- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Ayakta su içmek zararlı zaten oturda iç suyunuBana diyetisyenin ayakta su içme dedi
Oturarak 10 dakikada bir su iç direk çiş olmasın faydası olsun dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayakta su içmek zararlı zaten oturda iç suyunuBana diyetisyenin ayakta su içme dedi
Eskiden çok ayakta içerdim de son yıllarda dikkat ediyorum.Ayakta su içmek zararlı zaten oturda iç suyunu
Bak cemos bide dün neye çok güldüm site bozuldu ya senin mesajda kaldı en son omu görüyorum profilinede yazmışsın fırın sıcak kürek düzgün durmadan onu okuyorum senin için fırın ve kuregin anlamıni öğrendikten sonra nasıl güldümEskiden çok ayakta içerdim de son yıllarda dikkat ediyorum.
Bazen denk geliyo işte ayakta da neyse agxgxghx
Haklı olabilir djdhdhdhBana diyetisyenin ayakta su içme dedi
Benim için değil atasözü kızım bu herkes için anlamı öyle olmalıBak cemos bide dün neye çok güldüm site bozuldu ya senin mesajda kaldı en son omu görüyorum profilinede yazmışsın fırın sıcak kürek düzgün durmadan onu okuyorum senin için fırın ve kuregin anlamıni öğrendikten sonra nasıl güldüm
Aaa ilk kez duydum böyle atasözü mü varmış atalarda az değilmisBenim için değil atasözü kızım bu herkes için anlamı öyle olmalı
Çocuk yapabilecek durumda hâlâ isi bitmemis çiftlere söylenirmis avxgxghxhxAaa ilk kez duydum böyle atasözü mü varmış atalarda az değilmis
Alakasız ama şuan aklıma geldi Senin çocuk var mı merak ettimÇocuk yapabilecek durumda hâlâ isi bitmemis çiftlere söylenirmis avxgxghxhx
Yaa daha seksi anlatırdım da diyette o bile olmuyo
Atıştırmanin zamanını yanlış girmişim şimdi farkettim akşam uemegi oncesiydi o
Makarna 400 kalori olsaydı cezayı yerdin agxhxhhxhxhx
Var var kocaman kızım varAlakasız ama şuan aklıma geldi Senin çocuk var mı merak ettim
Ay bu hangi program bende mi kalori hesabı yapsam
Kalorisine baktım da yedim nağberMakarna 400 kalori olsaydı cezayı yerdin agxhxhhxhxhx
Helal olsun fırın sıcakmış harbidenVar var kocaman kızım var
Samsung health yükledim bugünAy bu hangi program bende mi kalori hesabı yapsam
Fırın çok olmuş yakalı senelerdir sönmüyorHelal olsun fırın sıcakmış harbiden
Yok yaaa keşke bu kız önceden oldu şimdi çocuk olmuyo ama sevişmeye devamHelal olsun fırın sıcakmış harbiden
Maşallah diyelim sönmesinFırın çok olmuş yakalı senelerdir sönmüyor
Ay maşallah kız yaşın kaç acabaağsıııYok yaaa keşke bu kız önceden oldu şimdi çocuk olmuyo ama sevişmeye devam