Suan iyiyim,bogaz agrisi ve arada karin agrisi var. Ve tabii ki azcik psikolojik.Haftalık sonuçlarda 3 gün 10.000 adım cezan varyiitee canım
Baltasar 1. Olduğu için cezaları silindi
Aylık sonuçtalabellevie ve ben kilo veremedigimiz için 1 uyarı aldık.
Grup yıldızı seçilen kişinin 1 uyarısı silinir
3. Uyarı diskalifiyedir
Aylık sonuçta sınırın altında kilo verdiğin için A Arrietty_ 5 gün 10.000 adım cezan var. Ama rahatsızlığından dolayı yapamayacak olursan mazeretli sayıp erteleyebiliriz
Biz patates salatasına haşlanmış yumurta, dereotu, maydanoz katıyoruz. Sirke, zeytinyağı ve limon suyu ile sosunu hazırlayıp, patatesler ılıkken karıştırıyoruz.Bu patates olayi cok degisik.
Biri kizartma veya firinda kremali/kaymakli (whipped cream) yer sadece
Oburu patates salatasi (bezelye ve yesil soganli)
Veya haslanmis sonra dilimlenip ekmek uzerine. Onun ustune az mayonez sonra yesil sogan.
Anca boyle yeniyor bizde
Tamam canım. İyi hissetmezsen söylersinSuan iyiyim,bogaz agrisi ve arada karin agrisi var. Ve tabii ki azcik psikolojik.
Yaparim bence .
Canım benim sende sağol
Tebrik ederim kızlarİyi akşamlar
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfayıldızı Migrenben Yıkım Ekibi yıldızı ben Chocolita karşı karşıya geldik veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben oldu
Eki Görüntüle 3407458
Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolatesyıldızı baltasar Supernova yıldızı yiitee yle karşı karşıya geldi ve kazanaannn baltasar oldu
Eki Görüntüle 3407459
1'incilerimiz Baltasar ve Dut
2 gün dokunulmazsiniz
500 kalori ödülünüz var
Cezalariniz silindi
2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta
TamamdırHaftalık sonuçlarda 3 gün 10.000 adım cezan varyiitee canım
Baltasar 1. Olduğu için cezaları silindi
Aylık sonuçtalabellevie ve ben kilo veremedigimiz için 1 uyarı aldık.
Grup yıldızı seçilen kişinin 1 uyarısı silinir
3. Uyarı diskalifiyedir
Aylık sonuçta sınırın altında kilo verdiğin için A Arrietty_ 5 gün 10.000 adım cezan var. Ama rahatsızlığından dolayı yapamayacak olursan mazeretli sayıp erteleyebiliriz
Sagol canim. Doktor bisey demedi, demir ilaci kullan dedi sadece. 3 gun once oruc tutmaya da basladim. Yuruyus yapamiyorum pek.Çok geçmiş olsun canım tekrar hoş geldin. Şimdi nasılsın?
Beslenmen nasıl olmaliymis şu durumda doktor bir şey söyledi mi?
Şimdi ramazan boyunca adım yarışına ara verdik. Dönmek istersen spor yapacak duruma gelene kadar sadece diyetle devam edebilirsin. Yürüyüş yapabiliyor musun
Hazir istahim azalmisken yapsam mi dedimbence erken bebisim, yorma vucudunu.
ancak belki atistirmaliklari kesmek acisindan faydali olabilir diyetteyim psikolojisi,
ama cok kalori dusurme. meyveni sebzeni hatta karbonhidratini eksik etme.
Zaten abur cuburdan uzak durmam lazim. Saglikli beslenmem lazimBencede baslama. Abur cubur filan yeme yeter
Yine senin kararın canım. Sağlıklı beslenmeye devam etmiş olursun. Toplayana dek spor beklemeyiz. Eğer başlarsan yaniSagol canim. Doktor bisey demedi, demir ilaci kullan dedi sadece. 3 gun once oruc tutmaya da basladim. Yuruyus yapamiyorum pek.
Hazir istahim azalmisken yapsam mi dedimher zaman az olmuyor malum.
Zaten abur cuburdan uzak durmam lazim. Saglikli beslenmem lazim
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Suan iyiyim,bogaz agrisi ve arada karin agrisi var. Ve tabii ki azcik psikolojik.
Yaparim bence .
Tebriklerİyi akşamlar
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfayıldızı Migrenben Yıkım Ekibi yıldızı ben Chocolita karşı karşıya geldik veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle Migrenben oldu
Eki Görüntüle 3407458
Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolatesyıldızı baltasar Supernova yıldızı yiitee yle karşı karşıya geldi ve kazanaannn baltasar oldu
Eki Görüntüle 3407459
1'incilerimiz Baltasar ve Dut
2 gün dokunulmazsiniz
500 kalori ödülünüz var
Cezalariniz silindi
2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta
Teşekkürler delfim