Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Selamlarr kahvaltıyı yazmıştım öğlen ara öğün yapacağım saatte oğlumla uyuya kalmışım 🤣 direkt akşam yemeğine geçiyoruz ;

Akşam yemeği;

2 fileto tavuk
Salata
Bir dilim tam buğday ekmek

Sonra Kv ler gelecek onlara kek yapacağım ama yemicem tabiki 😂
Cemoos Cemoos etiketliyim 🥰😍

Beni bugün spordan muaf tutsaniz🙈 3 4 saat okulda ayaktaydim içeri girmiycem diyen bitirimle uğraştım 🥺 sil süpür çamaşır yemek yap bittimm hic dermanım yok🥺 adımlarım olur yinede uyuyana kadar 8 bin 😂 yarın 40 dk yaparım sözzz😂
Canım 20 dk egzersiz dedik ama 8 bin adım diyorsan zaten bir şeyden muaf değilsin yapmışsin yani. Gayet kalori yaktığın bir gün gecirmissin
Chocolita Chocolita markete gittim marul domates soğan patates hepsinde indirim varmış nasıl sevindim aldım hepsinden ama sonra bil bakalım ne oldu 16 lira diye aldığım uçlu kalem 32 lira çıktı 🤣🤣🤣 indirim mi bindirim mi anlamadım şimdi ben kâr mi ettim 🥹🤣🤣🤣
Kâr etmeye alışık olmadığımız için çıkacak bir yerden 🤦

Bugün doktora gittim önce tahlillerim yapıldı. Kullandığım ilaci artık bırakırım diye düşünürken iki farklı antidepresan verdi.
Tek öğün beslendiğimi duyunca çok kızdı.
Bitki çayları yasak.
Evden dışarı cikamiyordum. Zorunlu en az birbucuk saat açık havada yürüyüş verdi.
Demek ki psikolojik olarak da yürüyüş çok önemli.

Bugün doktora gittim önce tahlillerim yapıldı. Kullandığım ilaci artık bırakırım diye düşünürken iki farklı antidepresan verdi.
Bitki çayları yasak.
Evden dışarı cikamiyordum. Zorunlu en az birbucuk saat açık havada yürüyüş verdi.
Oslemcim inşallah daha iyi olursun dışarı çıkmak dolaşmak insana hzuur veriyor 🥰

Bitki çayları yasak.
Gerçekten demek ki öyleymiş. İlaçların devam etmesine sıkma canını demek böyle olması daha iyi senin için. Doktor daha iyi bilir ❣️

Bu kayısı cayini Allah bildiği gibi yapsın pazardan eve gelene kadar canım cikti avxvxvxbhx
İnşallah faydası olur çektiğim ızdırap boşa gitmez 🤪
Ben kayısı içmedigim halde tutamiyorum 🥹 kaç gündür tam buğday geçtiğinden mi bilmem perişanım 🤣

X