- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin benim hazir icmeye basladimGünaydın.. dukan biralar demlendi mi kızlar..
ben dün akşamdan hazırlamıştım bitti bileGünaydın.. dukan biralar demlendi mi kızlar..
afiyet olsun, ben de öylegunaydin benim hazir icmeye basladim
hıza bak hızaben dün akşamdan hazırlamıştım bitti bile
Sabah erken kalkıncaafiyet olsun, ben de öyle
hıza bak hıza
Sabah erken kalkınca
Ben regl oldum spora da ağırlık verdim sanırım + gelirim bu haftaOh şifa olsun:) salıya mini minnacık zaman kaldı acaba kaç gelicek tartı çok merak ediyorum
Kafaya takmamak tek çözümben de sabaha kadar araştırdım, beyazlamayı durdurmak için şunu bunu yiyin için diye.. pekmez ciğer yiyeceğim bol bol, bunlarla nasıl kilo almadan idare edicem bilmiyorum...peh.
Aynen bu hafta olmasa diğer hafta o da olmazsa olmazMigrenben du bakalım hic belli olmaz bekleyelim önemli olan en nihayetinde zayıflamamiz
Tibetin genclik pinari diye bi egzersiz serisi var. eger kafana cok taktiysan bi arastir istersenben de sabaha kadar araştırdım, beyazlamayı durdurmak için şunu bunu yiyin için diye.. pekmez ciğer yiyeceğim bol bol, bunlarla nasıl kilo almadan idare edicem bilmiyorum...peh.
nnurc hanımcım beni çok heyecanlandırdın. gerekirse keşiş portakal olurum. baslicam mutlaka en kötü hareket olur. ama bir de geçerse.. dile benden ne dilersen...Tibetin genclik pinari diye bi egzersiz serisi var. eger kafana cok taktiysan bi arastir istersen
Ben yapmadim ama beyazlayan saclari tekrar siyahlastiriyor diye okumustum - ne kadar dogru hic bilmiyorum
Hahah ya evet en kotu hareket olmus olur. Ise yarasin insnnurc hanımcım beni çok heyecanlandırdın. gerekirse keşiş portakal olurum. baslicam mutlaka en kötü hareket olur. ama bir de geçerse.. dile benden ne dilersen...
ben de sabaha kadar araştırdım, beyazlamayı durdurmak için şunu bunu yiyin için diye.. pekmez ciğer yiyeceğim bol bol, bunlarla nasıl kilo almadan idare edicem bilmiyorum...peh.
nnurc hanımcım beni çok heyecanlandırdın. gerekirse keşiş portakal olurum. baslicam mutlaka en kötü hareket olur. ama bir de geçerse.. dile benden ne dilersen...
Uzun zamandır bu ufak yürüyüş dışında gerçek anlamlı spor yapmıyodum kaslar ister istemez ödem çekecek ama bi süre sonra hepsi eriyio akıp gidecek
İnşallah geçmedi gitti bu seneBen de hastaliktan beri spora geri baslayamadim, onumuzdeki hafta hafiften baslicam
Son hastaliklari atlatmisizdir bu kisin ins