• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem eşyalarımı düzeltme bahanesiyle karıştırmış ?

Arkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Sizin kocanız iskele babası mı? Sağa sola bolca seksi çamaşır bolca prezervatif koyun:D laf ederlerse oğlunuza diyin çok sever kendisi diye.

Meme olayı gayet olay çıkarılacak bir mevzu yine soruyorum kocan bir şey demiyor mu dengesiz kardeşine ?

Yapabiliyorsaniz isler oraya gelmeden önce bı şeyler yapın. Mesela görümceye ev teslim etmeyin,bebek birakmayin vs. Bok var önüne gelen meme emdiriyor bebeklere. Tövbe bı şey dicem şimdi.

Sesli güldüm kız okurken:D meme sokma adet oldu bu ara ne kafası yaşıyorlarsa

Başta rahatsızlık öfke kontrolüm yoktu çok stresliydim hep kendimi suçlayan biriydim ve hep kendimi haksız duruma düşürüyordum . Şuan düzelince bir şeyleri net görmeye başladım onlar benim o halimi kullanmışlar

ya da bana öyle geliyor kullanıyorlar

öyle zaten de olay çok ağrıma gitti 1 ay oldu hala stresliyim
Tatlım tam kaos çıkarmalık iki olay olmuş ve sen yaprak dökümü Hayriye olmuşsun "aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey"
Ortalığı yakmalı idin üstünden zaman geçmiş durduk yere iş işten geçtikten sonra bir şey yapamazsın yeni saçmalık olana kadar
Evine alma görümceyi

Afedersiniz de görümceniz sapık mı niye sizin ic camasırlarınızı karıştırıyor ve bebeginize memesini emziriyor.Akli dengesi yerinde mi ?ne alaka ne münasebet.Hayretler içerisinde kaldım tövbeler tövbesi

Ben olsam sado mazo erkek kıyafeti alıp ortaya koyup "ay kocamın kıyafeti ortada kalmış" deyip bir güzel dumura uğratırdım sjssjsj

Arkadaşlar ben gergin biriyim kendimi ifade ederken bazen çok yükselip haklıyken haksız duruma düşüyorum terapi alıyorum ve düzelmelerim artarak devam ediyor öncelikle bunu belirtiyorum .
Doğumdan sonra birkaç gün sağlık sebebiyle annemde kalmıştım görümcem ve kaynanam bendeydi görümcem iç çamaşır çekmecedeki özel kutuya kadar bakmış oraları düzeltmiş bazı şeylerin yerini değiştirmiş mutfak çekmecelerimin içinin düzenini kendine göre daha düzenli yapmış dedim neyse yardımcı olmak istedi bir daha yaparsa uyarırım tatsızlık çıkarmiyim dedim. Bu olay üzerinden 5 ay geçti ama ben sindiremedim . Yine evime geldi bu ay bu kez de çok uykusuzdum bir iki saat ben bakarım bebeğine dedi bana tamam dedik , gitmiş bebeğime memesini emdirmiş ve emziren bi kadın değil normalde . Ve küstah küstah anlatıyor çok acıdı felan diye ben ekran izletmememe rağmen tv izletmiş bunu anlatıyor . Ben bozuldum tabi tartışsam hep benı haksız çıkarıyor ben yükseldiğim için tartışmasam böyle içime dert oluyor sinirlerim bozuluyor . İçim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım çocuğuma kadar olay ilerledi ben borderline ım ve adım gergine çıktı bu ailede . Bu nedenle tepkimi kontrol edemem (çok manipülasyoncu ve laf döndürüceler çünkü ) diye tedavi sürecinde sakin kalmaya çalışıyorum lütfen bana akıl verin
Bu olayları bi şekilde eşinğze ıspatlı şekilde söylemeniz anlatmanız gerekiyor görümceniz mide bulandırıcı ve siz olayların üstüne hayır diyemiyosunuz çok kötü bi durum.

Emzirmeyi duydugum anda heralde cok kotu seyler yapardim sapikmi bunedir nasil sessiz kaldiniz tv izletmek falan bu ruh hastasini evinize almayin cocugunuzuda bir dk yaninda birakmayin terapi goruyorsujuz diye herseye susulmaz bi ayariniz olsun savunamayacginiz cocuguda yapmadaydiniz keske

Tatlım tam kaos çıkarmalık iki olay olmuş ve sen yaprak dökümü Hayriye olmuşsun "aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey"
Ortalığı yakmalı idin üstünden zaman geçmiş durduk yere iş işten geçtikten sonra bir şey yapamazsın yeni saçmalık olana kadar
Evine alma görümceyi
Zaman geçmiş olsa da şunu yapabilir, yalnızken sıkıştırır ama çok ciddi bir şekilde, böyle delirmiş gibi bakarak yüzüne yaklaşır “ bir daha çocuğumu emzirmeye çalıştığını, hatta dokunduğunu görürsem, iç çamaşırlarımı incelediğini duyarsam seni çok fena yaparım, bu yaptıklarını da konu komşu herkese anlatırım” derse işe yarar belki 😒 hayalimde ben yaptım, baya korktu görümcesi 😀

Dolap karıştırma gibi şeyler de sıkıntı ama şu meme emzirme olayı nedir ya? Yani sütümü vereyim de süt annesi olayım gibi bir işgüzarlık da değil ki izinsiz bir şekilde bunu da kimse yapamaz ama, sütü bile olmayan memeyi bebeğe vermek sapıklıktır. Ben olsam bunu duyunca bir cinnet geçirir, kendime gelince görümceyi o sinirle bir güzel döver bir daha da asla bebeğime ve evime yaklaştırmazdım. Ama o zaman tepki vermediniz diye şimdi tepki vermeyeceğiniz anlamına da gelmez, kimseden çekinmez bu sapıklıgı herkese de duyururdum ki rezil olsun iyice, evime de almazdım.

Emzirmeyi duydugum anda heralde cok kotu seyler yapardim sapikmi bunedir nasil sessiz kaldiniz tv izletmek falan bu ruh hastasini evinize almayin cocugunuzuda bir dk yaninda birakmayin terapi goruyorsujuz diye herseye susulmaz bi ayariniz olsun savunamayacginiz cocuguda yapmadaydiniz keske
Ne kadar ağır bi cümle kurmuşsun . O gün savunamadın diye ben savunamayacağım anlamına gelmiyor bir süreçteyim ve kendimi durdurmaya çalıştığımdan böyle oldu . Terapi sürecinde bazen gerileme bazen ilerleme olabilir bazen insan lal kesilebilir . Ben bunun doğru olduğunu düşünsem burda soru paylaşmam kendimi eleştirmem dert edinmem . Savunamayacak olsam burda kendimi dahi ifade edemem bence . İnsanların duygu dünyalarını bilmeden çocuk doğurmasaydın o zaman demen çok acımasız. Yazık

Siz şakamısınız? Kapı dışarı yallah. Bir daha da bir dakika gözümden ayırmam. Evimede asla sokmam. Sapık pislik

Back