- 8 Aralık 2021
- 3.354
- 14.229
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım, şimdi azcik Leslie yaptım, 20 dk kadar, ısınma için sonra da 700 ip atladim terden şu oldum...birinci gün cezam olmuştur benceCeza adımı yerine 45 dk kanıtlı egzersiz geçerli canım. Bu süre içinde ister ip atla ister Leslie yap fark etmez
Aslında ipi 1000 de yapardım ama ilk başta çok yüklenmek istemedim, ya şuan çok mutluyum böyle güzel sporlar yaptığım zaman verdiği huzur çok hoşuma gidiyorCeza adımı yerine 45 dk kanıtlı egzersiz geçerli canım. Bu süre içinde ister ip atla ister Leslie yap fark etmez
Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun?Günaydın kızlar dün rahatsızdim uyanamadim. Menüleri kontrol ettim. yiitee dün menü gelmemiş
Benim menü
Akşam mantı ve fırında karnabahar yedim
Çay yanı yediğim şeyi abarttım malesef ondan carpintim oldu. Diyet dışı cezam var
Çok şükür iyi geçti canım inşallah 3 aylık süreci de güzel atlatır. Bundan sonrası çok önemliSelamlar herkese, bugün iftara misafirim vardı. Çok yoğun geçti. Öncesinde temizlik yaptım.
21 Mart menüm
Sahur; kızarmış ekmek, tereyağ ve bal, peynir, 5-6 zeytin
İftar; çorba, bulgur pilavı, fırında köfte, salata
Çay yanında diyet dışı cezamı yarın yaparım.
Su 1 litre
Chocolita çok geçmiş olsun, ameliyat nasıl geçti? İnşallah önemli bir durum değildir.
İyiyim aslıcım şükür. Sen nasılsın?Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun?
Daim olsun canımAslında ipi 1000 de yapardım ama ilk başta çok yüklenmek istemedim, ya şuan çok mutluyum böyle güzel sporlar yaptığım zaman verdiği huzur çok hoşuma gidiyor
Çok sevindim canım, Allah iyilik versin. Bende iyiyim şükürÇok şükür iyi geçti canım inşallah 3 aylık süreci de güzel atlatır. Bundan sonrası çok önemli
İyiyim aslıcım şükür. Sen nasılsın?
21 Mart menüm
Ben erkenden uyumusum
Akşam cok erken uyudum canım hemen yazıyorum
21 mart
21 mart menüm
Sahur
Birkaç Çatal peynir
Bal kaymak
Bi fincan yeşil çay
Ekmek tuketmedim
İftar (misafirlik)
1 kase buğdaylı ayran çorbasi
2 Çatal havuç tarator
2 Çatal muhammara
3 y.k pilav
5 6 y.k basamel soslu fırın türlüsü diyebilirim
Ekmek yerine diyet dışı bisey yedim 2 dilim
Çay yani diyet dışı yedim
Su pek içemedim
Chocolita bugün pek iyi gitmedi yeminliyim normal zaman hiç yemiyorum misafirlik şartı koyduğum için biraz abarttım cezam varsa çekmeye hazırım
Hava biraz kapalı en sevdiğim tam yürüyüş havası