• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma 15 dakika bakmadı ?sizce kim?

Öncesinde ne yaşadıniz bilemem. Ancak emin olduğum bir şey var ki kesinlikle ama kesinlikle kimseye güvenip, bakar diye çocuk falan yapmayin.
Bu konuya gelince ben sizi haklı buldum. Çocuk gerçekten çok kötü hasta değilse, ciddi bir virüs ve enfeksiyon riski yoksa 15 dk baksa ne olacak. Yaptığı ayıp olmuş. Ancak bu konu için de eşinizle karşı karşıya gelmeyin. Bu arada eşiniz neredeydi? İzin alma durumu olamaz mıydı birkaç saatlik.
Hayır kesinlikle ben yukarıda belirttim kimseye güvenerek bir iş yapmadım hele çocuk olayı uç nokta ki ben ikinciyi düşünmüyorum üstelik
Yok hayır karşıya karşıya gelmedik öyle bir konuşma tarzımız olmadı bugüne kadar zaten konuşmak istemezsem konuşmam zorlamaz beni

Şimdi tabiki bu düşünceniz gayet normal ki bence böyle olmalı amma bazen hani işler böyle yazıldığı gitmez hayatta.
Ben hasta olduğu gün gitmedim davetine mesela
Evet can ciğer olduğumuz gün de geldi bazen aylarca aramadığım günler de oldu mesela
Belli ki aranız iyi değil işte. O yüzden istememek gerekiyor maalesef. Karşı tarafı da düşündüğüm için değil yanlış anlamayın,böyle bir şeyden reddedilip de devamında ilişkilerin daha da zedelenmemesi için.

Şimdi anlaşıldı. Kadının eğer farklı bir özel günü varsa ona istinaden ufak bir grip durumu bile olsa risk almak istememiş. Yani normal ve sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı için üzülerek söylüyorum o da çocuğunuzla uğraşmak istememiş maalesef.
Evet tam da belirttiğiniz gibi risk almak istemedi işte üzücü olan da o soğukta sabah uykulu sekilde torununu bekletmek tercih etti

Back