Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kendi evime hic dokunmadim. Sabah 8i geciyordu yola ciktigimizda 😁

Bizde 18.21 iftar
Yulaf lapasi aslinda benide tok tutuyor ama besin degeri pek yok.
Benim sivilar ile pek aramæisk yok. Su disinda pek birsey icmem.
Eve zaten 16 gibi geliyorum. Iftar vakti cabuk gelir. Iste nasil gececek onu merak ediyorum.
Birde yaz saatine gecince daha gec acilacak tabi 😁
Evet doğru ya ben bu kafein işini nasil yaparım bilmiyorum, bugün resmen migren tuttu çok kötüydü 😔🤕
Yarın sabah her zamanki gibi canım
Canım sahur yapacağımız için sabah artı gelebiliriz, iftar öncesi tartilsak olmaz mı ?
Kızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim
Çok gecmis olsun canım

Kızlar bugün acayip bir baş ağrısı tuttu, migren resmen, midem bulantı iftar da yapamadım, ezan okununca ekmek yedim ilaç içtim dinlendim, az önce çorba içtim birşeyler yedim... Allah'ım inşallah diğer günler böyle olmaz 🤕😔. Kızlar bu arada sahuna eşofman kullanan var mı ? Nasıl faydası oldu mu incelmeye

Merhabalar Chocolita Chocolita A Arrietty_ 🌸🌺
11 Mart, Pazartesi günü
Menüm:
Kahvaltı (08:00)
*1 haşlanmış yumurta
*6 zeytin
*1 dilim taze kaşar peyniri
*2 ceviz içi
*2 kuru kayısı
Öğle yemeği (11:30)
*1 haşlanmış yumurta
*6 zeytin
*1 dilim taze kaşar peyniri
*8 çiğ badem
*2 kuru kayısı
*1 bardak süt
Akşam yemeği (19:00)
*ızgara biftek
*4 y.k. zeytinyağlı bezelye yemeği
*1 dilim tam buğday ekmeği
Su:2 lt
Adımlarım:5330 adım
*Sağlıkla ilgili sebeplerimden dolayı oruç tutamıyorum maalesef Chocolita Chocolita
Doktoruma danışmış idim geçmişte.

Eklentiler

• 1000027438.jpg
    1000027438.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Kızlar annem hasta bende kalıyor. Yarın güncellemelerim geçe kalabilir haberiniz olsun. Yarın Grup yıldızları tartıları özelden atsın. 1 e kadar onları ilan ederim

Kızlar bugün acayip bir baş ağrısı tuttu, migren resmen, midem bulantı iftar da yapamadım, ezan okununca ekmek yedim ilaç içtim dinlendim, az önce çorba içtim birşeyler yedim... Allah'ım inşallah diğer günler böyle olmaz 🤕😔. Kızlar bu arada sahuna eşofman kullanan var mı ? Nasıl faydası oldu mu incelmeye
Geçmiş olsun kızlar ♥️

Çok geçmiş olsun G Goklerce
Dilerim tez zamanda iyileşirsin.
🙏💐🌹🌸🌺

X