Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kısmı anladım zaten. Ama bana göre sizin de tepkiniz çok fazla olmuş. Konuşmak istemiyorsanız diğer kasada bekleyin, yada hiç cevap vermeyin. Ama şikayet edip aşağılamaya gerek var mıydı?
Bakın burada bile hemen öfkelenip bana “hadi yaa” diyebiliyorsunuz, halbuki burada herkes konuya kendi düşüncesini yazıyor.
Allah razı olsun MerkurMuhabbet böyle her işe burnunu sokarak mı oluyor? Kadın uyarmasına rağmen devam etmiş napacaktı yapılanları sineye mi çeksin
Ben hoşlanmadığım kişiden alışveriş yapmıyorum.Müşteri istediği yerden alışveriş yapabilir bence ayrıca, çalışanlarla konuşmak istemiyorsa sahibi de olsa saygılı olmalı
Ben sizi anlıyorum zaten bebekle tek başına uğraşmak çok zor bende desteksiz büyütüyorum insan çok bunalıyor. Bazı anlayışsız insanlarda kendimizi yetersiz hissettiriyor.Allah razı olsun Merkur
Oh çok şükür.Konu sahibi haklısın, ister kavgacı ol ister eleştirel biri, kimse kimseyi istemediği yorumlarla boğma hakkına sahip değil, yeri geliyor anne babamızın eleştirisini çekemiyoruz, herkes mesafesini bilsin
İstemiyorsa cevap vermez, gidip şikayet etmesine yada aşağılamaya ne gerek var?Muhabbet böyle her işe burnunu sokarak mı oluyor? Kadın uyarmasına rağmen devam etmiş napacaktı yapılanları sineye mi çeksin
Ben sizi anlıyorum zaten bebekle tek başına uğraşmak çok zor bende desteksiz büyütüyorum insan çok bunalıyor. Bazı anlayışsız insanlarda kendimizi yetersiz hissettiriyor.Allah razı olsun Merkur
Cevap vermeyince iyice tepemize biniyorlarİstemiyorsa cevap vermez, gidip şikayet etmesine yada aşağılamaya ne gerek var?
İstemiyorsa cevap vermez, gidip şikayet etmesine yada aşağılamaya ne gerek var?
İmza...Kadının yaptığı şeyin, hadsizlik ve taze anneye psikolojik şiddet olduğunun farkında mısınız? Bebeği üzerinden yetersiz bir anne olduğu söyleniyor kadına sürekli laf altında. Buna bir cevap vermezsiniz iki cevap vermezsiniz, üçüncüye ya bir şeyler söyleyip çenesini kapattırma ihtiyacı hissedersiniz ya da amiri kimse ona şikayet edersiniz. Yaptığı şey, iyilik ettiğini zannederek kadını zorbalamak ve bu zaten anneliğe alışma sürecinde olan bir kadını yeterince sinirlendirir.
İlk yorumumdakileri de yineliyorum; çok gereksiz yere uzamış, kendinizi lüzumsuz açıklamışsınız. Kim yani bu kadın, dış kapının dış mandalı.İmza...
Muhabbet böyle her işe burnunu sokarak mı oluyor? Kadın uyarmasına rağmen devam etmiş napacaktı yapılanları sineye mi çeksin
Tamam kadın dış kapının mandalı bi daha görüşmese bişey olmaz peki yakınlarımız onlara nasıl tepki vereceğiz ısrarla yapılmasını istemediğimiz bişeyi yapıyorlarsa, ya da sürekli sinir bozucu şeyler söylüyorlarsa napacağız?İlk yorumumdakileri de yineliyorum; çok gereksiz yere uzamış, kendinizi lüzumsuz açıklamışsınız. Kim yani bu kadın, dış kapının dış mandalı.
Süreci yönetememişsiniz, sürekli maruz kaldıkça ve siz her seferinde saldırıya geçmeden açıklamalarla devam ettikçe, kadın da iyice yüz bulup hadsizliğinde ısrar ettikçe öfkeniz uyanmış, biriktikçe birikmiş. En baştan kestirip atabilseydiniz, ilk seferinde çocuğunuza karıştığı anda "Siz işinize bakın" deyip geçebilseydiniz, öfkeyle kendinizi hırpalamazdınız.
Kadının sinir bozucu ve hadsiz olduğu aşikar, ama siz de bilememişsiniz işte, sizde de var hata, yüz bulmuş sizden diyaloga girdikçe.
İyi de sürekli gittiği markete kasiyer yüzünden gitmesin mi? Kasiyer yaşlı diye tepemize mi çıkaralım. O da bira had bilsinKadin yasli basli ona enerjisini harcamak yerine bidaha gitmesin cok basit.
Çok güzel bundan sonra Alman marketine gidin . Türklerle muhattap olmayın madem . Zaten hazır yurt dışındasiniz . Ne gıcık bir tavrıniz var sizin ya .Oradan çıkıp Alman marketine girdim.
Herkes resmi gayet mesafeli dozajında müşteriyle ilgililer.
Biz niye böyleyiz.
Yakınlarla da ona göre muhatap olacaksınız. Ben lohusa dönemimde kv ve annemi evimden kovalamış insanım. Buraya da vakti zamanında konu açmışlığım vardır "Annem beni delirtiyor!" diye. Bebeğimin başında 3 anası vardı, bilirim yani ben de yaşadım; kvmle ayrı, annemle ayrı tartıştım:Tamam kadın dış kapının mandalı bi daha görüşmese bişey olmaz peki yakınlarımız onlara nasıl tepki vereceğiz ısrarla yapılmasını istemediğimiz bişeyi yapıyorlarsa, ya da sürekli sinir bozucu şeyler söylüyorlarsa napacağız?