Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah her zamanki gibi canımHayırlı akşamlar ve hayırlı iftarlar şimdiden
Chocolita canim yarin tartiyi iftardan once mi yapicaz ?
Sahur yapan arkadaslara zor olabilir sanki canım bilmiyorum arkadaslar ne düşünürYarın sabah her zamanki gibi canım
Bende o yüzden sormuştum iftar öncesi tam aç karnına oluyor diyerektenSahur yapan arkadaslara zor olabilir sanki canım bilmiyorum arkadaslar ne düşünür
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinKızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
Geçmiş olsun kuzum.Kızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
Evet doğru ya ben bu kafein işini nasil yaparım bilmiyorum, bugün resmen migren tuttu çok kötüydüKendi evime hic dokunmadim. Sabah 8i geciyordu yola ciktigimizda
Bizde 18.21 iftar
Yulaf lapasi aslinda benide tok tutuyor ama besin degeri pek yok.
Benim sivilar ile pek aramæisk yok. Su disinda pek birsey icmem.
Eve zaten 16 gibi geliyorum. Iftar vakti cabuk gelir. Iste nasil gececek onu merak ediyorum.
Birde yaz saatine gecince daha gec acilacak tabi
Canım sahur yapacağımız için sabah artı gelebiliriz, iftar öncesi tartilsak olmaz mı ?Yarın sabah her zamanki gibi canım
Çok gecmis olsun canımKızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
Çok geçmiş olsun ChocolitaKızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
Ben yedigim gibi, kiz anne hadi yuruyuse cikalim dedi.Ben çok yedim.
Yurumeyede hiç halim yok.
Kızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
Geçmiş olsun kızlarKızlar bugün acayip bir baş ağrısı tuttu, migren resmen, midem bulantı iftar da yapamadım, ezan okununca ekmek yedim ilaç içtim dinlendim, az önce çorba içtim birşeyler yedim... Allah'ım inşallah diğer günler böyle olmaz . Kızlar bu arada sahuna eşofman kullanan var mı ? Nasıl faydası oldu mu incelmeye
Çok geçmiş olsun G GoklerceKızlar bugün acayip bir baş ağrısı tuttu, migren resmen, midem bulantı iftar da yapamadım, ezan okununca ekmek yedim ilaç içtim dinlendim, az önce çorba içtim birşeyler yedim... Allah'ım inşallah diğer günler böyle olmaz . Kızlar bu arada sahuna eşofman kullanan var mı ? Nasıl faydası oldu mu incelmeye
Tansiyonu zorluyor ama iyi şükür. İlacini değiştirdik inşallah bu geceyi rahat geçirirGeçmiş olsun kuzum.
Nasıl annen?