- 16 Aralık 2019
- 20.241
- 80.579
- 31
Aaa üstüme iyilik sağlıkayyyyyyyy ferhunde seniiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa üstüme iyilik sağlıkayyyyyyyy ferhunde seniiiii
İyi olmuş yatın dinlenimOyle diyelim degil mi
Çokom canım ciğerim çok yorulma otur dinlen accıkTünaydın kızlar. Yürüyüşteyim yazamadım Adım listesini eve geçince ilk sayfaya ekleyeceğim
Canım adım paylaşırken Fit mutlu anne ve A Arrietty_ de mutlaka etiketle. Bu adim için olmasa da cezaya sayılacak bir adımsa fit mutlu sayar. Arriety de yarışa kaydederKızlar dünkü adimlarim.aslidna.ilk cezamı.dun yapacaktım ama oğlumdan fırsat olmadı
Bu Dünün adımları
Chocolita
Ben oturayım da siz geçin beni dimi ya o değilde 18.000 yapıyorlar ya nasıl geçiceeeeggz ilk 3 e girmek lazım biliyon nuÇokom canım ciğerim çok yorulma otur dinlen accık
Seni bilmem ama şu an 16.000Ben oturayım da siz geçin beni dimi ya o değilde 18.000 yapıyorlar ya nasıl geçiceeeeggz ilk 3 e girmek lazım biliyon nu
Tamamen oturarak yaptım çokom dinlenBen oturayım da siz geçin beni dimi ya o değilde 18.000 yapıyorlar ya nasıl geçiceeeeggz ilk 3 e girmek lazım biliyon nu
Ya sen napiyosun oturarak yaptım diyor bir de yaSeni bilmem ama şu an 16.000
OhaaSeni bilmem ama şu an 16.000
Ay yok kız dur gaza gelme şaka yaptım hemen de şey ediyoOhaa
Yattik uyuduk diye naptin
Gideyim de yurume bandini asagi tv karsisina koyayim
Yattım akşama kadarYa sen napiyosun oturarak yaptım diyor bir de ya
Ay indirdim ust katdan. Anam agladi.Ay yok kız dur gaza gelme şaka yaptım hemen de şey ediyo
Kız dur temizlik daha önemliAy indirdim ust katdan. Anam agladi.
Yesilcayimida yaptim.
Gaza geldim.
Temizlik filan kalsin. Kizi 1 saate alacagim
Aynen sağdaki daha güzelKızlar ilk üçü ilk sayfada profil fotolarimiza montajlicam Sağdaki daha iyi sanki dimi
Canim bu 5.000 adımın fotosunu bekliyoruz. Adım yarışında tabloyaya ekleyeyim. Adım fotolarına A Arrietty_ ve Fit mutlu anne yi etiketleyelimMerhaba
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dlm tb ekmegi
Az b.peynir 4 zeytin
Brokoli limonlu
1 armut
Ogle
3 kasik pirasa yemegi
3 kasik eriste
Salata
Turk kahvesi
1 kare bitter
Aksam
4 kasik pilav
6 kasik kuru fasulye
Salata
Yarim ayva
5 bin adim
(Alisma turlarindayim artiracagim insallah)
Bizim evde o hic oyle OlmadiKız dur temizlik daha önemli
Kız artık olsun bi değişiklik yap bi çılgınlık yap Boşver adımıBizim evde o hic oyle Olmadi