Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar
A Arrietty_
13 Mart, Çarşamba günü adımlarım 2737 adım. Akşam Leslie yapacaktım; ama çok uyuyakalmışım az evvel. Tekrar uyumadan adımlarımı yazayım istedim.
Bugün rahatsızdım, tansiyonum biraz yüksekti. Adımlarım az maalesef. Evde istirahat etmem gerekti tansiyondan.

Eklentiler

• 1000027608.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 14
Iyi aksamlar

Sahur
2 muz
2 bardak su

Iftar
Pirinc pilavi
Firinlanmis patatesli salata
3 bardak su

Yatmadan 3 bardak daha icerim. 1,5 L I biraz gecer

Spor
15 km bisiklet
30 dk Yuruyus
Chocolita

Gideyim de yeni tabloyu yapayim

Yarin niyetli olmayacagim.
Tum gun kursdayim. Genelde migrenim tutar engellemek icin bol su icmem lazim

Eklentiler

• Screenshot_20240313_195327_Pedometer.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 21
gecmis olsun , susuzluktan yukseliyor iftardan sonra nasil oldun gecti mi

Çok geçmiş olsun. Evde hep limon vardır böyle tansiyonum çıktığında sıkıp içerim
Adımlara benimle birlikte A Arrietty_ de etiketliyoruz. Adım yarışına ekliyor. Adim yarışı için ayrı bir sayfa açtık oradan güncel tabloyu inceleyebilirsin. İlk sayfada linki var

Çok teşekkür ederim canım. Emeğine sağlık. Ben sadece şeyi merak ettim 16 Şubat’ta 81.05 ile bu topikte kilo vermeye başladım. Bu durumda 3,35 olmuyor mu?

Çok teşekkür ederim canım. Emeğine sağlık. Ben sadece şeyi merak ettim 16 Şubat’ta 81.05 ile bu topikte kilo vermeye başladım. Bu durumda 3,35 olmuyor mu?
Canım çok doğru. Ben başlangıç kilondan itibaren bakmamisim ona. 1. Hafta sonucunu geçen ay sonucun olarak görmüşüm. Düzeltiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…