Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigim kadarıyla su içilmesi her bölge için tavsiye ediliyor parçalanan yagların kolay atılması için
Bu arada kesinlikle cindy'den kavitasyon almayın 15 seansa ragmen bir sonuç alamadık !!
arkadaslar herkese coook uzun bi aradan sonra merhaba...bazı sanssızlıkların ustuste gelmesinden dolayı uzun bi süre yoktum ortalıklarda... bu arada bana sorular yöneltilmiş fakat herkesi cevapsız bırakmısım...herkesten özür dilerim.... ben hala kavitasyona devam ediyorum... yazın 2 ay devam eemedim sadece, onun haricinde ayda 4'lük paketten alıorum ve artık bundan 5 yıl önce (bekarlık zamanımdaki incecik halimde) giydiğim pantolonlarıma rahatlıkla sıgabiliorum....ben tekrar söylüorum bence kesinlikle bol sıvı ve protein takviyesiyle işe yarayan bi sistem olduunu ısrarla söyleyebilirim... tabi hep belirtiorum, kullanılan makinanın ve sanırım seansın suresinin de ( bana yapılan 50 dk. kavitasyon+15-20 dk pasif jimnastik) çok etkisi var...
evet, internette firsat bu firsat adinda bir site var mesela, orayi takip et, butun firsat sitelerini bir arada listeliyor.
cindy acıbademden yada bağdat caddesindekinden kesinlikle kavitasyon almayın.bende 15 seans aldım 7 seans gittim kavitasyon diye sadece radyo frekans uyguluyorlarmış bende bilmiyordum kavitasyon diye gidiyordum baktım sonuc alamıyorum bıraktım param da boşuna gıttı.Resmen dolandırıldım butun hevesım kactı gercek bır kavıtasyon merkezı arıyorum artık sokaga atıcak param kalmadı adam gıbı bı yer arıyorum bulunca sızınlede paylasıcam..![]()
kavitasyon regl yi geçiktirir mi geciken varsa da kaç günn. arkadaslar.
kavitasyon regl yi geçiktirir mi geciken varsa da kaç günn. arkadaslar.
esencim gecikme yaşayanlar olmuş diye biliyorum.
Bugun kavitasyonda 6. ve son seyansıma girdim..yaklaşık 4,5 santim kadar farketti....yarın tekrardan ölceceğim....fırsat sitesinden kupon almıştım oyuzden seyanslar kısaydı tabi bu kadar ancak oldu...ama bugun bir şeyi farkettim..sitede reklamında 45 dakika diyordu ama bırakın 45....toplasanız 30 dakika bile surmuyor işlem...ben bazan girerken saate baktım...bazan 15 dakikayı gecmedi...hediye olarak gıdı toplama falan filanda vardı ama lafını bile etmediler bende söylemedim....genel olrak davranışları cok hoştu ama gereken önem verilmiyor gibi geldi bana..siz siz olun hakkınızı muhakkak koruyun...dakikalara dikkat edin....bir kupon daha aldım başka bir guzellik salonundan
nasipse oraya başlayacağım pazartesi...burası haftada iki gun alıyormuş...20 dakika calıştıkları icin sorun olmaz sanırım....
çok süper incelmişsin.. bencece neden sen hakkını savunmadın.. aldığın siteye yazabilirdin..Bugun kavitasyonda 6. ve son seyansıma girdim..yaklaşık 4,5 santim kadar farketti....yarın tekrardan ölceceğim....fırsat sitesinden kupon almıştım oyuzden seyanslar kısaydı tabi bu kadar ancak oldu...ama bugun bir şeyi farkettim..sitede reklamında 45 dakika diyordu ama bırakın 45....toplasanız 30 dakika bile surmuyor işlem...ben bazan girerken saate baktım...bazan 15 dakikayı gecmedi...hediye olarak gıdı toplama falan filanda vardı ama lafını bile etmediler bende söylemedim....genel olrak davranışları cok hoştu ama gereken önem verilmiyor gibi geldi bana..siz siz olun hakkınızı muhakkak koruyun...dakikalara dikkat edin....bir kupon daha aldım başka bir guzellik salonundan
nasipse oraya başlayacağım pazartesi...burası haftada iki gun alıyormuş...20 dakika calıştıkları icin sorun olmaz sanırım....
Ankara ' da hoşdere'de NEWFACE var Beykoz'un karşısında, şekerbankın üstünde..
Orada yaptırdım.. Birinci kalite cihazları var.. Uygulayan, ortam herşey tek kelimeyle harika..
Çok memnun kaldım.. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum..Çok başarılı sonuç aldım..Pazartesi son seansımdı..
Benim regli dönemim 3 gün gecikti..Buda sanırım kavitasyondan değil, dönümlerden kaynaklanıyor..
NOT : Eğer güvenilir bir yer ve cihaz olmazsa hem sağlığınızdan hem paranızdan oluyorsunuz..Ya da sadece üzerinizde ne olduğu belli olmayan makina gezdirerek sözde diyet programlarıyla zayıflatmaya çalışıyorlar. Dikkatli olunması gerekiyor..