- 13 Mart 2019
- 12.842
- 41.357
Haha yakinlarmis benim eşimleBizim evdekileri görme o zaman depresyon sebebi yeminle Allah'tan diyet yapmaya karar verdi de eşim evdeki bol kalorili yiyeceklerden kurtulduk yoksa ne zaman diyetteyim desem adam eve tatlı pasta ne varsa alıp geliyodu aynı odanın içinde durma eşin yerken mutfakta otur bitirene kadar yada başka odada takil
Twach diye bişey çok bişey değil 300 tl ye aldım tek dedim adımsayar olsun yeterÇok iyi yapmışsın yaa hayirli olsunbende mi alsam.acaba sen ne aldın
Oo hayırlı olsunbugün bi çılgınlık yapıp akıllı saat aldımadım sayacam diye sağıma soluma telefon sokmaktan kurtuldum
Yeter canım aynen ama cok işine yarayacakTwach diye bişey çok bişey değil 300 tl ye aldım tek dedim adımsayar olsun yeter
Aynen çokom yürüsem bile telefon ğzerimde olmayınca saymıyoYeter canım aynen ama cok işine yarayacak
Twach diye bişey çok bişey değil 300 tl ye aldım tek dedim adımsayar olsun yeter
2 günlük cezanı 1 günde tamamlamissinA Arrietty_
Chocolita
21k adim (ceza 1. Gun)
Adimlarimi tamamladim, simdi cay, sonra yatis
Eki Görüntüle 3393975
Allah şifa versin inşallah çok geçmiş olsunİyi Geceler
27 Şubat Menü ve Spor Bildirimi
12.30 1 kase tavuk çorbası
17.00 2 yk yulaf, 5 yk yoğurt, 2 hurma
18.00 1 elma, 1 portakal
2 litre su
9181 adım
Chocolita A Arrietty_
(Kusura bakmayın mesajlara hiç bakamadım. Kayınvalidem beş aydır beyin kanamasından yoğun bakımdaydı, artık hastanede yapacak bir şey yok deyip eve çıkarmamızı istediler. Bu akşam eve çıkardık. Dualarınıza talibiz. )
Eki Görüntüle 3393983
Bende bi bakayımTwach diye bişey çok bişey değil 300 tl ye aldım tek dedim adımsayar olsun yeter
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.İyi Geceler
27 Şubat Menü ve Spor Bildirimi
12.30 1 kase tavuk çorbası
17.00 2 yk yulaf, 5 yk yoğurt, 2 hurma
18.00 1 elma, 1 portakal
2 litre su
9181 adım
Chocolita A Arrietty_
(Kusura bakmayın mesajlara hiç bakamadım. Kayınvalidem beş aydır beyin kanamasından yoğun bakımdaydı, artık hastanede yapacak bir şey yok deyip eve çıkarmamızı istediler. Bu akşam eve çıkardık. Dualarınıza talibiz. )
Eki Görüntüle 3393983