- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsin bir fatiha okudumGünaydın hayırlı cumalar olsun güzel kadınlar
Okuyan arkadaşlardan özel rica; dualarınızda annemede yer verirseniz çok mutlu olurum cennette o da mutlu olurçok teşekkür ederim
İçme diyorum içme yaaa gerçekten uzun zamandır böyle olmamıştım iş yerim 750 metre koşa koşa gittimAynı çay vallahi dur içem
Bende bunun kiraz saplisini içiyorum Bende öyle bi etki olmadiEki Görüntüle 3305517
5-6 gün içtim galiba her akşam bide.
Gerçekten dünden beri çok fenayım bu kadar benim gibi içmeyin
Kayısı ishal yapiyo zaten kiraz sapı ödem attırıyoBende bunun kiraz saplisini içiyorum Bende öyle bi etki olmadi
Yaaa yaptıklarının yarısını yapsan 2 kilo verirsin ben biliyorum
Sinemaki onda da var amaKayısı ishal yapiyo zaten kiraz sapı ödem attırıyo
Bunun kadar etkili değil demekki napim kızım zor durumdayım diyorum daha ne diyimSinemaki onda da var ama
Dogru. Ben dikkatli besleniyorum zaten. Az once yaptigim kahvaltimi sayiyorum hemen:Şeker hastaları kendilerine normal insanlardan daha fazla dikkat özen gösterdiği için daha uzun yaşıyorlarmış.
Öyle aklıma geldi.
Ölümlü dünya cemoş
Ama zayiflayamiyorum yine deŞeker hastaları kendilerine normal insanlardan daha fazla dikkat özen gösterdiği için daha uzun yaşıyorlarmış.
Öyle aklıma geldi.
Ölümlü dünya cemoş
Dogru. Ben dikkatli besleniyorum zaten. Az once yaptigim kahvaltimi sayiyorum hemen:
Omlet, az peynir ve 1 dilim cavdar ekmegi. Bu aslinda yaklasik 10 yildir yaptigim kahvalti
Nerde?Cemoos menü yazdı
Çok az yediğin için olabilir mi? Çok mu az yiyorsun?Ama zayiflayamiyorum yine de
Sen menü yazdın ya cemoşun ağına düşersin diye haber veriyorumNerde?
Hayırlı olsun wimin listeye eklendin agzhzhhzhzhsDogru. Ben dikkatli besleniyorum zaten. Az once yaptigim kahvaltimi sayiyorum hemen:
Omlet, az peynir ve 1 dilim cavdar ekmegi. Bu aslinda yaklasik 10 yildir yaptigim kahvalti
Geçmiş olsun canım iyi bi salgın var. Benim hiç öksürüğüm olmaz normalde bunda direkt başladı 3.gündeAyy bende çok kötüyüm sweet ya neyse grip öksürük değil
GünaydınHayırlı sabahlar hanımlar haftanın son günü elhamdülillahhayırlı Cumalar
Cemoos Melisa çayı aslında temizleyici olarak içilir, yani bildiğin antioksidan, icmekte zarar yok hata değişiklik olur
Devitamini Allah rahmet eylesin cnm ,nur içinde yatsın ♡
Böyle böyle geniş kitlelere ulaşacaksın cemoşHayırlı olsun wimin listeye eklendin agzhzhhzhzhs