Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Son düzenleme:
Canım bence küsuratlarını hesaplama mesela benim 6522 düz 6500 hesapla toplarken kolaylık olur.

Günaydınnnn. Güne bomba gibi başladım. Gerçi öksürürken beynim alnımdan çıkacak gibi oluyor ama yine de güzel bir enerji ile başladım.
Kuru kayısılı bir yulaf lapası ve 5-6 adet çiğ badem yedim.
Uzun zaman sonra ilk defa dün karşılaştığım ve bana ilk sözü "kilo almışsııın" olan arkadaşa burdan selamlarımı iletiyorum. Görüşeceğiz

Ellerine sağlık
Şimdi herkes nasıl gaza geliyo görün

Bu ne kiz,
Yogurt koyaydin karnabaharin yanina bari. Hem yogurtsuz karnabahar yiyecegine yeme daha iyi
Enerjin olmaz hic bir seye.
aslinda aklimdayki oydu ama sosu dokmeye icim el vermedi onunla yedim Gunah cikariyorum kiz midem kuculsun diye bu ara tek ogun gibi besleniyorum cok zorlanirsam ikinciyi yiyorum yine takılma bantindayim

Bir varmıs bir yokmus bu ruyaninda sonuna burda bitmis kilolari verip dukkani kapatiyoruz kuzum 5lilerde kalicaz

Günaydın canım ,simdi tartilip bildirim yaparak resmi uyeniz oluyorum , bugunden itibaren diye anlamistim

Eline saglik
Yaa sayilar cok fena bu fark nasil kapanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…