Kavitasyon yaptıran var mı?

Bildigim kadarıyla su içilmesi her bölge için tavsiye ediliyor parçalanan yagların kolay atılması için
Bu arada kesinlikle cindy'den kavitasyon almayın 15 seansa ragmen bir sonuç alamadık !!

hayırlı olsun. öyle oluyormuymuş. mesai saatleri dışında mı aldın..
hadi bakalım hayırlısı...

saol esencim bekleyemedim ilk uygun fırsatı yakaladım aradım sordum randevuyu aldım ama kodu vermek için tekrar aradım hemen yoksa olmuyor tabe :))) şansımı denedim alsancakta zaten yer bir de orayı denemiş olurum senin nasıl gidiyor kaçıncı seansa giriceksin gelişmeleri merak ediyorum

ben 2 seans gittim bugün 3. seans vardı gidemedim. ilk seansta 3 cm gitmşti suan 2 cm gitmiş durumdayim..2 seans sonunda

Gayet zekice

hehe sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yemiş hesabı hehe nerelerdesin stepper bölümünede gelmion

Kuzum çok çok zayıfladım ve önünü alamıyorum, şu sıra bol vitamin takviyesi ve 0 spor ile yayıp oturmaktayım...Şimdi çalışacağım iyice kalori kaybedeceğim, niye böyle oldu bilmiyorum ki

Kuzum çok çok zayıfladım ve önünü alamıyorum, şu sıra bol vitamin takviyesi ve 0 spor ile yayıp oturmaktayım...Şimdi çalışacağım iyice kalori kaybedeceğim, niye böyle oldu bilmiyorum ki

Haydaaaaaa biz uğraşalım sen ver olmadıki boyda uzun çok zayıflama bakem otur bol bol yeeee çok zayıf olmakta iyi deilll

Haydaaaaaa biz uğraşalım sen ver olmadıki boyda uzun çok zayıflama bakem otur bol bol yeeee çok zayıf olmakta iyi deilll

Bencede... Yok hayır giyecek bir şey bulamıyorum artık, biri mazallah giydiğim pantolona asılsa aşağı indirecek, bol bol kemer aldım bende ne yapayım

merhaba arkadaslar kavıtasyon ınanılmaz prim yapmıs kımını hemen ınceltıyor kımıne fayda etmıyor tıpkı dıgerlerı gıbı bunun nedenı doktorun kullandıgı malzeme ve cıhazlardan gecıyor bıde ısı bılmesınden ısı sadece tıcarete döken var daha önce bende bır merkezde mezoterapi ve lipolız yaptırdım ınanılmaz fayda ettı sonra baska merkezde devam ettım dıgerı kapandıgı için orda hıçbır degısme olmadı anlayacagınız bu sadece uygulayan merkezle bırazda sıınle alakalı daha önce fayda gördugunuz bısey dha sonra olmuyorsa merkezden kaynaklı
kavıtasyonda aynı sekılde sanırım gecen gun arkadasım anlattı erkek kendısı kavıtasyna gıdıyor seans sonrası 4cm gıtmıs bende ıstıyorum ama su sıralar mumkun degıl maddı yat yuzunden ancak sehır fırsatlarında yakalarsam olabılır antalyada yasayan ve uygulama yaptıran varsa lutfen deneyımlerını paylaşsın bızde nerde ne var bılelım sımdıden tesekkur ederım
herkese saglıklı zayıflamalar

kızlar ankara da bu işi yaptıran var mı
herkes biliyodur bu indirimli siteler var onlardan almayı düşünüyorum ama emin değilim
20 seans ücreti baya uygun

Ben de nasipse dun 5. seyansıma gittim bende de 4,5 cm incelme var....
sanırm sure daha uzun olsa idi herhalde incelme fazla olurdu...20 dakikada bukadar ouyor ..bir seyans sonrasında başka yerden aldığım kpona başlayacağım bu sefer kavitasyon 10 seyans olac ak .....bel kısmına ve de kollara kullanmayı dusunuyorum...ilk gittiğim bakırköyde idi....yeni başlayacağım capa da..bakalım onun nekadar faydası olacak...gerci bu indiim kuponları ile bu kadar oluyor sure kısıtlı...en az 45 dakika kalmamız gerekirki sonuc cok daha iyi olsun...ama bir iki santimde olsa razıyım yani...

bende indirim kuponlarından alıp gitmeyi düşünmüştüm önce merkezle konuştum onlarda bana sürenin 20 dk olduğunu söylediler bildiğim kadarı ile 40-45 dakika olması gerekmez mi dedim isterseniz 40 dakika yaparız 2 seans sayarız dediler toplam 8 seanstı indirimli ücret size bir gelişte 40 dk yapar 2 seans sayarız isterseniz 2 kupon alın gene 8 seans devam edin dediler neyse çok uzattım bana gitmek nasip olmadı ama sen bunu yapabilirsin canım indirimden 2 kupon alıp 40 dakikaya tamamlattır

merhaba. ben karın bölgesine 2 seans kavitasyon yaptırdım.ve sanki tüm ses dalgalarını organlarımın içinde hissettim, kulaklarımdaki çınlama da ayrı tabi...organlara özellikle de yumurtalıklara zarar verir mi diye çok tereddüte düştüm açıkçası.benim gibi hisseden var mı?

Ben 5. seyansımı perşembe gunu girdim....alerjik bir bunyem var herşeye cok cabuk tepki verir...ve zor durumda kalırım ama adet gunumu hic etkilemedi..şaşırdım...gittiğim yerde iki adet makina vardı biri kulakta cınlama yapıyordu ama rahatsız edecek şekilde değildi....göbek bölgem 111... ama hic bir rahasıık duymadım...inanın bir yan etkisi olsa idi bende kesinlikle olurdu...bazan hic hisetmedim bile...

merhaba arkadaslar ben de kavitasyon yaptırmak istıyorum kararsız kaldım o yuzden sizlerin paylastıklarını pür dikkat okuyorum. Bu indirim sitelerindeki kuponlardan almayı dusundum . fakat cok sagllıklı olucagını zannetmıyorum . kupon alıp deneyen arkadaslar varsa bana bılgı verebılırler mı ya da onerebılıceğınız bir yer varsa yazabılırmısınız

merhaba arkadaslar ben de kavitasyon yaptırmak istıyorum kararsız kaldım o yuzden sizlerin paylastıklarını pür dikkat okuyorum. Bu indirim sitelerindeki kuponlardan almayı dusundum . fakat cok sagllıklı olucagını zannetmıyorum . kupon alıp deneyen arkadaslar varsa bana bılgı verebılırler mı ya da onerebılıceğınız bir yer varsa yazabılırmısınız

cnm sen bursada nerde yaptırıyosun bunları ödeme nası oluyo peşin mi taksit mi bide hangi bölge için anlaştın

Fsm de bnm dktorum 2. Seanstan snr 6 cm inceldm basen ve popo:) bahar kahraman sahane bi doktor kendi muaynehanesnde yapilior uygulama paket program 500 tl pesinmi bilmiorm ama takst yaparmi:S 5 hafta devam ediosnz ve cok etkili 2. Haftadaym hem 4 kilo verdm hem inceldm

bu krem lıpolız gıbı yagları parcalıyormus ve kullananlar cok memmun ama emın degılım kullanan var mı lutfen yardım bazıları da kavıtasyonla beraber kullanıyorlarmıs etkıyı artırıyormus

bu krem lıpolız gıbı yagları parcalıyormus ve kullananlar cok memmun ama emın degılım kullanan var mı lutfen yardım bazıları da kavıtasyonla beraber kullanıyorlarmıs etkıyı artırıyormus

gerçekten matrigen' le ilgili detaylı bilgisi ya da deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…