- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.608
30 lu yaşlar diyelimMaşallah diyelim sönmesin
Ay maşallah kız yaşın kaç acabaağsııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 lu yaşlar diyelimMaşallah diyelim sönmesin
Ay maşallah kız yaşın kaç acabaağsııı
benim telefona inmez heralde iOS problemssSamsung health yükledim bugün
Ben bazen anasayfaya gidiyorum başka konuları okuyorum ama bildirim gelince pıt buraya damlıyorumSize bişey sorcam gülmeyin şimdi telefonda sayfayı yenilememeden yeni yazilanlar gözükmüyor ya başka yerlere çıkıp bildirim gelmesini mi bekliyorsunuz yoksa sayfayı aşağı çekip mi yeniliyorsunuz inşallah anlarsınız sormak istediğimi
Bende öyle yapıyorum tamamdırbenim telefona inmez heralde iOS problemss
Ben bazen anasayfaya gidiyorum başka konuları okuyorum ama bildirim gelince pıt buraya damlıyorum
Bende 29 oldum geçen gün, 30 cominggggg30 lu yaşlar diyelim
Bildirim.gelince bakiyom benSize bişey sorcam gülmeyin şimdi telefonda sayfayı yenilememeden yeni yazilanlar gözükmüyor ya başka yerlere çıkıp bildirim gelmesini mi bekliyorsunuz yoksa sayfayı aşağı çekip mi yeniliyorsunuz inşallah anlarsınız sormak istediğimi
Benimki de çarşıda çorba içelim dedi yok olmaz dedm bu adamlar bizi bekliyor heeeKocam yarın seni kahvaltıya götüreyim diye bu adam hep diyette soyluyo bunu
2 hafta bekle ben birinci olucam ödül günü da gideriz dedim agxgxhxhdh
Yade çok az yemişsin ya doyuyon muHayırlı akşamlar, menümü anca akşamları girip paylaşıyorum, ama yazdiklarinizi okuyorum ,fikir de oluyor
Kahvaltı 09:10 muzlu Müsli
Yeşil çay
Ara öğün 13:40 kuru yemiş 1 elma
Nescafe
Akşam yemeği 17:30 suku köfte 2 kaşık pilav
10bardak Su
Eki Görüntüle 3305362
Yade çok az yemişsin ya doyuyon mu
Biraz daha zenginlestir menünü bence.Gün içinde çok etkilemiyor da gece uyanıyorum açlıktan
Süpürge de mi diyet mağduruUcanSupurge çalı süpürgem nerelerdesin sen bıraktın mi kız diyeti
Gelicem demiştiSüpürge de mi diyet mağduru
Babam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım. Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.Artemissisipi seni bugün göremedim buralarda nerdesin
Ya ne demek Artemis öyle deme çok geçmiş olsun bilmiyordum rahatsizligini .Allah şifa versin .baban iyi olsun dönersin inşallah .Babam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım. Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.
kuzum ciddi biseyi yoktur umarimBabam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım. Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.
Çocuk yapabilecek durumda hâlâ isi bitmemis çiftlere söylenirmis avxgxghxhx
Yaa daha seksi anlatırdım da diyette o bile olmuyo