Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay bilmiyorum neden kuşum diyolar ben namı diğer safiş aslında 🤣🤣 eski nick dut idi pp de masumlar apartmanı safiye vardı . Bi ara düzenli evimiz topiğindeydim acayip bi temizlik takıntım vardı pp ile reel beni çok bağdaştırdılar . Ama şimdi neden kuş bilmiyorum 😂😂 belki de enerji kaynaklıdır

hmmmmmmmm, foşur foşur yıkıyorum oh zamanlarına yetişemedim ama ben şimdiki halinden yanayım kuşum. ünlü düsünür serdar ortac ne demis "sendeki bu değişim hoşuma gitti, şekli de güzel" :işsiz:

hmmmmmmmm, foşur foşur yıkıyorum oh zamanlarına yetişemedim ama ben şimdiki halinden yanayım kuşum. ünlü düsünür serdar ortac ne demis "sendeki bu değişim hoşuma gitti, şekli de güzel" :işsiz:
:21: :21: Bende şu an ki değişimimi sevdim kafam gıcır.

Merhabalar🌸🌺💐
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
18 Şubat, Pazar günü
Menüm:
Kahvaltı (13:00)
*sahanda yumurta
*1 dilim taze kaşar peyniri
*8 yeşil zeytin
*2 çeri domates, biber
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
(14:30)
*sade Türk kahvesi
*1 kare
(16:00)
*1 portakal
*1 küçük muz
Akşam yemeği (19:30)
*4 y.k. yoğurt
*5 y.k. etli nohut
*4 y.k. pirinç pilavı
Su: 1,5 lt.
Dukan birası: 500 ml
Dukan biramı 16:00 gibi demleyip, soğuyunca akşam içebildim. Kalanını yarın işe götürüp öğleden evvel içeceğim.
*Spor yapamadım maalesef.

Eklentiler

• IMG_20240219_004206.jpg
    IMG_20240219_004206.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20240219_004145.jpg
    IMG_20240219_004145.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bu tskviyeyi bir arkadaş ortamında duydum, strese, uykusuzluğa iyi geliyormuş, ayrıca iştahı kesme özelliği varmış. Deneyen var mı? Ben son zamanlarda uyuyamıyorum, hem onun için hem de iştah keserse süper olur.
Canım böyle takviyeler kullanırken çok dikkatli olmak lazım. Bazı takviye karışımlar karaciğeri çok yorarmis hatta bazı hastalıkların tetiklenmesine sebep olabilirmiş
İyi geceler kızlar alakasız bir şeyden bahsedeceğim, çok ağlamaklıyım. Az önce aynada tesadüfen beyaz saçlar fark ettim tel tel az da değil ve tek tarafta. Şok oldum. 25 yaşta erken değil mi? Hiçbir akranımda yok çevremdeki.
Ailede de yok.
Çok üzüldüm artarsa bir de sanki başka derdim yokmuş gibi bu çıktı. Yaşayanınız var mı?
25 ne küçüksün 🥰 beyazlar çok normal. Bende ilk gördüğüm zaman bir fenalık gelmişti. Çünkü hiç öyle hissetmiyorsun. Ama kafaya takmadikca görmüyorsun da. Ne kadar odaklanirsan o kadar çoğalıyor sanki. İnsan olmanın bir parçası işte

Cuma günü Dahiliye uzmanıma sonuçlarımı göstermeye gittim
Tiroid ilacımı arttırdı,Levotiron 100 yerine 125 içeceğim haftaiçinde, haftasonu 100'luk içeceğim.
Demirim bayağı düşük çıkmıştı, 6,5 idi, demir ilacı içmeye başladım yeniden. Kilo vermeme olumlu katkısı olacak inşallah.
İnsülin direncinde kilo verebilmeye destek olsun diye Glifor'u kademeli olarak arttırarak içmemi istedi. Sabah 1, akşam 1 içersem daha iyi olurmuş.
Haşimato hipotiroidi ve insülin direnci olunca egzersizle destekleyerek yavaş yavaş kilo verilebiliyor. Sabır isteyen bir süreç.
Chocolita Chocolita senin de insülin direncin vardı, değil mi? G Goklerce sende de haşimato vardı değil mi?Yakın zamanda doktora gittiniz mi, sonuçlarınız iyi çıktı mı?
Bromelain'i sordum, doktorum içebileceğimi, diğer doktor arkadaşlarından bromelain'in insülin direncinde olumlu etkisi olduğunu duyduğunu söyledi. Bromelain'in ödem atıcı etkisini seviyorum.
Tartıda bol eksili ve sağlıklı günler diliyorum hepimize.
:KK19::KK200:
Selam canım evet bende hasimato ve demir eksikliği var, hasimato için levotiron 100 kullanıyorum yakın zamanda gitmedim haftaya randevu aldım ama şu aralar asıl sorunum demir ve B12 belki d vit de düşüktür bilmiyorum çok kötü durumda hepsi, ramazan gelmeden bir çözüm bulmam lazım yoksa bitik vaziyette oruç tutması çok zor oluyor, ben. Nm. im demir eksikliğimden reglm bile kesilmeye başladı metabolizma çok yavaşladı, vücut kendini korumaya alıyormuş
Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?

İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsun ❤️
Ne güzel canım insülin direnci düzelmiş ❤️ kolesterol için maydanoz limon kürü var denedin mi

Selam canım evet bende hasimato ve demir eksikliği var, hasimato için levotiron 100 kullanıyorum yakın zamanda gitmedim haftaya randevu aldım ama şu aralar asıl sorunum demir ve B12 belki d vit de düşüktür bilmiyorum çok kötü durumda hepsi, ramazan gelmeden bir çözüm bulmam lazım yoksa bitik vaziyette oruç tutması çok zor oluyor, ben. Nm. im demir eksikliğimden reglm bile kesilmeye başladı metabolizma çok yavaşladı, vücut kendini korumaya alıyormuş

Ne güzel canım insülin direnci düzelmiş ❤️ kolesterol için maydanoz limon kürü var denedin mi
Çok şükür evet. Allah daha zor hastalıklari olanlara da şifa versin 🤲 korusun cümlemizi
Yok canım o kürü denemedim. Bakarım ama teşekkür ediyorum ♥️

Haklısın G Goklerce demir eksikliği çok halsizlik yapıyor. randevu almakla iyi etmişsin, demir ilacıyla eksikliği tamamlarsın inşallah. Çok geçmiş olsun.🤗:KK200:💐

selam kızlar, dukan bira daha önce denemiştim işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum.
Bugünkü menüm 18 Şubat Pazar
Kahvaltı: 1,5 haşlanmış yumurta, peynir, 5-6 zeytin, roka, 2 dilim ekmek,

Orta boy latte kahve

Çay ve biraz kaju

Akşam; patates yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

2 litre su
6 bin adım bakalım tamamlayabilir miyim, hasta oluyorum sanırım.

Sabah
2 dilim ekmekle kahvaltı yasak bir şey yoktu

Ara kahve 1 kare

Akşam
2 tabak yeşil mercimek
2 dilim ekmek

Çay yanında 100 kalori
Su 1 lt
Adım 6 bin Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita

Merhabalar🌸🌺💐
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
18 Şubat, Pazar günü
Menüm:
Kahvaltı (13:00)
*sahanda yumurta
*1 dilim taze kaşar peyniri
*8 yeşil zeytin
*2 çeri domates, biber
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
(14:30)
*sade Türk kahvesi
*1 kare
(16:00)
*1 portakal
*1 küçük muz
Akşam yemeği (19:30)
*4 y.k. yoğurt
*5 y.k. etli nohut
*4 y.k. pirinç pilavı
Su: 1,5 lt.
Dukan birası: 500 ml
Dukan biramı 16:00 gibi demleyip, soğuyunca akşam içebildim. Kalanını yarın işe götürüp öğleden evvel içeceğim.
*Spor yapamadım maalesef.
Afiyet olsun kızlar💐💐

Günaydın ☀️

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

18 Şubat Menü ve Spor Bildirimi

12.00 bir yumurta, bir domates, bir kibrit kutusu kadar peynir, yedi zeytin,bir muz

18.00 bir kase mercimek çorbas, beş yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, bir kase yoğurt

2 litre su

(Köyde olduğumuz için Dukan birası ve spor yapamadım bugün devamke 💪🏻)

5000 adım 🏃🏼‍♀️

Chocolita Chocolita ❤️ Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Günaydın ☀️

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

18 Şubat Menü ve Spor Bildirimi

12.00 bir yumurta, bir domates, bir kibrit kutusu kadar peynir, yedi zeytin,bir muz

18.00 bir kase mercimek çorbas, beş yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, bir kase yoğurt

2 litre su

(Köyde olduğumuz için Dukan birası ve spor yapamadım bugün devamke 💪🏻)

5000 adım 🏃🏼‍♀️

Chocolita Chocolita ❤️ Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun 😘

X