Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Birazdan ilk is leslie yapacam
yani insallah
istiyorum yapabilirim 🥲
Bence yaparım

nnurc nnurc
Migrenben Migrenben
labellevie labellevie

Kızlar naptiniz nasıl.gidiyor
Bu hafta birinci olur muyuz 🙄
Insallah oluruz :) ben ogle arasinda yuruyus yaptim. Sonra da tavuklu salata yedim. Bakalim yarin gorucez sonucu 😂
Lesliyi ben de cok seviyorum eve gidince 15 dk yaparim 😄

Herkese tünaydın ♥️ gunaydina yetişemedim tabi. Pazartesi çocuğun peşinde. Veli toplantisi da vardı. Güzel pazartesiler olsun 🥳
Ben yarından pek ümitli değilim. Hasta olunca hareketsiz kaldım dikkat de edemedim. Adım cezasi çektim ama yine de karşılamadı bence. Olsun yine de düşmek yok yola devam
Tabi çokom 😘😘

Selam kızlar, bugün sabatan beri temizlik ve yemek yaptım aşırı yoruldum, resmen belim kırılıyor ağrıdan 😒 Fit mutlu anne Fit mutlu anne kurban olayım bugünü spor kabul et 🤣🙈🙈
Aldım kabul ettim 😁
İyi geceler kızlar alakasız bir şeyden bahsedeceğim, çok ağlamaklıyım. Az önce aynada tesadüfen beyaz saçlar fark ettim tel tel az da değil ve tek tarafta. Şok oldum. 25 yaşta erken değil mi? Hiçbir akranımda yok çevremdeki.
Ailede de yok.
Çok üzüldüm artarsa bir de sanki başka derdim yokmuş gibi bu çıktı. Yaşayanınız var mı?
Canim benjm 9 yasinda kızda da var valla beyaz bence cokta dert degil ya takma gecen nette bi yabanci kadin gordum hatta adim afim beyazlama evrelerini video yapmis keske oyle beyazlasa ilerde he ne tarz olmus kadin bayildim
Ingiliz arkidis hig tea ye davet etti, bizim kadinlar gunuymus megersem 🫣 ben neden farkli bir sey bekleyip suslenip puslenip gittiysem artik 🤪

Fit mutlu anne Fit mutlu anne bana uyari vercen mecbur. Hic planda olmayan seyler nereden cikiyor ya bu aralar, bir turlu duzen tutturamiyorum.
Tamamdır canim ilk uyarinı aldin o halde dikkat et
cezan yoktu aslında ama hasta olunca duzensizlik icin cezani cekmis saydim tatlım
Hayırlı haftalar kızlar
Dünün üstüne bugün niyetlendim
Akşamı da hafif geçirirsem iyi olacak inşallah yarın eksi gelirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allah kabul etsin canım
kızlar napıyosunuz...
ben sabah utanmadan pekmezle koca bir tava ciğer gömüp zayıflamayı dukan birasından umarken kameralara yakalandım.....
Eki Görüntüle 3389587

hayır tabii ki gıdımı saklamak için kasılmadım
Ay çok tatlısın maşAllah kız afiyet sifa olsun yag yaksin

Tek hareketli zamanim sabah kizi okula goturup eve yurumek oldu 😅
Aksam yemeklerini yaptim sonra full dizi izledim toto devirerek.

Is de aktif olacagim nede olsa
Birde sabah kahvalti ileyim.
19 civari aksam yemegi yiyoruz isde.
Yanima portakal alacagim iki tane

Eklentiler

• Screenshot_20240219_131352_Pedometer.jpg
    Screenshot_20240219_131352_Pedometer.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 35
X