- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Bende iciyorum ama anlayamadim ,kac gundur glutenli birseyelr yememistim sanirim o sisirdi ,farkli ne tükettin ki?Bu sabah benim de her yerim sisti neden acaba yaa bol su içmeye çalışıyorum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iciyorum ama anlayamadim ,kac gundur glutenli birseyelr yememistim sanirim o sisirdi ,farkli ne tükettin ki?Bu sabah benim de her yerim sisti neden acaba yaa bol su içmeye çalışıyorum bugün
Geçmiş olsun. Acil şifalar.
Kolay gelsin. Dün akşam ben de ucundan başladım. Ramazandan önce yaptık yaptık. Yoksa insanın dermanı olmuyorTünaydın kizlar temizliğe girdim her yer her yerde
Benim 8450 adim olmus. Devami da gelir insallah11.000 adımdayım kızlar kimler neler yaptı
Soylemem11.000 adımdayım kızlar kimler neler yaptı
Puh söylesen nolurdu.Soylemem
Çok teşekkür ederim canım yiiteeGeçmiş olsun. Acil şifalar.
Kolay gelsin. Dün akşam ben de ucundan başladım. Ramazandan önce yaptık yaptık. Yoksa insanın dermanı olmuyor
Dün akşam yemeğinde şalgam suyu içmiştim o aklıma geldiBende iciyorum ama anlayamadim ,kac gundur glutenli birseyelr yememistim sanirim o sisirdi ,farkli ne tükettin ki?
Olabilir canım hamur işi yediğim zaman da çok şişiyorum benDün akşam yemeğinde şalgam suyu içmiştim o aklıma geldi
Evet canım bende de çok.siskinlkl oluyorOlabilir canım hamur işi yediğim zaman da çok şişiyorum ben
Cok gecmis olsun delfiniaMerhabalar Chocolita
28 Şubat, Çarşamba günü
Menüm:
Kahvaltı: 1 simit
Öğle yemeği: z.yağlı havuç yemeği (4 y.k.)
Akşam yemeği:
*ızgara et
*barbunya pilaki (3 y.k.)
Su: 1,5 lt.
Bugün rahatsızlandım, grip oldum. Doktorum rapor verdi, evde istirahat edeceğim. Adım yarışında bu hafta yokum A Arrietty_
Bugün doktora, eczaneye vs. gidip gelirken 3413 adım atmışım.
Hastalık nedeniyle yürüyüş, egzersiz yapılmadı.