- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
Bu hafta aksam yemeğini ben de bırakma kararı aldim. Sabah 100 gr da olsa eksi gördüm. 7 günde 700 gr vermiş olurum diye kendimi teselli ettim.Gunaydin kizlar. Dun aksam yemegini atladim. Kivi ve fistik yemistim bu sabah tartildim hemen etkisini gostermis cok sevindimbugun yine deniycem ins yine olur
Ac uyumak cok etkili bir yontemBu hafta aksam yemeğini ben de bırakma kararı aldim. Sabah 100 gr da olsa eksi gördüm. 7 günde 700 gr vermiş olurum diye kendimi teselli ettim.
Inşaallah. Aksam dukan icmeyi düşünüyorum ben. Bu hafta kiraz sapı ile, haftaya da yeşil çay ile planladım. Onu içersem yemek yeme isteğim de azalırAc uyumak cok etkili bir yontemgece dayanmak zor ama yapariz insallah
Sabah 1 yumurta ve portakal yedim. Öğle yemeğini de yemekhanede az yiyecegim. 16.00 gibi de kahve hurma, badem. Akşama kadar bol su. Bir de böyle deneyeyim de biraz eksi görüp motive olayım.Aksam yemegi atlayacaksaniz kalori miktariniza odaklanin ilk ve son ogun
Ben de aksam yapiyim dukan birasi iyi fikir. Elim bos durmamis olurInşaallah. Aksam dukan icmeyi düşünüyorum ben. Bu hafta kiraz sapı ile, haftaya da yeşil çay ile planladım. Onu içersem yemek yeme isteğim de azalır
Bu sabah benim de her yerim sisti neden acaba yaa bol su içmeye çalışıyorum bugünGunaydin
dun yediklerim agir geldi galiba banada her yerim sis sis olmus ,aksam erkenden uyumusum
Kolay gelsin, fazla yorma kendini.Tünaydın kizlar temizliğe girdim her yer her yerde
Kolay gelsin kaptanımTünaydın kizlar temizliğe girdim her yer her yerde
Kolay gelsin, fazla yorma kendini.
Sağolun kızlar yarın misafirim var ondan hazirliktayim geçmiş yapamadımKolay gelsin kaptanım
İyi Geceler
27 Şubat Menü ve Spor Bildirimi
12.30 1 kase tavuk çorbası
17.00 2 yk yulaf, 5 yk yoğurt, 2 hurma
18.00 1 elma, 1 portakal
2 litre su
9181 adım
Chocolita A Arrietty_
(Kusura bakmayın mesajlara hiç bakamadım. Kayınvalidem beş aydır beyin kanamasından yoğun bakımdaydı, artık hastanede yapacak bir şey yok deyip eve çıkarmamızı istediler. Bu akşam eve çıkardık. Dualarınıza talibiz. )
Eki Görüntüle 3393983
Beni de oyaladı biraz. Saat başı 1 bardak doldurup içtim. Iyi oldu, yemek yeme isteği olmadı.Ben de aksam yapiyim dukan birasi iyi fikir. Elim bos durmamis olur
Daha 6800. Ayakkabım ayağımı vurdu,pek yerimden kalkmıyorum bugün11.000 adımdayım kızlar kimler neler yaptı
11.000 adımdayım kızlar kimler neler yaptı
Geçmiş olsun canımDaha 6800. Ayakkabım ayağımı vurdu,pek yerimden kalkmıyorum bugün
Ben sabah spora gittim, adim pek olmadi halen ama kasciklarim agriyor