Sağol canım benimSahilde yürüyüş yapabilmen ne güzel olmuş canım. İçin açılmıştır. Çok sevindim bu güzel gelişmeye.
Bugün canım kahvaltılık etmek istiyor. Akşama öyle bir sofra hazırlıcam
Bugün canım kahvaltılık etmek istiyor. Akşama öyle bir sofra hazırlıcam
Yap canım tavuk suyu çorba da çok iyi gelirben de buara cok usudugum icin corba istiyorum,
corba yanina salata yapicam.
Ben Sakarya’ya taşınmadan önce Bağcılar’daydım.Bizim buraya Bakırköy metrosu açıldı kızlar. Ay o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bağcılar dışında bir yerde yürüyorum şu an. En yakın sahil bakırköy sahili burada ama öyle ha deyince gelemiyorsun. Şimdi çocuk okuldayken gelip burada yürüme şansım oldu
olur tabi canım.İyi akşamlar kizlar. A Arrietty_ biraz rahatsız. İyi olacak inşallah. Bu süre içinde adım yarışını donduralim diyorum
Tabi durmak yok, yine adım atıyoruz harekete devam ediyoruz. Öncelik arrim iyi olsun sonra devam ederiz yarışlara
Ben yine de adım yarışı birincilerine biriniz bana yardımcı olursa devam edebiliriz dedim. Çünkü menü ceza kontrollerini yaparken adım sayısı takibi zorlar beni. Onlarda donduralim dediler. Ramazan arası diyelim o zaman. Sizler de aynı fikirde olursanız bu şekilde yapalım