Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben kullanmıştım canım. Memnun kaldığım tek yanı kışın soğukta yürüyüş yaptığımda üşütmemekti. Sadece o amaçla kullandım. Yoksa kanıtlanmış bir yağ yakma faydası yok. Aksine çok terlettigi için susatir. Tartiya yansiyan da yine su kaybıdır.
Bende 2. Ayda kasintiya kızarıklığa sebep oldu. Ter sürekli vücutla temas halinde. Cildiyeye gidip kullanmayı da bırakmıştım
Ya unide bir arkadasm baya incelmisti
, ondan aklıma geldi 🤔

11.03.24
Sahur
1 haşlanmış yumurta,pırasa yemeği, hurmalı yoğurt 1 dilim ekmek

İftar
3 dilim ekmek
Az çorba, az salata yemeye çalıştım

Sonra kendime gelince kuruyemis, hurma vs yedim
Şu:1 lt Chocolita Chocolita
Canım spor yapamadim bugün olan adım bu A Arrietty_
Screenshot_2024-03-12-01-35-06-382_com.mi.android.globalminusscreen.jpg

, ondan aklıma geldi 🤔
Ben kullandım canım. Eğer terleyen bir insansan gerek yok bence, terletiyor insanı. Mesela ben iki saat spor yapsam kup kuruyum, yazın bile çok terlemem. Gerçi şimdi kullanmıyorum S beden almışım şimdi gelir mi bilmiyorum 😀

, ondan aklıma geldi 🤔
Diyete borçludur canım. Psikolojik olarak o kıyafete yoruyordur diye düşünüyorum. Ben bunu çok sordum çünkü. Bir spor salonuna başlayacaktım, bu sauna şeysini alıp onunla başlamak istiyorum dedim. Hiçbir katkısı yok dediler. Kardiyo yaparak kalp atış hızıyla yanan yağ ayrı sıcaktan terlemek ayrı. Bana mantıklı geldi
Oh yağlar eriyip gitsin şifa olsun canım ayağına sağlık ❤️
@chocc

canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. 🤲🏻💐
Çok sağol aslicim 🙏

Kızlar dün sahur yaptım çok rahatsız oldum. Akşam ki yemeklerden sahurda da yedim. İftarı çok yememistim zaten. Üstüne yatınca carpintim başladi. Şişkinlik ayrıca var. Bana yaramıyor ya ben biliyorum. Yine su içip yaticam yarın. Ya da yoğurt
Annen nasıl oldu çokom

X