• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasiyer Kadınla Tartışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım kimin haddine ki başkasının çocuğuna senin bebeğinin kalçası çıkık demek? Bu cümleyi duydum diye ben mi hatalıyım? Şikayet ettim o da artık dikkat edecek ağzından çıkana

Bu kısmı anladım zaten. Ama bana göre sizin de tepkiniz çok fazla olmuş. Konuşmak istemiyorsanız diğer kasada bekleyin, yada hiç cevap vermeyin. Ama şikayet edip aşağılamaya gerek var mıydı?
Bakın burada bile hemen öfkelenip bana “hadi yaa” diyebiliyorsunuz, halbuki burada herkes konuya kendi düşüncesini yazıyor.

Muhabbet böyle her işe burnunu sokarak mı oluyor? Kadın uyarmasına rağmen devam etmiş napacaktı yapılanları sineye mi çeksin
Allah razı olsun Merkur 😔

Müşteri istediği yerden alışveriş yapabilir bence ayrıca, çalışanlarla konuşmak istemiyorsa sahibi de olsa saygılı olmalı
Ben hoşlanmadığım kişiden alışveriş yapmıyorum.
Bu tarz bir muamele görseydim ilk günden sohbete karşılık vermezdim. Aylarca yıllarca beklemezdik karı-koca. Mantıksız olan bu.

Konu sahibi haklısın, ister kavgacı ol ister eleştirel biri, kimse kimseyi istemediği yorumlarla boğma hakkına sahip değil, yeri geliyor anne babamızın eleştirisini çekemiyoruz, herkes mesafesini bilsin

Konu sahibi haklısın, ister kavgacı ol ister eleştirel biri, kimse kimseyi istemediği yorumlarla boğma hakkına sahip değil, yeri geliyor anne babamızın eleştirisini çekemiyoruz, herkes mesafesini bilsin
Oh çok şükür.
Artık sabretmeyip ilk yanlışta sert bir şekilde uyaracağım herkesi bu kadar.
Teşekkür ederiim.🩵

İstemiyorsa cevap vermez, gidip şikayet etmesine yada aşağılamaya ne gerek var?

Kadının yaptığı şeyin, hadsizlik ve taze anneye psikolojik şiddet olduğunun farkında mısınız? Bebeği üzerinden yetersiz bir anne olduğu söyleniyor kadına sürekli laf altında. Buna bir cevap vermezsiniz iki cevap vermezsiniz, üçüncüye ya bir şeyler söyleyip çenesini kapattırma ihtiyacı hissedersiniz ya da amiri kimse ona şikayet edersiniz. Yaptığı şey, iyilik ettiğini zannederek kadını zorbalamak ve bu zaten anneliğe alışma sürecinde olan bir kadını yeterince sinirlendirir.

Kadının yaptığı şeyin, hadsizlik ve taze anneye psikolojik şiddet olduğunun farkında mısınız? Bebeği üzerinden yetersiz bir anne olduğu söyleniyor kadına sürekli laf altında. Buna bir cevap vermezsiniz iki cevap vermezsiniz, üçüncüye ya bir şeyler söyleyip çenesini kapattırma ihtiyacı hissedersiniz ya da amiri kimse ona şikayet edersiniz. Yaptığı şey, iyilik ettiğini zannederek kadını zorbalamak ve bu zaten anneliğe alışma sürecinde olan bir kadını yeterince sinirlendirir.
İmza...🩵

Abartmışsın diyenler aynı olaya maruz kalsa cono çingenesine dönüşür gelmiş burda obortmoşson yoooo aynen kanka çocuğuna laf söyleyecek sürekli sen de delirmeyeceksin.

Tek haksız bulduğum nokta daha ilk densizliğinde cevap verip önünü kesecektiniz NOKTA

İlk yorumumdakileri de yineliyorum; çok gereksiz yere uzamış, kendinizi lüzumsuz açıklamışsınız. Kim yani bu kadın, dış kapının dış mandalı.
Süreci yönetememişsiniz, sürekli maruz kaldıkça ve siz her seferinde saldırıya geçmeden açıklamalarla devam ettikçe, kadın da iyice yüz bulup hadsizliğinde ısrar ettikçe öfkeniz uyanmış, biriktikçe birikmiş. En baştan kestirip atabilseydiniz, ilk seferinde çocuğunuza karıştığı anda "Siz işinize bakın" deyip geçebilseydiniz, öfkeyle kendinizi hırpalamazdınız.

Kadının sinir bozucu ve hadsiz olduğu aşikar, ama siz de bilememişsiniz işte, sizde de var hata.

Konuya şimdi girdim güncellemeden anladığım kadarıyla konu sahibinin üstüne gidilmiş peki neden kadının hadsizliklerine artık göz yummadı mı diye neymiş yaşlılar idare edilirmiş yok yavv 😒 hiç sevmem bu tarz insanları zaten dışarda kulaklığın hep takılıdır marketten birsey alırkende kimseyle konuşmaya ihtiyacım yok evet yabaniyim ve böyle çok mutluyum konu sahibi çok haklısın ;)

İlk yorumumdakileri de yineliyorum; çok gereksiz yere uzamış, kendinizi lüzumsuz açıklamışsınız. Kim yani bu kadın, dış kapının dış mandalı.
Süreci yönetememişsiniz, sürekli maruz kaldıkça ve siz her seferinde saldırıya geçmeden açıklamalarla devam ettikçe, kadın da iyice yüz bulup hadsizliğinde ısrar ettikçe öfkeniz uyanmış, biriktikçe birikmiş. En baştan kestirip atabilseydiniz, ilk seferinde çocuğunuza karıştığı anda "Siz işinize bakın" deyip geçebilseydiniz, öfkeyle kendinizi hırpalamazdınız.

Kadının sinir bozucu ve hadsiz olduğu aşikar, ama siz de bilememişsiniz işte, sizde de var hata, yüz bulmuş sizden diyaloga girdikçe.
Tamam kadın dış kapının mandalı bi daha görüşmese bişey olmaz peki yakınlarımız onlara nasıl tepki vereceğiz ısrarla yapılmasını istemediğimiz bişeyi yapıyorlarsa, ya da sürekli sinir bozucu şeyler söylüyorlarsa napacağız?

Oradan çıkıp Alman marketine girdim.
Herkes resmi gayet mesafeli dozajında müşteriyle ilgililer.
Biz niye böyleyiz.
Çok güzel bundan sonra Alman marketine gidin . Türklerle muhattap olmayın madem . Zaten hazır yurt dışındasiniz . Ne gıcık bir tavrıniz var sizin ya .

Tamam kadın dış kapının mandalı bi daha görüşmese bişey olmaz peki yakınlarımız onlara nasıl tepki vereceğiz ısrarla yapılmasını istemediğimiz bişeyi yapıyorlarsa, ya da sürekli sinir bozucu şeyler söylüyorlarsa napacağız?
Yakınlarla da ona göre muhatap olacaksınız. Ben lohusa dönemimde kv ve annemi evimden kovalamış insanım. Buraya da vakti zamanında konu açmışlığım vardır "Annem beni delirtiyor!" diye. Bebeğimin başında 3 anası vardı, bilirim yani ben de yaşadım; kvmle ayrı, annemle ayrı tartıştım:
-Aç bu çocuk
-Üşütmüş hasta etmişsin.
-Rengi sarı gibi, bakamadın mı?
-Sen yıkayamazsın, ben yıkarım bırak.
Bla bla bla...

İlk üç sene susmadılar. :)
Ben de sinirlendikçe söyledim ve dahi birinde hatırlarım "Al ben yapamıyorum annelik buyur senin olsun!" deyip çocuğu bırakıverdim annemin kucağına bastım gittim sinirden. Kendi annemde yaşamışım, diğerleri söylemiş söylememiş vız gelir tırıs gider. Bir süre sonra da savunma mekanizması oluşturdum zaten dalga geçmeye başladım. Konu içinde verdiğim örnek gibi; "Aç bu çocuk" denildiğinde, "Evet aç ve hatta geceleri bodrum katına da zincirliyoruz" filan der oldum. Öylesi en azından daha eğlenceli oluyor, karşındaki de ne diyeceğini bilemiyor. Dalga geçin, en güzeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back