Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin
yumurta orucu nedir? ben asigim yumurtayaYumurta orucu yapacagim bugun.
Once tekrar uyumaya gidiyorum
Gözümü açar açmaz hazırladımEki Görüntüle 3390583
yürümedim, 222 kalori harcadım minik bi 15dklık egzersizlikle
şimdi duşa atlayıp işe uçuyorum
KIZLAR DUKAN BİRANIZI UNUTMAYINN
Surda cok guzel aciklamis nedir,nasil yapilir diyeyumurta orucu nedir? ben asigim yumurtaya
Şifa olsun luk luk luk içtikçe gitsin toksinler yağlar... amin rabbim... hic sormuyosun uykumu napıcan diye... dedim sen erken uyanıyosun ya.... sekize yürüyüş planlayalım mı bir saat dicektim..... sonra sen UYUDUN...Gözümü açar açmaz hazırladım
benim yürüyüş anca öğleden sonra oluyor. Büyük kızı okula bırakıyorum eve gelip küçüğün karnını doyurup oyuncak boyama kitabı falan veriyorum kulaklıpı takıp evin içinde yürüyorumŞifa olsun luk luk luk içtikçe gitsin toksinler yağlar... amin rabbim... hic sormuyosun uykumu napıcan diye... dedim sen erken uyanıyosun ya.... sekize yürüyüş planlayalım mı bir saat dicektim..... sonra sen UYUDUN...
leslie diye bi sey varmis onunla mı yürüyorsunbenim yürüyüş anca öğleden sonra oluyor. Büyük kızı okula bırakıyorum eve gelip küçüğün karnını doyurup oyuncak boyama kitabı falan veriyorum kulaklıpı takıp evin içinde yürüyorum
Var evet ama ben ondan sıkıldım evde kendi kendime tempolu yürüyorum öncesinde cardiomu yapıyorum amaleslie diye bi sey varmis onunla mı yürüyorsun
profil resmin çok güzel olmuşleslie diye bi sey varmis onunla mı yürüyorsun
HosbuldumHoş geldin
profil resmin çok güzel olmuş
yumurta orucuna baktım günde en az 6 yumurta diyormuş
gecen gün internetten heves edip de gezen tavuk yumurtası siparis etmistim ilk kez eve
simdi günde 6şar 6şar yersem.. pinti gibi yumurta aldı da kimse yemesin diye günde on tane yiyo olurum...
belki de olmam... bilemiyorum... biri yapsa benim gözümde olurdu...
Ben kıyamıyorum yumurta yemeyeyumurta orucuna baktım günde en az 6 yumurta diyormuş
gecen gün internetten heves edip de gezen tavuk yumurtası siparis etmistim ilk kez eve
simdi günde 6şar 6şar yersem.. pinti gibi yumurta aldı da kimse yemesin diye günde on tane yiyo olurum...
belki de olmam... bilemiyorum... biri yapsa benim gözümde olurdu...
Çok gezme tatlım yorulursun Otur dinlen birazGunaydin kizlar, ben oturuyorum halen is basi.
Ama ogleden sonra bosum, gezcem ins sikkidi sikkidi
Ahaha ben de oyle yumurtayi her seye koymam, israf gibi gelir.
Anca kahvaltiya falan, yoksa corbaya hamur isine koymam asla