Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben Sakarya’ya taşınmadan önce Bağcılar’daydım. 🥰 Merkez Mahallesinde, hatta okulum Bağcılar İlkokulu’ydu 💕

olur tabi canım.
Chocolita Chocolita canım ben de Trabzon'a taşınmadan önce bagcilardaydim ☺️😍😁 asliogretmen asliogretmen ben de merkez mahallesindeydim 🙈😁. Chocolita Chocolita burda evimin hemen önünde sahil ama çıkıp orda yürüyor musun desen çok az, haftasonlari kızla sahile çıkıyoruz o ara biraz yürüyorum

İyi geceler arkadaşlar, 14 Mart perşembe menüm

Sahur; 1 bardak su

İftar; çorba, kemikli et, pilav, salata ve ayran.

Çay yanında biraz tatlı.

Su 1 litre
Spor yok maalesef Chocolita Chocolita
Bugün sabah erken kalktım ama uzandım biraz, sonra evi süpürdüm, iftara davetliydik.
Çay yanında birşeyler de yedim Allah affetsin 😁
A Arrietty_ çok geçmiş olsun, boğaz ağrısına zencefil çayı çok iyi gelir.
1 bardak suyun içine, 1 çay kaşığı toz zencefil ve 1-2 dilim limonu cezvede kaynatıp, 1-2 dk kaynaması yeter, süzüp biraz ılıyınca içine bal koyup iç. Çok iyi gelir.

Ben Sakarya’ya taşınmadan önce Bağcılar’daydım. 🥰 Merkez Mahallesinde, hatta okulum Bağcılar İlkokulu’ydu 💕

olur tabi canım.
Benimde çocukluğum gençliğim Sefaköy de geçti. Evlendikten sonra buraya geldim canım
Chocolita Chocolita

Ay ben de degisigim, terliyorum usuyorum falan, hasta olmayak gene 😤

Menum diyet disi oldu bugun. 2. Cezam olacak 😢

Sanirim regl se geliyor diye istahim cok acik.

Onceki gunun cezasi

Eki Görüntüle 3400939 14 k adim.
Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsın
Chocolita Chocolita canım ben de Trabzon'a taşınmadan önce bagcilardaydim ☺️😍😁 asliogretmen asliogretmen ben de merkez mahallesindeydim 🙈😁. Chocolita Chocolita burda evimin hemen önünde sahil ama çıkıp orda yürüyor musun desen çok az, haftasonlari kızla sahile çıkıyoruz o ara biraz yürüyorum
Ben eşimle tanışana kadar hic Bağcılar a gelmemiştim 😅
Yaa ne şanslısın sahil yaninda ❤️ çok gidip gelmekten böyle düşündün belki. Detoks gibi geldi bana. Çünkü hiç durup kendimi dinleyecek vaktim yoktur hep bir sorumluluk hep bir telaş. Bugün sahilde yururkende baktım koşarak dönüyorum. Dur dedim ya biraz dur da bak burada ki güzelliğe. Diziye baksam zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorum. Ama denize baksam her şeyin bir ahengi var

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi mazeretli olarak geçen haftadan kalan 2 gün cezan bu hafta tamamlanmadığı için 1 uyarı aldın. Bilerek biraz bekledim ama olsun yine grup yıldızı olabilirsin. Diyetinde fire vermiyorsun 🌹
İnan sürekli aklımda hala uyumadım hatta yapmak için ama bi türlü halim olmadı yani gecistirmedim yanlış anlama beni olur mu 🥲
Cok tesekkur ederim daha dikkatli olucam ve eksi gelicem inşallah ❤️

Benimde çocukluğum gençliğim Sefaköy de geçti. Evlendikten sonra buraya geldim canım

Alyscim aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı kullanmak uyarı sebebidir. İlk diyet dışı salı günü almışsın

Ben eşimle tanışana kadar hic Bağcılar a gelmemiştim 😅
Yaa ne şanslısın sahil yaninda ❤️ çok gidip gelmekten böyle düşündün belki. Detoks gibi geldi bana. Çünkü hiç durup kendimi dinleyecek vaktim yoktur hep bir sorumluluk hep bir telaş. Bugün sahilde yururkende baktım koşarak dönüyorum. Dur dedim ya biraz dur da bak burada ki güzelliğe. Diziye baksam zamanin nasıl geçtiğini anlamiyorum. Ama denize baksam her şeyin bir ahengi var
Canım bu nasıl tevafuk ben de evlenip Bağcılar’a gittim. Tevfik bey mahallesinde oturuyordum. 💕

Günaydın, bugün opera yükledim kızlar artık reklamlardan gına gelmişti, ben çok şikayet eden biri değilim ama ekranın yarısı reklamdı, bir de video şeklinde kapanmıyor da. Çok duyuyordum ama yeniliklere çok açık değilim, güvenlik vs konusunda pimpirikliyim. Sadece kk için kullansam bile yeter.
Bu arada İstanbul’dakilere selam olsun, önerir misiniz İstanbul’da yasamayı sıfırdan.

İnan sürekli aklımda hala uyumadım hatta yapmak için ama bi türlü halim olmadı yani gecistirmedim yanlış anlama beni olur mu 🥲
Cok tesekkur ederim daha dikkatli olucam ve eksi gelicem inşallah ❤️
Senin için iyi oluyor canım hareket ettigin hafta güzel kilo veriyorsun 😘
Günaydın, bugün opera yükledim kızlar artık reklamlardan gına gelmişti, ben çok şikayet eden biri değilim ama ekranın yarısı reklamdı, bir de video şeklinde kapanmıyor da. Çok duyuyordum ama yeniliklere çok açık değilim, güvenlik vs konusunda pimpirikliyim. Sadece kk için kullansam bile yeter.
Bu arada İstanbul’dakilere selam olsun, önerir misiniz İstanbul’da yasamayı sıfırdan.
İyi yapmışsın az önce bir reklam çıktı sayfanın yarisini kapladı şok oldum. Kapatma tuşu da yok. Yine de niyeyse ısrarla opera kullanmıyorum. Bir kere denedim çok yavaş geldi bana.
İstanbul çok guzel bir şehir ama kalabalığı trafiği bir de deprem korkusu olmasa 😞

canim simdi benim durumum nedir, son uyarimi sildirememistim cunku.
Canım ben uyarı verilme durumunda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum. Bu da kurallardaki son değişiklik olsun

Aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı cezası almak hemen uyarı getirmesin. İlk etapta 20.000 adım cezası olsun. Caydırıcı olur bence. Yapılmadığı durumda uyarı gelsin

3.Uyarı çünkü diskalifiyeye götürüyor, diyet dışı yüzünden vermeyelim. Bu sefer saklamalar başlayacak

Diğer sebepler aynen geçerli
1 - Aylık ceza sonucunda hiç kilo verilmediğinde veya + geldiğinde
2 - Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapılmadığında
4 - Mazeretsiz 2 hafta tartı paylasilmadiginda
5 - Mazeretsiz cezalar yapılmadığında

Canım ben uyarı verilme durumunda ufak bir değişiklik yapmak istiyorum. Bu da kurallardaki son değişiklik olsun

Aynı hafta içinde 2 kere diyet dışı cezası almak hemen uyarı getirmesin. İlk etapta 20.000 adım cezası olsun. Caydırıcı olur bence. Yapılmadığı durumda uyarı gelsin

3.Uyarı çünkü diskalifiyeye götürüyor, diyet dışı yüzünden vermeyelim. Bu sefer saklamalar başlayacak

Diğer sebepler aynen geçerli
1 - Aylık ceza sonucunda hiç kilo verilmediğinde veya + geldiğinde
2 - Mazeretsiz 3 gün menü paylaşımı yapılmadığında
4 - Mazeretsiz 2 hafta tartı paylasilmadiginda
5 - Mazeretsiz cezalar yapılmadığında

tamam canim, tesekkurler.
Evet bence de atmayin beni :KK72:

reglim geldi catti kapida, inan istahim o kadar acik ki, bu dikkat etmis halim, yoksa salmis falan degilim.
bazi aylar ayrica etkiliyor, bazi aylar hic bir sey yokmus gibi geciyor, bilemiyorsun da.

tamam canim, tesekkurler.
Evet bence de atmayin beni :KK72:

reglim geldi catti kapida, inan istahim o kadar acik ki, bu dikkat etmis halim, yoksa salmis falan degilim.
bazi aylar ayrica etkiliyor, bazi aylar hic bir sey yokmus gibi geciyor, bilemiyorsun da
Şimdi almis olsaydın 1 uyarı hakkın daha olmuş olacaktı ama bu sebeple de verilmesin. Su an daha adil oldu. Burada en önemlisi ay sonu kilo vermiş olmak. Yoksa sırtın yere gelmez 😅
Olabiliyor ya regl zamanı hangimiz asermiyoruz 😬

X