiğim yer, hem buradaki doktor bayan, hem de başka bir estetik cerrahdan kavitasyonun haftada bir uygulanması gerektiğini söyledi. Karaciğer ve böbrekler parçalanan yağları ancak atıyor-muş. Yine onların yalancısıyım ama sonradan sağlık sorunu yaşamaktansa bence siz haftada 1 uygulatın.
6-Genel bir tavsiye ama; Yine fırsatla alacak olursanız muhakkak önce yeri telefonla arayıp en yakın randevuyu ne zaman verebildiklerini sorun sonra ona göre fırsatı alın. Kimi yerlerde yoğunlukdan bir kaç ay sonrasına ancak randevu veren oluyormuş. Yani önce fırsatı alıp sonra randevu için aramayın. Ayrıca son derece bilindik fırsat sitelerinden alıp, randevu için yeri aradıklarında telefonların açılmadığına, yerine gittiklerinde yerin taşınmış olduğuna şahit olanlar olmuş. Hatta bazılarının bir türlü randevu alamayıp kuponu yanmış. Bunları tüketici şikayeti sitelerinde hayretle okudum. Böyle mağdur olan yüzlerce kişi var. 1 haftalık iade süresi geçtiğinden fırsat sitesinden de paralarını geri alamamışlar. Tamam ucuz fiyata alabilirsiniz ama yine de para veriyorsunuz. Paranızı sokağa atmayın derim.
7-Son olarak tamamen kendi fikrim; kavitasyon yan gelip yatarak sizi "kalıcı olarak" inceltecek bir şey değil. Muhakkak yanında bir miktar diyet ve spor gerektiriyor. Muhakkak bunu göze alın da başlayın. Tek başına mucize beklemeyin.

evet, internette firsat bu firsat adinda bir site var mesela, orayi takip et, butun firsat sitelerini bir arada listeliyor.

Bildigim kadarıyla su içilmesi her bölge için tavsiye ediliyor parçalanan yagların kolay atılması için
Bu arada kesinlikle cindy'den kavitasyon almayın 15 seansa ragmen bir sonuç alamadık !!

cindy acıbademden yada bağdat caddesindekinden kesinlikle kavitasyon almayın.bende 15 seans aldım 7 seans gittim kavitasyon diye sadece radyo frekans uyguluyorlarmış bende bilmiyordum kavitasyon diye gidiyordum baktım sonuc alamıyorum bıraktım param da boşuna gıttı.Resmen dolandırıldım butun hevesım kactı gercek bır kavıtasyon merkezı arıyorum artık sokaga atıcak param kalmadı adam gıbı bı yer arıyorum bulunca sızınlede paylasıcam..

merhaba,merak ettigim size uygulanan kaitasyon aletinin adı nedır?birde göbek bölgesi kavitasyon süresi sizce ne kadar olmalı?gittiginiz merkezin adını da özel den atabilirseniz çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler.

annem 5 seans kavitasyon 5 seans pover plate 5seans lenf drenaj yaptırdı hiç farketmedi para tuzağı hepsi

Radyofrekans kavitasyondan daha pahalı bir uygulamadır bu yüzden radyofrekans yaptıklarını hiç sanmıyorum, size uygulanan kavitasyon ped adında işe yaramaz bir yöntemdir...

kavitasyon regl yi geçiktirir mi geciken varsa da kaç günn. arkadaslar.

kavitasyon regl yi geçiktirir mi geciken varsa da kaç günn. arkadaslar.

esencim gecikme yaşayanlar olmuş diye biliyorum.

Vucuttaki yağ oranında düşüş olduğunda regl düzeni bozulabilir, gecikebilir aynı şekilde liposection gibi operasyonlardan sonrada regl düzeninde değişiklik veya gecikme olabilir...

Bugun kavitasyonda 6. ve son seyansıma girdim..yaklaşık 4,5 santim kadar farketti....yarın tekrardan ölceceğim....fırsat sitesinden kupon almıştım oyuzden seyanslar kısaydı tabi bu kadar ancak oldu...ama bugun bir şeyi farkettim..sitede reklamında 45 dakika diyordu ama bırakın 45....toplasanız 30 dakika bile surmuyor işlem...ben bazan girerken saate baktım...bazan 15 dakikayı gecmedi...hediye olarak gıdı toplama falan filanda vardı ama lafını bile etmediler bende söylemedim....genel olrak davranışları cok hoştu ama gereken önem verilmiyor gibi geldi bana..siz siz olun hakkınızı muhakkak koruyun...dakikalara dikkat edin....bir kupon daha aldım başka bir guzellik salonundan
nasipse oraya başlayacağım pazartesi...burası haftada iki gun alıyormuş...20 dakika calıştıkları icin sorun olmaz sanırım....

Canım kızlara hakkınızı koruyun diyorsun ama ilanda 45 dakika dedikleri halde 30 dakika-15 dakika yaptıklarını söylüyorsun, sen neden hakkını korumadın, yaptıkları doğrı bir şey değil ki, ilanda ne yazıyorsa onu yapmak zorundalar...İnşallah diğer merkezde tam kapasite hizmet alırsın ne diyeyim

çok süper incelmişsin.. bencece neden sen hakkını savunmadın.. aldığın siteye yazabilirdin..
benim gittiğim yerde tam zamanına uyuyrlar.. zaten burayı okuduğum için dedim ki içimden 5 dk bile erken bıraksalar.. hem söyliyeceğim hem de şikayet edeceğim..
çünkü olumlu düsünce çok etkilemez ama olumsuz düsünce gerçekten çok cabuk duyulur.

ankarada ferruh bingül ün kliniğinde kavitasyona gitmeyi planlıyorum. güzellik merkezleri yada fırsat kuponları yerine estetik doktoruna gitmemi önerdi pek çok arkadaş. kuponlarda fazlasıyla kandırmaca olduğunu söylediler... ayrıca kavitasyon için eximia isimli cihazın olduğu yerleri düşün, diğer cihazlar çinden vb yerlerden geldiği için vücuda zarar verir dendi. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Ankara ' da hoşdere'de NEWFACE var Beykoz'un karşısında, şekerbankın üstünde..

Orada yaptırdım.. Birinci kalite cihazları var.. Uygulayan, ortam herşey tek kelimeyle harika..

Çok memnun kaldım.. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum..Çok başarılı sonuç aldım..Pazartesi son seansımdı..

Benim regli dönemim 3 gün gecikti..Buda sanırım kavitasyondan değil, dönümlerden kaynaklanıyor..

NOT : Eğer güvenilir bir yer ve cihaz olmazsa hem sağlığınızdan hem paranızdan oluyorsunuz..Ya da sadece üzerinizde ne olduğu belli olmayan makina gezdirerek sözde diyet programlarıyla zayıflatmaya çalışıyorlar. Dikkatli olunması gerekiyor..

Sekiz ay geçmeden ikinci kavitasyon paketiniı almak çok ama tehlikeli..Ust uste gidenler varmış burada.

Bunu yapamazsınız diye uyaran yok mu senası aldığınız yerden ?

peki cihazları ne marka? eximia dediklerinden mi? bir de fiyat ve kaç seans olduğu konusunda bilgi verebilir misin? gerçekten güvenebileceğim bi yer olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…