- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Çok geçmiş olsunBabam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım.Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.
Yaa çok gecmis olsun Artemis hiç önemli değil yeter ki sağlığına kavuşsun babacigin.Babam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım.Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum arkadaşımBabam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım.Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur Rabbim şafi ismiyle şifa versin artemisim bende dua edeceğimSağ olun kızlar. Allah razı olsun. İyileşecek inşallah.
Geçmiş olsun arte acil şifalar babana Allah yardımcısı olsunBabam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım.Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Birşey sormak istiyorum neden sürekli mayonez yiyorsunuz bu belli bir diyetisyenin yazdığı diyet listesinde mi mevcut?selam kızlar
bugünkü menüm:
sabah: 1 kupa filtre kahve
ara öğün: 1 elma
öğlen öğün: 1 büyük tam tahıl ekmeği balık ve 1 tatlı kaşığı mayonez, eisberg
öğün: 2 büyük tam tahıl ekmeği balık ve 1 tatlı kaşığı mayonez, eisberg
2 ara öğün: elma
1 litre su (yarın daha fazla içeceğim)
1 saat yürüyüş
Cemoos
evetBirşey sormak istiyorum neden sürekli mayonez yiyorsunuz bu belli bir diyetisyenin yazdığı diyet listesinde mi mevcut?
smileyler çok abest çıkıyor burada nedense üzgün surat koymuştum. neyse. acil şifalar arte!Geçmiş olsun arte acil şifalar babana Allah yardımcısı olsun
Biraz daha zenginlestir menünü bence.
Mesela yoğurt ekle.
Kahvaltıda yumurta,peynir yersen daha iyi.
Şimdi az yiyince vücudun tepki verir kilo bile alırsın.
Aldırma gönüğğll aldırma bet sesimle eşlik edeceğim sana
Babam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım.Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Çok geçmiş olsunBabam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım.Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Mesaj bir süre düzenlenebiliyor birini silebilirsinadım fotoğrafımı eklerken yanlışlıkla aynı fotoğrafları 2 kere eklemişim, bir de kocaman olmuş foto
24:00 olmadan listemi ekleyeyim diye telaşla oldu