Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bende geçen öyle yaptım ama dur bakalım inşallah daha çok hareket edicwm telefonu da bi şekilde yanımda tutucam artık gaza geliyorum bak bu hafta da sonuncu olamam 🤣🤣
Ama size yetişemem.yaa 20 bin nedir :olamaz:
Geçen hafta ayrı bi gaza geldim ben 🤣🤣 bakma bu hafta o gaz yok

Geçen hafta ayrı bi gaza geldim ben 🤣🤣 bakma bu hafta o gaz yok
Asil bu hafta ayni sekilde devam et. Tartida haftaya büyük fark gormek istiyor isen

Ay kizlar
Bence menulerimizide elestirelim. Cezalari kaptan vermeyi devam etsin 😁

Asil bu hafta ayni sekilde devam et. Tartida haftaya büyük fark gormek istiyor isen

Ay kizlar
Bence menulerimizide elestirelim. Cezalari kaptan vermeyi devam etsin 😁
Aynen aslında doğru ama bugün mesela biraz halsiz hissediyorum kendimi yarın inşallah diyelim en az hedef 15.000😍 menüleri eleştirmek de iyi fikir çünkü dışardan bi gözle tavsiye de çok işe yarıyor.

Yürümeye devam bu hafta hanımlar. Eğer devam edersek hepimiz tartıda güzel eksiler göreceğiz.🙏🍀
A Arrietty_ 💐
Chocolita Chocolita 💐

1000026524.jpg

Son düzenleme:
delfinia delfinia aylık sonuçta kilo aldığın için 1 uyarın + 5 gün 10.000 adım cezan var

Alys Alys ve ben haftalık sonuçta sabit geldigimiz için 3 gün 10.000 adım cezamız var

baltasar baltasar 'in geçen ayki sonuçtan 1 uyarısı vardı, bu aylık sonuçta da + geldiği için 2. uyarıyı alarak diskalifiye oldu
Merhaba kaptanım Chocolita Chocolita
Aylık verilen kilo miktarını tutturamayınca diskalifiye olma şartlarını biraz değiştirme şansınız var mı acaba?
3. uyarıda diskalifiye şeklinde değişseniz, 2. uyarı alan kişiye de 1. uyarıdan daha çok bir ceza verilse.
Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne derler bu konuda. baltasar'ın diskalifiye olmasına çok üzüleceğim, düzenli paylaşım yapıyordu kendisi.
Ya da gruba geri dönüş için mesela belirli bir süre içinde belirli bir miktar kilo vermesi şartı olsa, geri dönebilse diskalifiye olan kişi.
Diğer arkadaşların da düşüncelerini merak ettiğim için özelden değil buradan mesaj yazdım size.
Kararınıza saygı duyarım.

Alys Alys Migrenben Migrenben önümüzdeki salı son haftaniz dolup aylık sonuca bakılacak. Bu hafta çok dikkat edelim. Gecen ayki sonucunuzdan düşük gelmenizi bekliyoruz. Tezgahin işi daha kolay. Alys 1 uyarın vardı. Gecen ay 62.20 gelmişsin. Bu hafta en az 1.10 farkla gelmen gerekiyor. Detoks yapabilirsin
:KK17::KK17::KK17: Yumurta kapıya dayandı

Aylık verilen kilo miktarını tutturamayınca diskalifiye olma şartlarını biraz değiştirme şansınız var mı acaba?
3. uyarıda diskalifiye şeklinde değişseniz, 2. uyarı alan kişiye de 1. uyarıdan daha çok bir ceza verilse.
Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne derler bu konuda. baltasar'ın diskalifiye olmasına çok üzüleceğim, düzenli paylaşım yapıyordu kendisi.
Ya da gruba geri dönüş için mesela belirli bir süre içinde belirli bir miktar kilo vermesi şartı olsa, geri dönebilse diskalifiye olan kişi.
Diğer arkadaşların da düşüncelerini merak ettiğim için özelden değil buradan mesaj yazdım size.
Baltasarla özelden konuştuk canım. Aslında kuralları esnetmeyi hiç istemiyorum ben. Ama uzun zamandır konuştuğumuz için gerekirse kurallarda diskalifiyeyi 3. Uyarıdan sonra verebileceğimi söyledim, ama içinde bu konuda bir istek varsa. Çünkü aylardir beraberiz listeye de bakınca hazır hissetmedigini düşünüyorum. Oda Şu an tam anlamıyla diyet yapamadığını söyledi. Bende kurallara dokunmadim

Ben de çok üzüldüm Baltasar’ın diskalifiye olmasına. Kaptan ne diyecek bakalım.

Bu hafta 1 kilo vermem lazım :KK17: Verebilirim verebilirim
Kocama söylim de akşama gelirken kabak alsın 😌
Askim 1 kilo vermen gerekmiyor. İnşallah verirsin tabi. O alys için geçerli. Sen şu son durumda bu haftada korursan aylık sonuçta eksi geliyorsun. Ama üstüne koy tabi

X