Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bi de çok güzel paslar gelmiş, laf sokacağınız çok açık vermiş :)) Şurada kadınla dövüşeyim biraz:

sen hiç konuşmuyor musun bu çocukla bak sese aç ilgiye aç.
Bebeğimde kendinizi mi gördünüz? Siz baya açsınız sohbete bakıyorum.

bebeğin kalça çıkığı olmuş olabilir
Onda bi şey yok da sizde çene çıkığı olmuş olabilir.

Ben senin nasıl bir gün geçirdiğini nerden bileyim
Bilmediğin yerde susmak lazım.

sen kalbinin ekmeğini ye inşallah.
Siz de inşallah diyeceğim ama aç kalırsınız.

Karşıma da çıkmaz ki anam böylesi hiç.
Gerçi benim oğlan ufakken annemlerin gününe gitmiştim. Bebemin de gün tabaklarına saldıracağı, bir şeyler yiyeceği tuttu. Aralarından bi teyze "Ayol aç bu çocuk, doğru düzgün bir şey yedirmiyor musun?" demişti de "Evet, hiçbir şey yedirmiyoruz çocuğa ve Allah'ın bir mucizesi olarak hala hayatta. Biz de şaşkınız" demiştim, ortalık buz kesmişti.

Aynısını yazacaktım, teyzeler bazen dambur dumbur konuşuyor işte he diyip geçmek lazım. Bir de yurtdışında Türkçe konuşacak insna sayısı sınırlı, bulmak zor, kadın da görünce konuşmak istiyor belli ki. Kasa kuyruğunda muhabbet etmek isteyenler olursa ben ederim mesela bana da iyi geliyor. KOnu sahibesi biraz rahatlasın diyorum ben de

Ay keşke sizin gibi hazır cevap olabilsem genelde ben yatağa yatınca aklıma geliyor

Yapma miss yani hiç mi gitmedin Türk markete? Nasıl turkce konuşacak insan sınırlı ya zaten kral fm açık tüm gün, çalışanlar Türk, markete günde bin tane Türk geliyor, bu marketlerde çalışanlar zaten Türk komünite içinde yaşayan insanlar. Bunlar gün içinde alman görüyor mu desen daha doğru olur

Son düzenleme:
Ay keşke sizin gibi hazır cevap olabilsem genelde ben yatağa yatınca aklıma geliyor
Bazen denk geliyor ulti açıyorum kendime ben de şaşırıyorum, bazen de beynim duruyor, yorgun bir günümdeysem bilhassa. Ama en kötü şartta bile bir şeyler deme ihtiyacı hissedersem, derim. İçinize atıp dert olacağına, söyleyin mert olsun mu denir öyle bi laf vardı sanırım. :))

Ben size hak verdim kaynana gibi sürekli bir eleştiri , yargılama size uyguladığı bu üslubu bir alman müşteriye yapamaz.Sonraki tavırlarınız abartı olmuş kabul edin .Kadına yok gerginim yok şöyle dedin diye uzun uzun anlatmaya ne gerek var , bazıları iki güler yüz gördümü
herşeye karışma haddini buluyor kendinde....

Bütün yorumları okumadım ama siz ne diye market değiştiresiniz ya? Herkes işini yapsın geçsin, olabilir sosyal bir kadındır konuşur eder ama baktın karşındaki istekli değil susması lazım.
Millet işini yapacağına, analığımı eleştiriyorsa yapmamayı öğrenecek.
Üstelik yeni annelerin üzerine cidden çok gidiliyor, siz yine Almanya'da yaşıyormuşsunuz burada sokakta yürüyen alakasız teyze bile gelip yok kalın giydi, yok üstünü ört, aman üstünü aç. Sanane yani.
Ben konu sahibine hak verdim

Valla haklısınız diğer türlü kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz biz kırılacağımıza onlar kırılsın biraz da

İlk muhabbette bu tepkiyi vermiş olsaydın diğer arkadaşlar gibi gecinesin yok derdim ama sürekli maruz kalmak seni haklı çıkarıyor. Hatta seni tanıdığım için de geçimsiz olduğunu hiç düşünmüyorum gayet muhabbeti saran birisin

Herkes gereksiz muhabbet sevmek zorunda değil. Normal muhabbet etmek zorunda da değil dümdüz alis-veris yapıp bitirmek istemen gayet normal. O yüzden vereceğin tepkiyi gayet güzel vermişsin. Başka marketi tercih etmek hakkını kullanmışsin bunun öncesinde de çalışanını uyarması için de ikaz etmişsin. Kafana takma boşver.

Aman he kalçası çıksın diye bilerek yapıyorum de geç milletin lu düşünceleri için canımı hiç sıkamam valla

Canınızı sıkmayın kimseyle samimi diyalog kurmak zorunda değilsiniz.karsıdaki insana muhabbetten hoşlanmadığınızı defalarca kez belli etmişsiniz.Ben böyle bir tepki vermezdim kadının sırasına da bir daha girmezdim daha önceki diyaloglardan.Olmus artık

Alman marketi çok iyi de niye siz günde on defa aynı rahatsızlık duyduğunuz kişiden alışveriş yapıyorsunuz? İnatla aynı yere gidip duruyorsanız çok da şikayetçi olmamalıydınız.

Ve evet kavgacısınız.

M
U
S
L
U
M
A
N
I
M

H
A
R
A
M
Sizin yazdığınız gibi yazmaya üşendim. Alman marketlerinde hep domuz eti yok ki. Gayet kuzu ve dana eti,kıyması bulunuyor. Almanyada yaşıyorsunuz Almanyadan haberiniz yok galiba. Beğenmediğiniz insanların çalıştığı yerlere gitmeyin. Herkesi beğenmek herkesle konuşmak zorunda değilsiniz. Cevap vermek zorunda hiç değilsiniz elbette bu da ayrı mesele

Kesimi uygun değil demek istiyor konu sahibi, dana kıyması olması önemli değil islami usullere göre kesilmiş olmasını istiyorsa Türk marketinden veya helal etiketi olan bir yerden alması lazım

Kesimi uygun değil demek istiyor konu sahibi, dana kıyması olması önemli değil islami usullere göre kesilmiş olmasını istiyorsa Türk marketinden veya helal etiketi olan bir yerden alması lazım
Yerel marketlerde de bulunuyor ki. İlla Türk marketi olacak diye beğenmediği kişiden alışveriş yapmak zorunda değil.

Kesinlikle hadi sokakta biri dese bişey demez geçersin de sürekli gittiğin bir markette ki kadın yapıyorsa tepki gösterirsin

Çok uzun ama kadın muhabbet etmek istiyor gibi

Ben Almanya’da alman görmedim resmen hahahaha

cok basit, bidaha oraya gitmeyin.
Yok yani arkadas degil, aile degil, akraba degil.. tanimiyorsunuz bide ayagina gidip sinirleniyorsunuz.. hayat böyle gecmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…