Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence burda vakit kaybetmeyin, cikin disari cevre yapin. Cocugunuz da var zaten gidin parka orda tanisirsiniz annelerle

Diğer kasiyerlere dert yanacağınıza o kadının kasasına girmeseydiniz. Hayır sizde kaos seviyorsunuz belliki.

Ayrıca ilk rahatsızlığınızda yetkili kişiye bildirseydiniz. Millet sus pus olmuş sizin şikayetlerinizi dinlemiş.
Bide Türkleri kasdederek biz neden böyleyiz diyorsunuz.

Hayır biz böyle her yerde kavgacı değiliz, çözüm odaklı oluyoruz. En azından biz :))

Ortada bir yanlış varsa yanlışı yapan düzeltilmeli mağdur değil. Market evimin dibinde giderim. Kadının gereksiz yorumlarına maruz kalan benim. Sizin zihniyetinizle o zaman geceleri kadınlar dışarı çıkmasın madem taciz ediliyorlar.

Almanya'dan haberim var ama bunu bir meziyet olarak görmüyorum. Ben müslümanım bir yahudinin kestiği eti yiyebilirim ama Alman marketinden kuzu kıyma yiyemem. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın komik duruyor.

Abooovvv kimse okumuyor.

Hanimefendicim ben kasap reyonuna gidip marketin sahibiyle konuşmak istediğimi söyledim bunu bağıra çağıra yapmadım ama kadınla diyaloğumu duyduğu için herkes susup sadece dinliyordu bu da başka ayıp.

Domuz Eti olması meselesi değil. Helalde Kesimi farklı.

Aslında başta muhatap olmasaydı cılkı çıkmazdı

Ama yine de sizde az değilsiniz kabul edin :)) onca rahatsızlığa iyice tahammülünüz bitince mi şikayet ettiniz. En başta etseydiniz bu kadar gerilmezdinizzz

Klasik seviyesiz teyze
Burada çok var o modelden o yüzden şaşırmıyorum. Ben sizi haklı buldum. İstediğiniz yerden alışveriş yapma özgürlüğünüz var. Ayrıca marketin ürünlerini beğeniyorsam ya da daha uygun fiyata alıyorsam sırf seviyesiz bir kasiyer yüzünden neden vazgeçeyim canım, hak ettiğini veririm ben de.

Kadının gereksiz yorumları ilk günden beri varmış. Şikayetinizi en başta yapsaydınız samimiyetinize inanılırdı. Aylarca şikayetçi olmadan aynı markette aynı kadınla sohbet ediyorsunuz,sonra da patlıyorsunuz. Mantıksız ve yanlış olan bu. Yanlış en başından beri yanlıştır. Siz en başta yapmanız gereken şeyi en sonunda yapınca işe yaramaz ki. Gereksiz yorumlara maruz kala kala başınız dönmüş şimdi şikayet ediyorsunuz,neye yaradı?

Tüm Avrupada helal kesim gıdalar yerel marketlerde mevcut. Haftada 1 gidiyorum,yeterince biliyorum yani. Size de öğrenmenizi tavsiye ederim.

Kavgacı ve sinirli biri olduğunuzu siz söylemeden anladık zaten.
Kadın iki muhabbet etmeye çalışıyor belli ki, niye bu kadar büyütüp şikayete kadar gittiniz ne gereği vardı?
Hep bu kadar öfkeliyseniz bence bir uzmandan destek almalısınız, çünkü mutlaka sizin gerginliğinizi bebeğiniz de hissedip olumsuz etkilenir yavrunuz.

Olan olmuş herkesin dusuncesi kendisine, ben cok takilmiyorum, sonuçta agzı olan konusuyor, yok kalca cikigiymis gulup geciyorum sagolun diyorum ama herkesin tarzı farklı. Cozum derseniz öbür Türk marketten bebeğiniz için kıymayı çok alın, ben buzluğa atıyordum altları silikonlu olanlara. Hem bebeğimin tek yemeklik halinde kiymalari hazır oluyordu. Artanla da köfte yapıyordum yine bebeğim için. Belki siz de böyle yaparsınız.

Sohbet etmiyorum diyaloğu her seferinde başlatan o. Dün de rahatsız olduğumu belli ettim nesini anlamıyorsunuz.

Yapma ya.
Arkadaşım bir tane dış mandalı sürekli bebeğimle ilgili olumsuz yorumlar yapıyor her seferinde.
Buna tabii ki gerilirim.
Evet o kasiyere sıklıkla denk geliyorum çünkü genelde o var?
Dün de zaten rahatsız olduğumu söyledim?
Bugun ben komuşmadığım halde komuyu uzatan kendisi?

Sohbet etmiyorum diyaloğu her seferinde başlatan o. Dün de rahatsız olduğumu belli ettim nesini anlamıyorsunuz.
İlk günden rahatsızmışsınız karı-koca. Hala sohbetine karşılık veriyorsunuz sorun burada. Sohbet etmek ve sohbete karşılık vermek zorunda değildiniz. Kadın bir sefer dener iki sefer dener sonrasında sohbete yeltenmezdi. Sürekli çocuğunuzla ilgili yorum yapmasına izin veren sizsiniz ilk mesajınızda bu yazıyor.

Şekerim burası böyle, şuraya Jesus Christ yazsa onu bile eleştirecek bir şey bulurlar.
Ay kadın seviyesizmiş işte neyini zorluyorsunuz yok şikayet etmem falan filan aferin size.

İnsanlar markette sağda solda başkasının muhabbetini dinlemek zorunda değil ya, neşesi yoktur canı istemez vs vs vs, herkesin tonla derdi var

Bu kısmı anladım zaten. Ama bana göre sizin de tepkiniz çok fazla olmuş. Konuşmak istemiyorsanız diğer kasada bekleyin, yada hiç cevap vermeyin. Ama şikayet edip aşağılamaya gerek var mıydı?
Bakın burada bile hemen öfkelenip bana “hadi yaa” diyebiliyorsunuz, halbuki burada herkes konuya kendi düşüncesini yazıyor.

cok basit, bidaha oraya gitmeyin.
Yok yani arkadas degil, aile degil, akraba degil.. tanimiyorsunuz bide ayagina gidip sinirleniyorsunuz.. hayat böyle gecmez
Muhabbet böyle her işe burnunu sokarak mı oluyor? Kadın uyarmasına rağmen devam etmiş napacaktı yapılanları sineye mi çeksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…