• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat kendi vatanında dahi aşırı zorken gurbet ülkede geçim derdinde zaten zorbalanan insanların sizin sinirinize tahammül etmek gibi bir zorunluluğu yok . Birde senin ne haddine falan demişsiniz hayırdır maaşı siz mi veriyorsunuz ? Bence muhteşem yüzyıl dizisini fazla kaçırmıssiniz biraz azaltin .Veya siz alisveris yaptığınız için mi o market çalışıyor . Aşırı uslupsuz bir kadinsiniz . Asıl siz haddinizi bilin . Ek olarak da terapi alın bence buraya yazacak kadar takıntı etmişsiniz kafa iyi gözükmüyor burdan bakınca .
Yavrum anlatılan konu da karakterleri karıştırmış olabilir misin?

Alman marketteki etin tadı ve pisme süresiyle Türk marketten alınan tamamen farklı. Benim dini hassasiyetim yok, domuz eti de yiyorum salyangoz da ama alman marketten dana etini yemeklik ve kıyma olarak yiyemiyorum. Kasaba göre kesim şekliyle ilgili ama bilemiyorum tabi nedendir. Ayrıca bir sürü baska marketlerde olmayan ürünler var yani neden gitmesin kadın ihtiyacını almaya.

Türkiyede tatildeyken bir calisan kadin oglumun sallayan disini eli ile cekmek istedi :D "cekebilirmiyim" diye yüzüme bakiyor :D yani insan bazen böyle durumlarla karsi karsi kalabiliyor. Sizin hataniz bastan gereken mesafeyi kuramamaniz. Iste yaslidir hürmetdir felan insanlar sınırlarınızı asinca biter. Kimse döv söv demiyor, sadece saygili ama net bir sekilde sizinle böyle konusmamasini anlatacaksiniz. Saglikla büyütünüz bebeginizi insallah ⚘️

Bak sen bir de bugun sitede zorbalar var diye ahkam kesmissin. Ama sen de o gruptasin. Beni dogrulamak ya da onaylamak sorunda degilsin. Bak asagiya bir gorus ekledim. Benimle ayni dusunmuyor ama kendisini nasil aciklamis. Sen ise zorbasin. Ama farkimda bile degilsin.
Gergin biri olduğun gayet belli, bunu söylemek zorbalık mı oluyor? Daha sakin olursan bu kadar kafaya takmazsın, kadına cevabını verir geçersin

Hım, bebeğiniz doğduğunda da onun hakkında durmadan sizi bakamıyorsun eksiksin bilmiyorsuna çıkan yorumlarla boğduklarında siz sesinizi çıkardığınızda umarım kavgacı olduğunuzu benim gibi kabul edebilirsiniz. :')
Bana böyle diyen olursa cevabını verip geçerim zaten. Kavgacı olmak ayrı bir şey, hakkını savunmak ayrı. Zaten beni tanıyan herkes de kavgacı olmadığımı bilir. Ama asla cevap vermeden geçmem.

Alman marketteki etin tadı ve pisme süresiyle Türk marketten alınan tamamen farklı. Benim dini hassasiyetim yok, domuz eti de yiyorum salyangoz da ama alman marketten dana etini yemeklik ve kıyma olarak yiyemiyorum. Kasaba göre kesim şekliyle ilgili ama bilemiyorum tabi nedendir. Ayrıca bir sürü baska marketlerde olmayan ürünler var yani neden gitmesin kadın ihtiyacını almaya.
Hayvanin yetistigi yer, cevre, yedigi besin vs hepsi tadini etkiliyor ancak son kertede et dogru bicakla ve sinirlere temas etmeden kesilmezse, hayvan helal yontemlerle kesilmez, kesilirken kendini kasarsa hayvanin etinin tadi kötü olur. Kendini kasan hayvanin (kumes ya da besi hayvani farketmez) etide gec piser.

Yine dogru sekilde kesilsin ama parcalara ayrilirken yanlis dogranirsa da tadi bozulur.

Bu sebeple helal yerlerden aldiginiz etin tadi guzel geliyor.

Bende bunlari bilerek yurtdisinda yasasam Turk marketi tercih ederdim acikcasi.

Ben de Almanya’da bir süre kaldım. Sorun yaşadığım insanlar hep bizim milletimizden çıkıyordu. Yabancılar gereksiz samimiyete girip hadlerini aşmıyorlar, sadece işlerini yapıyorlar. Belki de bu yüzden soğuk olarak niteleniyorlar. Ben de Zara’da Türk tezgahtarla tartışmıştım, ben üniversitede sonradan Almanca öğrendim, bir de Almancamı alaya almıştı; ki bayağı iyidir dilim, yabancılar çok iyi konuşuyorsun diye överlerdi, hatam varsa düzeltirlerdi, bir de o zamanlar yeni gitmiştim, Alman gibi konuşmam beklenmemeli.

Neyse burada da kasiyerin haddini aştığını düşünüyorum. Sıcakkanlı samimi ve daha sosyal bir insan olabilir, mizacı gereği sohbetten de hoşlanıyor olabilir; ama herkes hoşlanmak zorunda değil, bunun farkına varıp kısa kesmeli. Çocuk konusunda belki kötü niyetli değildir; ama ısrarcı davranması ve teşhis koyması gerçekten hoş değil. Ben de hoş karşılamazdım. Kimse çocuğunu annesi kadar düşünemez, annesi kadar iyi tanıyamaz.

Hayir.
Muslumanim et kiyma alisverisi icin Turk marketine haftada 2 defa gidiyorum.
Oradan cikip Alman marketine gectim.
İstesem her gun giderim, sorun benim markete devamli gitmem degil kasiyer kadinin devamli bana terbiyesizlik yapmasi
Yalnız dikkat edin, kasap yapımı sosis satıyorlarsa hepsini dana etinden yapmıyorlar. Yani karışım değil de domuz eti sosisi de oluyor. Sadece Türkler ya da müslümanlar değil bir çok milletten alış veriş yapmaya gelen var. Fiyatlar daha uygun diye Almanlar bile alışveriş yapıyor. Siz hiç yabancı görmediniz mi markette? Benim dini hassasiyetim olmadığı halde et kıyma vs hiç almazdım, hijyenik görünmüyor çünkü. Et kesme tahtası bıçaklar, kanatlı et kırmızı et aynı yerde kesiyorlardı. Almanlar hele de gıda konusunda hile hurda yapmaz. Üzerinde helal sertifikası varsa helal şekilde kesilip paketlenmiştir. Yahudiler de domuz eti yemiyor. Yani içiniz rahat bir şekilde oradan kıyma alabilirsiniz. Sadece Türkler değil bir çok milletten müslüman var ve onlara yönelik de ürün satıyorlar.

El alemin denk gele, hayatınızda önemli hiçbir yer kaplamayan bir kadını bebeğiniz hakkında konuşmuş, haddini bilememiş de size akıl vermeye çalışmış evet hoş değil ama niye geriliyorsunuz, sizi yıpratmasına izin veriyorsunuz ki? "Sizinle herhangi bir samimiyetim yok ve olmasını da istemiyorum. Lütfen işinize bakın" deyip geçebilirsiniz. Çok zorladığı noktada da şikayetinizi edersiniz, muhatap almazsınız daha. Çok gereksiz bir tartışma yaşamışsınız, niye bir şeyleri ispatlamaya, kendinizi açıklamaya çalıştınız? Sonra da işte kadın saçma sapan devam ettikçe daha çok öfkelendiğinizle kalmışsınız.

Herkesin her söylediğini bu kadar dert edinirseniz işiniz var sizin.

Hayvanin yetistigi yer, cevre, yedigi besin vs hepsi tadini etkiliyor ancak son kertede et dogru bicakla ve sinirlere temas etmeden kesilmezse, hayvan helal yontemlerle kesilmez, kesilirken kendini kasarsa hayvanin etinin tadi kötü olur. Kendini kasan hayvanin (kumes ya da besi hayvani farketmez) etide gec piser.

Yine dogru sekilde kesilsin ama parcalara ayrilirken yanlis dogranirsa da tadi bozulur.

Bu sebeple helal yerlerden aldiginiz etin tadi guzel geliyor.

Bende bunlari bilerek yurtdisinda yasasam Turk marketi tercih ederdim acikcasi.
Doğrudur muhtemelen kesimle ilgili fark var çünkü yetiştiği yerle ilgili olsa her yediğim yerde farklı olurdu. Benim açımdan ha ot yemişim ha alman marketten kuşbaşı almışım bir fark yok. Fissler düdüklüde kac senedir kullandığım dakikada pişmiyor mesela. Bu yerden sonra pes ettik dönemiyorum bile. Zaten arada ezine, simit, mantı falan almak isteyince seçenek pek yok küçük yerlerde.

Yaşlılar böyledir umursama diyenlere şaşırıyorum gerçekten. Günümüzde anneler kendilerini yeterince yetersiz hissettirilmiyormuş gibi bir de 7 kat yabancı biri tarafından mı yetersiz hissettirilsinler? Pardon? Her yaşlı böyle değildir bu arada. Gençliğinde tepkilerden çekinip yapamadığı şeyleri şimdi yaşlılıklarının arkasına sığınıp rahatça yapmaya çalışanlar var. İnsan ilişkilerinde herkes sınırını ve haddini bilmeli. Yoksa bildirirler.

Merhaba, bugün başımdan geçen bir olayı yazacağım. Maalesef etrafımda konuşup rahatlayabileceğim bir kız arkadaşım yok ben de burada konu açmaya karar verdim. Sohbet gibi olur hem.
Yurt dışında yaşıyorum bebeğim de 8 aylık. Her gün onunla yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. Yakınımızda da marketler var. Birisi Türk marketi. Özellikle dışarı çıktığımda günlük alışveriş yapıyorum hem taze almak için hem de hava soğuk olduğu için markete girip biraz reyon bakmayı seviyorum.
Neyse, Türk marketinde bir teyze var kasada. Yaklaşık 1 senedir bu markete uğruyorum. Hiç istemesem de daha çok bu kadının kasasına denk geliyorum. İstemememin sebebi, bu kadın her gidişimde ama her gidişimde muhakkak bir şey söylüyor. Hepsi de çocuğumla ilgili. Önce kız mı erkek mi demeler başladı. Bu kısımlarda sorun yok ama ben hiç hoşlanmıyorum gereksiz diyaloğa girmekten. Yine de kadın yaşlı olduğu için saygısızlık olmasın diye hep güleryüzle konuşmaya çalışıyorum.
Eşimle gidiyorum eşim de hiç hoşlanmadığını söylüyor. Neden dediğimde kadının öyle bir tavrı hareketi var ki, yani orası market değil de bizim evimiz bu da bize müdehale ediyor. Eşim bunu söylediğinde ona muhalefet olmuştum ama daha sonra her markete gittiğimde bu kadın dozajı arttırdı. Önce bebeğim huysuzlandığı bir gün sen çok kalın giydirmişsin diye beni eleştirmeye başladı. Burası Almanya hava -5 derece... Çocuğumun uykusu geldi diyorum gülümseyerek ama sinirden çatlayarak yok yok sen kalın giyrdirmişsin diyor. Bir sonraki gidişimde çocuğuma laf atıyor benim bebeğim de buna gülüyor bana dönüp diyor ki sen hiç konuşmuyor musun bu çocukla bak sese aç ilgiye aç... Haspinallah çekip çıkıyorum bunlar devamlı oluyor kadın beni sinir etmeden konuşmadan çıkarmıyor. Sadecebana değil herkese konuşuyor ama bana özellikle sinir edecek cümleler kuruyor.
En son dün ana kucağındayken bebeğim girdik markete. Kasada bu bana diyor ki yanlış anlama ama bebeğin kalça çıkığı olmuş olabilir. Ne diyorsun sen ya? dedim. Bacakları sarkmıyormuş bu da kırık yaparmış. Kabanımın önünü açtım bak dedim bacakları sarkıyor. Hayır sarkmıyor diyor. Şizofren gibi. Hayır ben haklıyım sarkmıyor diyor. Şok oldum. Görmüyor musun diyorum oğlumun bacağını gösteriyorum. Hayır diyor yanlış bu.
Neyse fişi falan almadım cevap vermeden çıktım ama suratımdan anladı.
Bugün de bebeğime kıyma çektirmek için gittim. Yine kasada o. Market tıklım tıklım.
Ben tek kelime etmedim hallo hallo bu kadar.
Bana diyor ki dün seni sinirlendirdim galba.
Evet sinirlendirdin dedim.
Ama neden sinirlendin ki ben yanlış bir şey söylemedim diyor.
Diyorum ki hayır senin dediğin şekilde taşımıyorum çocuğumu sana gösterdiğim halde tavrını değiştirmedin ayrıca dün gergindim zaten dedim.
Ben senin nasıl bir gün geçirdiğini nerden bileyim diyor.
Bakın dedim sorun bu değil sorun ben sinirli gergin mutsuz mutlu olabilirim ama sizinle diyaloğa girmek istemiyorum dün zaten tavrımla belli ettim kesinlikle samimiyet istemiyorum. Ne hakla benimle durmadan konuşup sinirlerimi bozuyorsunuz dedim.
Kesinlikle samimiyet istemiyorum buraya et kıyma almak için geliyorum yoksa gelmeyeceğim tavırlardan çok rahatsızım belli de ediyorum dedim.
Bana diyor ki ben oruçluyum sen kalbinin ekmeğini ye inşallah.
Ya dedim sen bir de bana laf mı sokuyorsun, ne haddine, alışveriş yapıyorum bir de üstüne laf mı yiyorum, sen kalbimi nerden bileceksin ona da mı dil uzattın dedim. Artık son lafından sonra gerçekten çok sinirlendim.
Bunlar olurken de tüm market sessiz kasalar susmuş herkes bizi dinliyor. Bağırmıyoruz birbirimize ama sesler gergin ve biraz yüksek.
Bunun son lafından sonra ben marketin içine girip kasaptaki beyefendilerle konuştum onlardan devamlı alışveriş yapıyorum çünkü.
Bu marketin sahibi kim çağırır mısınız dedim.
Adam şansıma tuvalette miydi neydi bekleyecek de halim yoktu çok kötü hissediyordum.
Orada çalışan herkese size söylüyorum siz iletirsiniz buraya alışveriş yapmaya geliyorum her seferinde bu kadının anlamsız cümlelerine maruz kalıyorum durmadan çocuğumla alakalı bir şeyler söylüyor artık yeter dedim. Herkes işine baksın. Söyleyin bu marketin sahibine bir daha girmiyorum da. Biraz kurumsallık öğrenin beni germeye ne hakkınız var bir de bana laf söylüyor dedim.
Kimin kalbinin nasıl olduğunu et almaya geldiğim yerdeki kasiyer mi söyleyecek bana bu nedir Allah aşkına dedim.
Çıktım ordan.
Oradan çıkıp Alman marketine girdim.
Herkes resmi gayet mesafeli dozajında müşteriyle ilgililer.
Biz niye böyleyiz.
Hayır o da değil ben zaten kavgacı sinirli bir insanım. Kendimi törpülemeye çalışıyorum. Ama bazı hassas noktalar var mesela çocuğum.
Benim okumadığım kitap kalmadı izlemediğim doktor kalmadı. Bütün gece bebeğime süt yoğurt peynir yapmışım, yedi yirmi dört ona nasıl iyi anne olsam diyorum. Annemden kaynanamdan görmediğim muameleyi bu kadın yapmaya çalışıyor bana.

Objektif bakıp yorumlar mısınız lütfen, haksız mıyım ben?
Haklısın kimse bebeğine müdahale edemez
Haksızsın neden her seferinde cevap verip onu ikna etmeye çalışorsum

Kesim farklı oluyor ya helal kesim olan yerden almak istiyor…

Türkiye de bu tip insan çok. Konuşmak istemiyorum deyin.

Ben hic Turk marketine gitme ihtiyaci hissetmedim aklima da gelmedi. Domuz seven yiyen biri degilim pek ama yani etinde bir sorun tadinda bir farklilik tadinin kötü olmasi gibi seyler hissetmedim (bazilari bunu öne sürmüş) gerci ben kiyma da tuketmiyorum et aliyorum bilmiyorum farkeder mi Jumbodan Alberttan bile aliyorum.

O zaman baska bi helal market bulacak daha uzakta. Ya da kavga 😀

Son düzenleme:
Gereğinden fazla gereksiz diyalog. Kestirip atacaktınız baştan. Madem kişilik yapınız sinirli ve gergin, hiç güleryüz göstermeye gerek yok. Bebeğimle ilgili Biri bişey söylediği zaman merak etmeyin benim kontrolüm altında deyip susturuyorum ciddi bi surat ifadesi ve ses tonuyla.
Gerginlik işini de biraz daha törpülemeniz lazım hızımızı alamamışsınız. Takılmicaksınız hiç böylelerine. Bebeğinize iyi baktığınızdan eminseniz, ki kesinlikle öyledir, hiç umrunuzda olmasın

Katiliyorum iki sohbet edelim diye actim. Hatali da olabilirim 8 aydir uyumamis bebegine 15 dk bile yardim almadan yetmeye calisan bir anneyim. Zaten kavgaci oldugumu bastan kabul edip torpulemeye calisiyorum
Su laflardan 2 tanesini kayınvalide burda ki kadınlara söylese hepsi bir kaşık suda boğar 😀😀😀

Doluşmuşlar maaşallah konu sahibine sen şöylesin böylesin diyenler.
Arkadaş ellerinde olsa sanal olarak tokat atabilseler el çıkarıp ekrandan tokat atacaklar.

Bende haklı olduğum bir konu da kavga etmek istiyor ise kavga etmekten, tartışma istiyor ise tartışmaktan, konuşmak istiyor ise konuşmaktan asla çekinmem.

Kasiyer konusunda çok haklısın ama bizim eğitim seviyesi düşük, belli kalıplarda büyümüş insanlarımız değişmez. Ya oldukları gibi kabul et ya da hiç muhattap olma…
Bir kasiyerde haddini bilecek bu da apayrı bir konu…

Markete sanırım et kalitesi icin gidiyorsunuz. Markete gidersiniz bu kadının kasasına da girmezsiniz.

Size lafları söyleyip söyleyip tartışıp, saçma sapan kalp bilmemne konularına girmesi de çok sinir bozucu…

Yurtdışında olduğunuz ve sizde türk olduğunuz icin kendince sizi yakın hissetmiş kendine kendince samimiyet kurmak istemiş düz istememissiniz bu sizin tercihinizdir ama sizin hanımefendiye sarf ettiğiniz cümlelerden sonra size ben orucluyum demesi peygamber efendimizin bizler için bir tavsiyesidir yani evet sinirlisin haklisindir da kendince ama ben orucluyum seninle tartışmaya girip orucumu zedelemek istemem demek istemiş. Yani ben olsam takilmam böyle şeylere ama herkesin tavrı farkli

Merhaba, bugün başımdan geçen bir olayı yazacağım. Maalesef etrafımda konuşup rahatlayabileceğim bir kız arkadaşım yok ben de burada konu açmaya karar verdim. Sohbet gibi olur hem.
Yurt dışında yaşıyorum bebeğim de 8 aylık. Her gün onunla yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. Yakınımızda da marketler var. Birisi Türk marketi. Özellikle dışarı çıktığımda günlük alışveriş yapıyorum hem taze almak için hem de hava soğuk olduğu için markete girip biraz reyon bakmayı seviyorum.
Neyse, Türk marketinde bir teyze var kasada. Yaklaşık 1 senedir bu markete uğruyorum. Hiç istemesem de daha çok bu kadının kasasına denk geliyorum. İstemememin sebebi, bu kadın her gidişimde ama her gidişimde muhakkak bir şey söylüyor. Hepsi de çocuğumla ilgili. Önce kız mı erkek mi demeler başladı. Bu kısımlarda sorun yok ama ben hiç hoşlanmıyorum gereksiz diyaloğa girmekten. Yine de kadın yaşlı olduğu için saygısızlık olmasın diye hep güleryüzle konuşmaya çalışıyorum.
Eşimle gidiyorum eşim de hiç hoşlanmadığını söylüyor. Neden dediğimde kadının öyle bir tavrı hareketi var ki, yani orası market değil de bizim evimiz bu da bize müdehale ediyor. Eşim bunu söylediğinde ona muhalefet olmuştum ama daha sonra her markete gittiğimde bu kadın dozajı arttırdı. Önce bebeğim huysuzlandığı bir gün sen çok kalın giydirmişsin diye beni eleştirmeye başladı. Burası Almanya hava -5 derece... Çocuğumun uykusu geldi diyorum gülümseyerek ama sinirden çatlayarak yok yok sen kalın giyrdirmişsin diyor. Bir sonraki gidişimde çocuğuma laf atıyor benim bebeğim de buna gülüyor bana dönüp diyor ki sen hiç konuşmuyor musun bu çocukla bak sese aç ilgiye aç... Haspinallah çekip çıkıyorum bunlar devamlı oluyor kadın beni sinir etmeden konuşmadan çıkarmıyor. Sadecebana değil herkese konuşuyor ama bana özellikle sinir edecek cümleler kuruyor.
En son dün ana kucağındayken bebeğim girdik markete. Kasada bu bana diyor ki yanlış anlama ama bebeğin kalça çıkığı olmuş olabilir. Ne diyorsun sen ya? dedim. Bacakları sarkmıyormuş bu da kırık yaparmış. Kabanımın önünü açtım bak dedim bacakları sarkıyor. Hayır sarkmıyor diyor. Şizofren gibi. Hayır ben haklıyım sarkmıyor diyor. Şok oldum. Görmüyor musun diyorum oğlumun bacağını gösteriyorum. Hayır diyor yanlış bu.
Neyse fişi falan almadım cevap vermeden çıktım ama suratımdan anladı.
Bugün de bebeğime kıyma çektirmek için gittim. Yine kasada o. Market tıklım tıklım.
Ben tek kelime etmedim hallo hallo bu kadar.
Bana diyor ki dün seni sinirlendirdim galba.
Evet sinirlendirdin dedim.
Ama neden sinirlendin ki ben yanlış bir şey söylemedim diyor.
Diyorum ki hayır senin dediğin şekilde taşımıyorum çocuğumu sana gösterdiğim halde tavrını değiştirmedin ayrıca dün gergindim zaten dedim.
Ben senin nasıl bir gün geçirdiğini nerden bileyim diyor.
Bakın dedim sorun bu değil sorun ben sinirli gergin mutsuz mutlu olabilirim ama sizinle diyaloğa girmek istemiyorum dün zaten tavrımla belli ettim kesinlikle samimiyet istemiyorum. Ne hakla benimle durmadan konuşup sinirlerimi bozuyorsunuz dedim.
Kesinlikle samimiyet istemiyorum buraya et kıyma almak için geliyorum yoksa gelmeyeceğim tavırlardan çok rahatsızım belli de ediyorum dedim.
Bana diyor ki ben oruçluyum sen kalbinin ekmeğini ye inşallah.
Ya dedim sen bir de bana laf mı sokuyorsun, ne haddine, alışveriş yapıyorum bir de üstüne laf mı yiyorum, sen kalbimi nerden bileceksin ona da mı dil uzattın dedim. Artık son lafından sonra gerçekten çok sinirlendim.
Bunlar olurken de tüm market sessiz kasalar susmuş herkes bizi dinliyor. Bağırmıyoruz birbirimize ama sesler gergin ve biraz yüksek.
Bunun son lafından sonra ben marketin içine girip kasaptaki beyefendilerle konuştum onlardan devamlı alışveriş yapıyorum çünkü.
Bu marketin sahibi kim çağırır mısınız dedim.
Adam şansıma tuvalette miydi neydi bekleyecek de halim yoktu çok kötü hissediyordum.
Orada çalışan herkese size söylüyorum siz iletirsiniz buraya alışveriş yapmaya geliyorum her seferinde bu kadının anlamsız cümlelerine maruz kalıyorum durmadan çocuğumla alakalı bir şeyler söylüyor artık yeter dedim. Herkes işine baksın. Söyleyin bu marketin sahibine bir daha girmiyorum da. Biraz kurumsallık öğrenin beni germeye ne hakkınız var bir de bana laf söylüyor dedim.
Kimin kalbinin nasıl olduğunu et almaya geldiğim yerdeki kasiyer mi söyleyecek bana bu nedir Allah aşkına dedim.
Çıktım ordan.
Oradan çıkıp Alman marketine girdim.
Herkes resmi gayet mesafeli dozajında müşteriyle ilgililer.
Biz niye böyleyiz.
Hayır o da değil ben zaten kavgacı sinirli bir insanım. Kendimi törpülemeye çalışıyorum. Ama bazı hassas noktalar var mesela çocuğum.
Benim okumadığım kitap kalmadı izlemediğim doktor kalmadı. Bütün gece bebeğime süt yoğurt peynir yapmışım, yedi yirmi dört ona nasıl iyi anne olsam diyorum. Annemden kaynanamdan görmediğim muameleyi bu kadın yapmaya çalışıyor bana.

Objektif bakıp yorumlar mısınız lütfen, haksız mıyım ben?
Niçin ısrarla kadının özellikle size bu şekilde davrandığını dusunmussunuz. Gereksiz anlam yuklemissiniz. Kadın bir diyalog kurmuş siz her defasında cevap vermiş devam ettirmişsiniz. Kadının hatalı evet gereksiz diyaloğa girmeye gerek yok ama siz de hatalisiniz.
Kadınla o kadar kendinizi bagdastirmissiniz ki kayınvalidem ve annemden görmediğim muameleyi yapmaya çalışıyor bana demişsiniz. Ne alaka? Fazla etki alanınıza almışsınız bu da sizi ekstra germiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back