bende yeni üye oldum
şimdi baştan söyliyim bende yeni başladım şu kavitasyona ama ben arkadaşım yeni bi güzellik salonu açtı ona başladım ve bir kuruş para vermiyorum. o yüzden kandırdığınıda zannetmiyorum ki gözümlede arkadaşımı gördüm
ilk başta lenf drenaj diye bişeye beni aldı onun sebebii lenflerdeki ödemi atmak içinmiş yarım saat ona giriyorum gün aşırı 3 seans olmak üzere ben bugün 3. seansıma gidicem
dğer öğrendiğim bilgileride yazıcam
kavitasyon tam 50 dk uygulanması gerekiyomuş sağlık sonuç alınması için ve gitmeden 3,5 lt su içimesi gerekiyoki karında yapılan işlemde karının suyla dolu olması gerekiyo ki diğer organlara zarar vermemek için ama kalça ve basende gerekmiyomuş
ve bu 50 dk kavitasyon uygulama yapıldıktan sonra 20dk g5 uygulaması yapılıyo g5 uygulamasıda kavitasyonda parçalanan yağların boşluklarını sıkılaştırmak için yani bu uygulama selülütler içinde geçerli yani arkadaşlar şu ucuza satılan paketlerden alırsanız sizi 10 dk kavitasyon yapıp gönderirler dikkat edelim ve uygulayan kişide önemli bu işi bilmesi gerekiyo ben sonuç aldığımda yazıcam işte cuma günü kavitasyona başlıyıcaminşş şu yağlanmadan kurtulurum
hayırlı olsun. öyle oluyormuymuş. mesai saatleri dışında mı aldın..
hadi bakalım hayırlısı...
saol esencim bekleyemedim ilk uygun fırsatı yakaladım aradım sordum randevuyu aldım ama kodu vermek için tekrar aradım hemen yoksa olmuyor tabe :))) şansımı denedim alsancakta zaten yer bir de orayı denemiş olurum senin nasıl gidiyor kaçıncı seansa giriceksin gelişmeleri merak ediyorum
ben 2 seans gittim bugün 3. seans vardı gidemedim. ilk seansta 3 cm gitmşti suan 2 cm gitmiş durumdayim..2 seans sonunda
saol esencim bekleyemedim ilk uygun fırsatı yakaladım aradım sordum randevuyu aldım ama kodu vermek için tekrar aradım hemen yoksa olmuyor tabe :))) şansımı denedim alsancakta zaten yer bir de orayı denemiş olurum senin nasıl gidiyor kaçıncı seansa giriceksin gelişmeleri merak ediyorum
Gayet zekice
hehe sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yemiş hesabıhehe nerelerdesin stepper bölümünede gelmion
Kuzum çok çok zayıfladım ve önünü alamıyorum, şu sıra bol vitamin takviyesi ve 0 spor ile yayıp oturmaktayım...Şimdi çalışacağım iyice kalori kaybedeceğim, niye böyle oldu bilmiyorum ki
Haydaaaaaa biz uğraşalım sen ver olmadıki boyda uzun çok zayıflama bakem otur bol bol yeeee çok zayıf olmakta iyi deilll
Ben de nasipse dun 5. seyansıma gittim bende de 4,5 cm incelme var....
sanırm sure daha uzun olsa idi herhalde incelme fazla olurdu...20 dakikada bukadar ouyor ..bir seyans sonrasında başka yerden aldığım kpona başlayacağım bu sefer kavitasyon 10 seyans olac ak .....bel kısmına ve de kollara kullanmayı dusunuyorum...ilk gittiğim bakırköyde idi....yeni başlayacağım capa da..bakalım onun nekadar faydası olacak...gerci bu indiim kuponları ile bu kadar oluyor sure kısıtlı...en az 45 dakika kalmamız gerekirki sonuc cok daha iyi olsun...ama bir iki santimde olsa razıyım yani...
merhaba. ben karın bölgesine 2 seans kavitasyon yaptırdım.ve sanki tüm ses dalgalarını organlarımın içinde hissettim, kulaklarımdaki çınlama da ayrı tabi...organlara özellikle de yumurtalıklara zarar verir mi diye çok tereddüte düştüm açıkçası.benim gibi hisseden var mı?
cnm sen bursada nerde yaptırıyosun bunları ödeme nası oluyo peşin mi taksit mi bide hangi bölge için anlaştın
bu krem lıpolız gıbı yagları parcalıyormus ve kullananlar cok memmun ama emın degılım kullanan var mı lutfen yardım bazıları da kavıtasyonla beraber kullanıyorlarmıs etkıyı artırıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?