Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chocolita canım ben de Trabzon'a taşınmadan önce bagcilardaydim asliogretmen ben de merkez mahallesindeydim . Chocolita burda evimin hemen önünde sahil ama çıkıp orda yürüyor musun desen çok az, haftasonlari kızla sahile çıkıyoruz o ara biraz yürüyorumBen Sakarya’ya taşınmadan önce Bağcılar’daydım. Merkez Mahallesinde, hatta okulum Bağcılar İlkokulu’ydu
olur tabi canım.
Benimde çocukluğum gençliğim Sefaköy de geçti. Evlendikten sonra buraya geldim canımBen Sakarya’ya taşınmadan önce Bağcılar’daydım. Merkez Mahallesinde, hatta okulum Bağcılar İlkokulu’ydu
olur tabi canım.
Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsınChocolita
Ay ben de degisigim, terliyorum usuyorum falan, hasta olmayak gene
Menum diyet disi oldu bugun. 2. Cezam olacak
Sanirim regl se geliyor diye istahim cok acik.
Onceki gunun cezasi
Eki Görüntüle 3400939 14 k adim.
Ben eşimle tanışana kadar hic Bağcılar a gelmemiştimChocolita canım ben de Trabzon'a taşınmadan önce bagcilardaydim asliogretmen ben de merkez mahallesindeydim . Chocolita burda evimin hemen önünde sahil ama çıkıp orda yürüyor musun desen çok az, haftasonlari kızla sahile çıkıyoruz o ara biraz yürüyorum
İnan sürekli aklımda hala uyumadım hatta yapmak için ama bi türlü halim olmadı yani gecistirmedim yanlış anlama beni olur muGonulmeyvesi mazeretli olarak geçen haftadan kalan 2 gün cezan bu hafta tamamlanmadığı için 1 uyarı aldın. Bilerek biraz bekledim ama olsun yine grup yıldızı olabilirsin. Diyetinde fire vermiyorsun
Canım bu nasıl tevafuk ben de evlenip Bağcılar’a gittim. Tevfik bey mahallesinde oturuyordum.Benimde çocukluğum gençliğim Sefaköy de geçti. Evlendikten sonra buraya geldim canım
Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsın
Ben eşimle tanışana kadar hic Bağcılar a gelmemiştim
Yaa ne şanslısın sahil yaninda çok gidip gelmekten böyle düşündün belki. Detoks gibi geldi bana. Çünkü hiç durup kendimi dinleyecek vaktim yoktur hep bir sorumluluk hep bir telaş. Bugün sahilde yururkende baktım koşarak dönüyorum. Dur dedim ya biraz dur da bak burada ki güzelliğe. Diziye baksam zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorum. Ama denize baksam her şeyin bir ahengi var
Ne çok ortak yönlerimiz var.Chocolita canım ben de Trabzon'a taşınmadan önce bagcilardaydim asliogretmen ben de merkez mahallesindeydim . Chocolita burda evimin hemen önünde sahil ama çıkıp orda yürüyor musun desen çok az, haftasonlari kızla sahile çıkıyoruz o ara biraz yürüyorum
Senin için iyi oluyor canım hareket ettigin hafta güzel kilo veriyorsunİnan sürekli aklımda hala uyumadım hatta yapmak için ama bi türlü halim olmadı yani gecistirmedim yanlış anlama beni olur mu
Cok tesekkur ederim daha dikkatli olucam ve eksi gelicem inşallah
İyi yapmışsın az önce bir reklam çıktı sayfanın yarisini kapladı şok oldum. Kapatma tuşu da yok. Yine de niyeyse ısrarla opera kullanmıyorum. Bir kere denedim çok yavaş geldi bana.Günaydın, bugün opera yükledim kızlar artık reklamlardan gına gelmişti, ben çok şikayet eden biri değilim ama ekranın yarısı reklamdı, bir de video şeklinde kapanmıyor da. Çok duyuyordum ama yeniliklere çok açık değilim, güvenlik vs konusunda pimpirikliyim. Sadece kk için kullansam bile yeter.
Bu arada İstanbul’dakilere selam olsun, önerir misiniz İstanbul’da yasamayı sıfırdan.
Günaydın nurcum hoş geldin. Korona olmuştun. İyi olmana sevindim tartı için salıya kadar bekleyelim mi orucluysan bu akşam mı gondermek istersin? 15 günlük bir ara verdin yeni başlangıç yaparız büyük ihtimal
Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsın
Canım ben uyarı verilme durumunda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum. Bu da kurallardaki son değişiklik olsuncanim simdi benim durumum nedir, son uyarimi sildirememistim cunku.
Canım ben uyarı verilme durumunda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum. Bu da kurallardaki son değişiklik olsun
Aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı cezası almak hemen uyarı getirmesin. İlk etapta 20.000 adım cezası olsun. Caydırıcı olur bence. Yapılmadığı durumda uyarı gelsin
3.Uyarı çünkü diskalifiyeye götürüyor, diyet dışı yüzünden vermeyelim. Bu sefer saklamalar başlayacak
Diğer sebepler aynen geçerli
1 - Aylık ceza sonucunda hiç kilo verilmediğinde veya + geldiğinde
2 - Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapılmadığında
4 - Mazeretsiz 2 hafta tartı paylasilmadiginda
5 - Mazeretsiz cezalar yapılmadığında
Şimdi almis olsaydın 1 uyarı hakkın daha olmuş olacaktı ama bu sebeple de verilmesin. Su an daha adil oldu. Burada en önemlisi ay sonu kilo vermiş olmak. Yoksa sırtın yere gelmeztamam canim, tesekkurler.
Evet bence de atmayin beni
reglim geldi catti kapida, inan istahim o kadar acik ki, bu dikkat etmis halim, yoksa salmis falan degilim.
bazi aylar ayrica etkiliyor, bazi aylar hic bir sey yokmus gibi geciyor, bilemiyorsun da