- 13 Mart 2019
- 12.790
- 41.074
Canım 45 dk leslie yaptım ️
Adimlarim bu kadar ama aksam tekrardan toplam.adimi gönderirim
Chocolita
Chocolita
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle ama 45 dk lik bi tane buldum bunda kadın tek başınaWalk wall walk
Aynen öyle ama 45 dk lik bi tane buldum bunda kadın tek başına
Toplu olanlar daha eğlenceli oluyor
Ben önce ki yıllarda yaparken eşim walk walk walk diye kadını taklit ederdi çok.gulerdim sen yazınca aklıma o geldi
Tamam canım ayağına sağlıkCanım 45 dk leslie yaptım ️
Chocolita
Dur yapmaya çalışayım biEvet
Ben de gulusunu cok seviyorum, ama onu yaziya geciremedim
Teşekkür ederimmTamam canım ayağına sağlık
Gecmis olsun ,eger tetiklemiyorsa kahve cok iyi geliyor benim migrenime sekersiz tabikiSelam kızlar, bugün bütün gün hastanedeydim orda dolanmaktan 10 bin adımı geçtim migren tuttu basim felaketti, midem bulandı birşey yiyemedim öyle olunca mecbur bir simit yedim zorla ilaç içebilmek için...şimdi eve geldim yemek yiyecegim, hala başım ağrıyor ama mide bulant geçti
Selam kızlar, bugün bütün gün hastanedeydim orda dolanmaktan 10 bin adımı geçtim migren tuttu basim felaketti, midem bulandı birşey yiyemedim öyle olunca mecbur bir simit yedim zorla ilaç içebilmek için...şimdi eve geldim yemek yiyecegim, hala başım ağrıyor ama mide bulant geçti
Selam hanımlar napiyprsunuz? herkes bugun yuruyor sanırımEsim uzun zaman sonra bugun izinliydi sabah cocuklari okula bıraktığımız gibi dısaŕi ciktik,anca isimiz bitti diyebilirim
Çok geçmiş olsun G GoklerceSelam kızlar, bugün bütün gün hastanedeydim orda dolanmaktan 10 bin adımı geçtim migren tuttu basim felaketti, midem bulandı birşey yiyemedim öyle olunca mecbur bir simit yedim zorla ilaç içebilmek için...şimdi eve geldim yemek yiyecegim, hala başım ağrıyor ama mide bulant geçti
Evet canim kahve ve nane yağı rahatlatıyor belki şuan benimki başlangıç evresinde ilaçlarda birkaç saat sonra fayda ediyor ama gerçekten bugün kafam kopsa dedim yaniGecmis olsun ,eger tetiklemiyorsa kahve cok iyi geliyor benim migrenime sekersiz tabiki
Gerçekten öyle ya hastane çok zor hele de fakülte tam bir eziyet oluyor, dinleniyorum şimdi birşey de yapamıyorumHastane saglam insani hasta eden birbyer zaten,
Gecmis olsun, dinlen bolca.
Çok sağ ol canım
Başın sağolsunIyi aksamlar
Cok keyifsizim bugun.
Cocukluk arkadasimin vefat haberini aldim. Geride 3 kucuk cocuk kaldi