- 22 Mart 2021
- 2.519
- 20.267
- 258
Hayır bi de çok güzel paslar gelmiş, laf sokacağınız çok açık vermiş :)) Şurada kadınla dövüşeyim biraz:
Karşıma da çıkmaz ki anam böylesi hiç.
Gerçi benim oğlan ufakken annemlerin gününe gitmiştim. Bebemin de gün tabaklarına saldıracağı, bir şeyler yiyeceği tuttu. Aralarından bi teyze "Ayol aç bu çocuk, doğru düzgün bir şey yedirmiyor musun?" demişti de "Evet, hiçbir şey yedirmiyoruz çocuğa ve Allah'ın bir mucizesi olarak hala hayatta. Biz de şaşkınız" demiştim, ortalık buz kesmişti.
Bebeğimde kendinizi mi gördünüz? Siz baya açsınız sohbete bakıyorum.sen hiç konuşmuyor musun bu çocukla bak sese aç ilgiye aç.
Onda bi şey yok da sizde çene çıkığı olmuş olabilir.bebeğin kalça çıkığı olmuş olabilir
Bilmediğin yerde susmak lazım.Ben senin nasıl bir gün geçirdiğini nerden bileyim
Siz de inşallah diyeceğim ama aç kalırsınız.sen kalbinin ekmeğini ye inşallah.
Karşıma da çıkmaz ki anam böylesi hiç.
Gerçi benim oğlan ufakken annemlerin gününe gitmiştim. Bebemin de gün tabaklarına saldıracağı, bir şeyler yiyeceği tuttu. Aralarından bi teyze "Ayol aç bu çocuk, doğru düzgün bir şey yedirmiyor musun?" demişti de "Evet, hiçbir şey yedirmiyoruz çocuğa ve Allah'ın bir mucizesi olarak hala hayatta. Biz de şaşkınız" demiştim, ortalık buz kesmişti.