- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Icerigi sadece karb
100 ml de 12 gr
Getti ketooooooo
Icme o zaman
Onun yerine zero ic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icerigi sadece karb
100 ml de 12 gr
Kalkayım mı canımcım?5 adimcik daha ataydin ,pişti olmustuk
Komik olurdu heKalkayım mı canımcım?
aslinda kaloriden ziyada porsiyonlarimo küçültmeye calisiyorum canım iki gundur boyle olunca bosa gitmiş gibi hissediyorumMenu yorumlar kacarim
Ne guzel menu keske benim olsa
Kuru meyve oranina dikkat et, guzelmenun cok.
Enerji icecegi diyet disi mi kiz, hic bilmiyorum kalorisini falan ben. Ama cok ciddi kafein iceriyor. Menum guzel onun harici bence.
Sahurda niye yemedin bisey?
Yumurta gibi bisey yeseydin keske.
Guzel olmus,
Salata veya sebze ekleyebilirsin daha dengeli olmasi icin.
Menu cok guzel,
Diyet disi bile yakismis
Adim on numara
Niye kiz, ben begendim.
Ama sen daha dusuk kalori hedefliyorsun. Aksam yogurt ekleyip kareleri engelleyebilirsin diye dusundum.
Komik olurdu he
Bende tutturamadim
Vaktim çok azdı geç kaldim bide tek öğün yapmak istedimMenu yorumlar kacarim
Ne guzel menu keske benim olsa
Kuru meyve oranina dikkat et, guzelmenun cok.
Enerji icecegi diyet disi mi kiz, hic bilmiyorum kalorisini falan ben. Ama cok ciddi kafein iceriyor. Menum guzel onun harici bence.
Sahurda niye yemedin bisey?
Yumurta gibi bisey yeseydin keske.
Guzel olmus,
Salata veya sebze ekleyebilirsin daha dengeli olmasi icin.
Menu cok guzel,
Diyet disi bile yakismis
Adim on numara
Niye kiz, ben begendim.
Ama sen daha dusuk kalori hedefliyorsun. Aksam yogurt ekleyip kareleri engelleyebilirsin diye dusundum.
Sende mi hastasin?
Bugün karnım agriyor regl öncesi ağırlık ve bide niyetli idim onun halsizligi vardıSende mi hastasin?
Ben regli oldum, 2 çocuktan sonra hala karnım ağrıyorBugün karnım agriyor regl öncesi ağırlık ve bide niyetli idim onun halsizligi vardı
Ben doğumdan önce yataklara düşerdim çok kıvranırdım ağladığım bile olmuşturBen regli oldum, 2 çocuktan sonra hala karnım ağrıyor
Akşam yemeği nerede?Sabah
3 çeri domates
4 dilim salatalık
1 tk reçel
Salata
1 yumurta
Sade kahve
Yoğurt
A Arrietty_
Eki Görüntüle 3394953
Çok haklısın, bu sene çok şiddetli geçiriyor herkes gribi. Covid mi acaba diye düşündüm vallahi.Bu senenin hastaliklari fena.
Aman dinlen. Ilac milac da pek ise yaramiyor da iste agri kesiciyi basacaksin dayanmak için mecbur.
Ben de ağlardım, çok zayıftım annem göbeğimi çekerdi ağrı anında geçerdi, ağrıyınca göbeğin düşmüş denirdi. Ay eskileri hatırladım ne günlerdi.Ben doğumdan önce yataklara düşerdim çok kıvranırdım ağladığım bile olmuştur
Ama çok şükür doğum sonrası o kadat olmuyorum