- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah ayni israf algısı seyde de oluyor "detoks icecekler"de
envai cesit meyve sebzeyi bi shakera koyuyorsun, yok olup sıvı oluyor
halbuki bıraksan 3 kişilik yemek çıkacak o ıspanaktan....
Çok gezme tatlım yorulursun Otur dinlen biraz
Yine de çok gezmeGezerken hic yorulmam, islenince yorulurum hemen
Yine de çok gezme
sen gelebilirsin sıkıntı yokKizlar bana izin verin birinci olayim, yoksa atacak bu zalim kaptisler, kapinin onunde bekliyorum.
Herkesler + gelebilir mi bu hafta
sen gelebilirsin sıkıntı yok
sen gelebilirsin sıkıntı yok
Ceza adımların 10.bin adımı ayni gün yapmamız gerekiyor değil mi
Yok canım o değil hani 10 bin adımı günlere bölebiliyor muyuz diye şey etmiştimben sormuştum meyve hanımcığım, "Bir günlük cezada kanıtlama süresi cezayı aldıktan sonra 24 saat. Yani ertesi gün"
himmmm hic bilmiyorum chocolita hanim bakar sana müsait oluncaYok canım o değil hani 10 bin adımı günlere bölebiliyor muyuz diye şey etmiştim
Tamamdır teşekkür ederimhimmmm hic bilmiyorum chocolita hanim bakar sana müsait olunca
Ne güzel. Eksik uykularını telafi etmişsindir.Camis gibi uyumusum.
Oyle diyelim degil miNe güzel. Eksik uykularını telafi etmişsindir.
Bu listeyi ilk sayfaya ekledim kızlar oradan takip edebilirsiniz
1. Etap Adım Yarışı
Kullanici ismi Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Toplam delfinia 6348 @misophonia 14014 Migrenben 11931 @baltasar 10023 @nnurc 7081 @Pandora27 17745 @asliogretmen 10094 @Goklerce 10038 @labellevie 6522 Chocolita 4128 Alys 15413 A Arrietty_ 18319 @yiitee 10040
Bildirimleri fotografli yapmayi unutmayin kizlar
@Sismaniye @tavsannesi sizlerin eksik diye gordum kizlar
Hoş geldin canım birazdan listeye ekliyorum
Yok canım günlere bölmüyoruz. Ceza geldikten sonra ertesi gün gondermen gerekiyorYok canım o değil hani 10 bin adımı günlere bölebiliyor muyuz diye şey etmiştim