- 6 Nisan 2010
- 3.709
- 13.404
Teşekkürler delfim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler delfim
Emeğine sağlık canım çok teşekkür ederim,kızlar hepinizi tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım
O zaman bayramdan sonraya birakalim madem olmusken daha guzel olsun. Tesekkur ederimYine senin kararın canım. Sağlıklı beslenmeye devam etmiş olursun. Toplayana dek spor beklemeyiz. Eğer başlarsan yani
Diyet dışı (hamur işi) adı vermekten 7.000 yazdım canımSahur
1 tost 2 salatalık
İftaar
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım tabak tabak ıspanak
3 mücver
pide 2 dilim kadar
Çay yanı 107 kalori adım 9100
Chocolita
Aslında salmadilar isim cezası geldi. Miktar olarak diyeti aşmamışlarYine saldik mi. Cezalar havada ucusuyor
Selamlar hoş geldiniz. Aç karnına tartı fotoğrafiyla boy ve hedef kilonuzu yazmanız gerekiyorChocolita selamlar ben de katılmak istiyorum
Ramazanda yediğimiz şey derim artıkDiyet dışı (hamur işi) adı vermekten 7.000 yazdım canım
Olurr hayal gücümüzü kullanalımRamazanda yediğimiz şey derim artık
Anaa pide ramazan pidesi miydi? Ben onu normal kıymalı patatesli pidelerden sandım. Ceza yok o zaman ya. Sonuçta 2 dilim ekmek yemişsinRamazanda yediğimiz şey derim artık
Evet evet ondan zaten ramazan başından beri hep öyle yazıyorum herhalde yeni fark etti dedimAnaa pide ramazan pidesi miydi? Ben onu normal kıymalı patatesli pidelerden sandım. Ceza yok o zaman ya. Sonuçta 2 dilim ekmek yemişsin
Ahahaha tamam canım sen ona normal ramazan pidesi yaz ya. Bende ceza vermeye yer arar gibiEvet evet ondan zaten ramazan başından beri hep öyle yazıyorum herhalde yeni fark etti dedim