Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Samsung health yükledim bugün
benim telefona inmez heralde iOS problemss
Size bişey sorcam gülmeyin şimdi telefonda sayfayı yenilememeden yeni yazilanlar gözükmüyor ya başka yerlere çıkıp bildirim gelmesini mi bekliyorsunuz yoksa sayfayı aşağı çekip mi yeniliyorsunuz inşallah anlarsınız sormak istediğimi 🙄
Ben bazen anasayfaya gidiyorum başka konuları okuyorum ama bildirim gelince pıt buraya damlıyorum 😅☺️

Size bişey sorcam gülmeyin şimdi telefonda sayfayı yenilememeden yeni yazilanlar gözükmüyor ya başka yerlere çıkıp bildirim gelmesini mi bekliyorsunuz yoksa sayfayı aşağı çekip mi yeniliyorsunuz inşallah anlarsınız sormak istediğimi 🙄
Bildirim.gelince bakiyom ben 😉

Hayırlı akşamlar, menümü anca akşamları girip paylaşıyorum, ama yazdiklarinizi okuyorum ,fikir de oluyor 👍

Kahvaltı 09:10 muzlu Müsli
Yeşil çay
Ara öğün 13:40 kuru yemiş 1 elma
Nescafe
Akşam yemeği 17:30 suku köfte 2 kaşık pilav
10bardak Su

IMG-20230921-WA0007.jpg

Cemoos Cemoos

Hayırlı akşamlar, menümü anca akşamları girip paylaşıyorum, ama yazdiklarinizi okuyorum ,fikir de oluyor 👍

Kahvaltı 09:10 muzlu Müsli
Yeşil çay
Ara öğün 13:40 kuru yemiş 1 elma
Nescafe
Akşam yemeği 17:30 suku köfte 2 kaşık pilav
10bardak Su

Eki Görüntüle 3305362
Yade çok az yemişsin ya doyuyon mu 😂

Artemissisipi Artemissisipi seni bugün göremedim buralarda nerdesin :KK68:
Babam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım. Cemoos Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.

Babam biraz rahatsız. Onun yanındayım ya. Chocoya mesaj attım. Cemoos Cemoos sana da atacaktım ama mesaj gönderemiyormuşum. Birkaç gün aktif olamayacağım, isterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Kusura bakmayın lütfen.
Pazartesi tartılırsam bildirim yaparım. Süreç nasıl olacak kestiremiyorum şu an. Bir şey de diyemiyorum o yüzden.
Ya ne demek Artemis öyle deme çok geçmiş olsun bilmiyordum rahatsizligini .Allah şifa versin .baban iyi olsun dönersin inşallah 🥰 .

kuzum ciddi biseyi yoktur umarim 😦

X