- 13 Mart 2019
- 12.682
- 40.429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama reglyim tartılsamda doğru sonuç vermez ki cuma günü regl öncesi tartıldım 63.3 çıktı@portakalkadn
4 kişilik yerimiz var arkadaşlar hala katılmak istiyorsanız aç karnına tartı, boy ve hedef kilo bilginizi gönderebilirsiniz
Regl bittikten sonra başlayın isterseniz. Tartı fotoğrafiyla başlangıç yapalımAma reglyim tartılsamda doğru sonuç vermez ki cuma günü regl öncesi tartıldım 63.3 çıktı
İyi akşamlar
Bu hafta ağır siklet yıldız savaşlarında Grup Alfa yıldızı @Dutt Yıkım Ekibi yıldızı ben Chocolita karşı karşıya geldik veee kazanaaan muhteşem bir yüzdeyle @Dutt oldu
Eki Görüntüle 3407458
Hafif siklet yıldız savaslarinda Sexual Chocolates yıldızı @baltasar Supernova yıldızı yiitee yle karşı karşıya geldi ve kazanaannn @baltasar oldu
Eki Görüntüle 3407459
1'incilerimiz Baltasar ve Dut
2 gün dokunulmazsiniz
500 kalori ödülünüz var
Cezalariniz silindi
2'incilerimiz Yiite ve Ben
300 kalori ödül hakkimiz var
Hepinizi tebrik ederim kızlar çok guzel kilolar verildi bu hafta
3 bardağa yakın sirkeli su ictim az evvel
(Balsamik sirkesi)dün çok faydasını gördüm
1 fincan da yesilcay içtim şimdi
Tamam öyle yaparım teşekkurlerRegl bittikten sonra başlayın isterseniz. Tartı fotoğrafiyla başlangıç yapalım
Chocolita simdi benim 5 gun 10bin cezam mi var
Ya şöyle büyük bardaklar oluyor ya yarım litrelik ona döktüm biraz fazla kaçınca içip üzerine biraz daha su ekleyince oldu sana 3 bardakKiz 3 bardak fazla degil mi?
Merhabalar@Chocolita
26 Mart, Salı günü
Menüm:
*1 simit
*1 dilim kaşar
*1 tatlı kaşığı bal
*1 dilim tam buğday ekmeği
*az tereyağı
Akşam,
*3 ızgara köfte
*1 haşlanmış patates
*3 y.k. zeytinyağlı kereviz
Ara:
*1 bardak süt
*1 portakal
Su: 2 lt.
* 2214 adım
Ay leslie de yapamadim bugun.Yazik kiyamam sana, 5ini ben yapayim
Bu patates olayi cok degisik.Ay benim canim ne zamandir haslanmis pattis cekiyor,
Benden baska seven yok diye yapmiyorum,
Yapayim banane
Guzel menu
Bu patates olayi cok degisik.
Biri kizartma veya firinda kremali/kaymakli (whipped cream) yer sadece
Oburu patates salatasi (bezelye ve yesil soganli)
Veya haslanmis sonra dilimlenip ekmek uzerine. Onun ustune az mayonez sonra yesil sogan.
Anca boyle yeniyor bizde