Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar Chocolita Chocolita 🌺🌸
Yarından itibaren şehir dışında olacağım, izinliyim. Bayram bitiminde eve dönünce aranıza katılacağım tekrardan.
🌺🌸Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum. Sağlıklı, neşe dolu, huzurlu güzel bir bayram olsun inşallah.🧿🌺🌸
🌸Kadir geceniz de mübarek olsun.🥰🙏
5 Nisan, Cuma günü menüm:
*sahanda yumurta (2 yumurta ile)
*8 zeytin
*1 dilim kaşar peyniri
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam,
*sulu köfte
*zeytinyağlı bezelye
*1 dilim tam buğday ekmeği
*1 kivi
Su:2 lt
Adımlarım:3507
1000029326.jpg

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar
bugunku menum
10:00 kara bugdayli adini yazamadigim yiyecek 😄
13:00 1 kase mercimek corbasi, biraz ispanak yemegi
18:00 4-5 kofte, salata, 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 7739 adim
Chocolita Chocolita kaptanim ceza 7000 adimimi yaptim

Eklentiler

• IMG_7439.png
    IMG_7439.png
    85 KB · Görüntüleme: 16
İnşallah yükselmez ya. Ne yapmak gerekiyormus acaba bu kadar sık tekrar ediyor
Kendi doktorum degildi. Ne sorsam Persembe randevun kalsin doktorun ile. Onla konusursunuz dedi durdu. Aklima hastanedeki enfeksiyon bolumune yonlendirmesini istemek geldi. Birde yattigimda hastanede kan tahlili almislardi,bakteri varsa nedir diye. Ama 1 hafta suruyordu sonuc cikmasi. Gorebiliyor mu onu ogrenmem lazim.

Tünaydın kızlar eşim bugün iyice kötüledi. Niye böyle oldu bilmiyorum ilaçlar fayda etmiyor. İnfluenza bence bu kendi ilacından başkasi yaramaz. En son 3 ay önce yakalanmıştık 6 ay koruması gerekir ama çok şekil değiştiriyormus. Yine öyleyse 3. Olacak bizim
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar..

Diyetim cok iyi gitmiyor sanki diyet kafasına girdikçe daha çok yiyesim geliyor :KK43: ama spora gittim öyle dengelemeye çalıştım
Kahvaltı: kaşarlı tost
Öğlen: tavuklu makarna
Akşam: yemek yemedim kandil simidi ve diyet dışı abur cubur
1,5 lt su
16.116 adım
787 kalori
Diyet dışı cezası geldi yarın 10.000 adım bekliyorum. Aslında güzel adim atmışsın bugün ama diyet dışı yediklerini akşam yedigin için yarın hareket etmen iyi olabilir

Tünaydın kızlar eşim bugün iyice kötüledi. Niye böyle oldu bilmiyorum ilaçlar fayda etmiyor. İnfluenza bence bu kendi ilacından başkasi yaramaz. En son 3 ay önce yakalanmıştık 6 ay koruması gerekir ama çok şekil değiştiriyormus. Yine öyleyse 3. Olacak bizim
Çok geçmiş olsun. Bu hastalık bir süre sonra tekrarlıyor ama daha hafif geçiyor. Benim eşim de 3-4 gün ateşi vardı halsizlik öksürük vs, iyileşti birkaç hafta sonra tekrar hastalandı ama 1-2 günde iyileşti. İnşallah sizin de biran önce geçer.

X