Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Neyse ben dün yaptım ilk sporumu onu paylaşayım Fit mutlu anne Fit mutlu anne , dün evde Leslie ve 10 dk esneme/plates Total 45 dk yaptım
IMG_20240217_211837.jpg

Merhaba🌸🌺💐
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
Bugün öğleden sonra kabristana gittik, sonra halamlara geçmiş olsun ziyaretine gittik,akşam yemeğimizi yiyip eve geldik. Yürüyüş yapamadım. Adımım 1842
17 Şubat, Cumartesi günü
Menüm:
Kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*8 yeşil zeytin
*1 ince dilim beyaz peynir
*1 ince dilim kaşar peyniri
*3 çeri domates, biber
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
Akşam yemeği:
*
tavuk şiş
*3 y.k. pirinç pilavı
Su:1,5 lt.
İyi akşamlar.🌸💐:KK54:🌺

Cuma günü Dahiliye uzmanıma sonuçlarımı göstermeye gittim
Tiroid ilacımı arttırdı,Levotiron 100 yerine 125 içeceğim haftaiçinde, haftasonu 100'luk içeceğim.
Demirim bayağı düşük çıkmıştı, 6,5 idi, demir ilacı içmeye başladım yeniden. Kilo vermeme olumlu katkısı olacak inşallah.
İnsülin direncinde kilo verebilmeye destek olsun diye Glifor'u kademeli olarak arttırarak içmemi istedi. Sabah 1, akşam 1 içersem daha iyi olurmuş.
Haşimato hipotiroidi ve insülin direnci olunca egzersizle destekleyerek yavaş yavaş kilo verilebiliyor. Sabır isteyen bir süreç.
Chocolita Chocolita senin de insülin direncin vardı, değil mi? G Goklerce sende de haşimato vardı değil mi?Yakın zamanda doktora gittiniz mi, sonuçlarınız iyi çıktı mı?
Bromelain'i sordum, doktorum içebileceğimi, diğer doktor arkadaşlarından bromelain'in insülin direncinde olumlu etkisi olduğunu duyduğunu söyledi. Bromelain'in ödem atıcı etkisini seviyorum.
Tartıda bol eksili ve sağlıklı günler diliyorum hepimize.
:KK19::KK200:

Son düzenleme:
Merhaba🌸🌺💐
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
Bugün öğleden sonra kabristana gittik, sonra halamlara geçmiş olsun ziyaretine gittik,akşam yemeğimizi yiyip eve geldik. Yürüyüş yapamadım. Adımım 1842
17 Şubat, Cumartesi günü
Menüm:
Kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*8 yeşil zeytin
*1 ince dilim beyaz peynir
*1 ince dilim kaşar peyniri
*3 çeri domates, biber
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
Akşam yemeği:
*
tavuk şiş
*3 y.k. pirinç pilavı
Su:1,5 lt.
İyi akşamlar.🌸💐:KK54:🌺
Afiyet olsun 😘😘

Chocolita Chocolita nasıl oldun daha iyi misin
Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?
Tiroid ilacımı arttırdı,Levotiron 100 yerine 125 içeceğim haftaiçinde, haftasonu 100'luk içeceğim.
Demirim bayağı düşük çıkmıştı, 6,5 idi, demir ilacı içmeye başladım yeniden. Kilo vermeme olumlu katkısı olacak inşallah.
İnsülin direncinde kilo verebilmeye destek olsun diye Glifor'u kademeli olarak arttırarak içmemi istedi. Sabah 1, akşam 1 içersem daha iyi olurmuş.
Haşimato hipotiroidi ve insülin direnci olunca egzersizle destekleyerek yavaş yavaş kilo verilebiliyor. Sabır isteyen bir süreç.
Chocolita Chocolita senin de insülin direncin vardı, değil mi? G Goklerce sende de haşimato vardı değil mi?Yakın zamanda doktora gittiniz mi, sonuçlarınız iyi çıktı mı?
Bromelain'i sordum, doktorum içebileceğimi, diğer doktor arkadaşlarından bromelain'in insülin direncinde olumlu etkisi olduğunu duyduğunu söyledi. Bromelain'in ödem atıcı etkisini seviyorum.
İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsun ❤️

Halsizlik aynı devam ediyor canım. En azından bugün nefes alabiliyorum çok şükür. Sen nasılsın?

İnsülin direnci vardı çok şükür artık yok canım. Bende dolu dolu kolesterol var. Sana da çok geçmiş olsun ❤️
Çok teşekkür ederim.:KK19: :KK200:
Öncelikle acil şifalar diliyorum canım, dilerim en kısa sürede iyileşirsin.💐 :KK200:
İnsülin direncinin olmamasına çok sevindim. İnsülin direnci değerlerinin normale dönmesi çok güzel.:nazar:🤗💐
Kolestrolün kilo verdikçe düşer,normal değerlerine ulaşır inşallah.🙏

Çok geçmiş olsun canım. Benim eşim de tekrardan hasta oldu. Oğlum da halsiz hissediyorum diyor, inşallah hasta olmaz. Nasıl bir hastalıksa.

Haftaya günlük adım yarışı yapalım mı
Harika olur 🏃🏼‍♀️
Geçmiş olsun bende de haşimato var ama uzun zamandır baktırmadım kendime 🙁

çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻💐

17 Şubat cumartesi menüm
Kahvaltı: 9-10 zeytin, 1 parça peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal

Kahve

Biraz kaju

Akşam sinemaya gittik, patlamış mısır yedim
Çocuklara çorba vermiştim kendim akşam yemeğini unutmuşum, gelince de geç oldu.

Su 2,5 litre
10 bin adım
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• IMG_3222.jpeg
    IMG_3222.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 31
X