Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Hastanede sira beklerken bildirimimi yapayim :)
gecen hafta: 78,55
Bugun: 77,20
Fark: 1,35
Yuzde 1,72
Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3386235
Merhabalar nnurc nnurc
Yüzdemizi virgülden sonra 3 hane olacak şekilde yazıyoruz hepimiz.
Seninki 1,718 çıkıyor.
(1,35÷78,55x100=1,718)
1,72 yazmışsın ya, yenisin diye bilgilendirmek için yazayım istedim kusuruma bakmazsan.🙏 nnurc nnurc Chocolita Chocolita
Küçük bir yüzde farkı bile grup yıldızını belirleyebiliyor bazen.
Sevgiler.🌸

Merhabalar nnurc nnurc
Yüzdemizi virgülden sonra 3 hane olacak şekilde yazıyoruz hepimiz.
Seninki 1,718 çıkıyor.
(1,35÷78,55x100=1,718)
1,72 yazmışsın ya, yenisin diye bilgilendirmek için yazayım istedim kusuruma bakmazsan.🙏 nnurc nnurc Chocolita Chocolita
Küçük bir yüzde farkı bile grup yıldızını belirleyebiliyor bazen.
Sevgiler.🌸
Eger virgulden sonra 3 hane yaziyorsak 1,719 seklinde olmali :) 1,71865 diye gittigi icin ben de duzeltiyim :) eger bir sonraki sayi 5 ten fazlaysa yukari yuvarlanir💕

Eger virgulden sonra 3 hane yaziyorsak 1,719 seklinde olmali :) 1,71865 diye gittigi icin ben de duzeltiyim :) eger bir sonraki sayi 5 ten fazlaysa yukari yuvarlanir💕
Biz yuvarlamıyoruz nnurc nnurc
Diğer kişillerin tablodaki yüzdelerine bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.
İsterseniz Chocolita Chocolita ya itiraz edebilirsiniz bu konuda.🤷‍♀️
Ben matematikçiyim bu arada. Bilirim yani 💕 Geçen haftaki tabloyu paylaştım, tabloya bir bakarsanız hep bu şekilde.
Yuvarlamaya kalkarsak iş karışır.
Haksız mıyım Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Eklentiler

• 1000025668.jpg
    1000025668.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Biz yuvarlamıyoruz nnurc nnurc
Diğer kişillerin tablodaki yüzdelerine bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.
İsterseniz Chocolita Chocolita ya itiraz edebilirsiniz bu konuda.🤷‍♀️
Ben matematikçiyim bu arada. Bilirim yani 💕
Biz yuvarlamiyoruz diye bir sey var mi anlayamadim, bu genel bi matematik kurali:) mesela 1,2339 sayisini 1,233 olarak mi yazmak dogru sence? Ben de bilgisayar muhendisiyim memnun oldum ben de bilirim

Biz yuvarlamiyoruz diye bir sey var mi anlayamadim, bu genel bi matematik kurali:) mesela 1,2339 sayisini 1,233 olarak mi yazmak dogru sence? Ben de bilgisayar muhendisiyim memnun oldum ben de bilirim
Ne isterseniz onu yapın o zaman.
Bu grup kuralı.
İtirazınızı Chocolita Chocolita ya yapın o zaman.
Benim geçrn haftaki yüzdem 0,498 idi ve aynen tabloya işlendi.
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne bu konuda siz de bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
İyi günler.
Cevap yazarsanız cevap yazmayacağımı bilirseniz sevinirim nnurc nnurc
Bu konuda polemiğe girmeyeceğim.

Son düzenleme:
Gunaydin

Ne guzel eksi bunlar.
Tebirkes ederim 🤩

Cocuklara kahvalti hazirlayim tartilacagim bende
Ay canım benim ekşi değilmişim,yanlış hatırlamisim sbait geldim 🙈🤣bence ekşi sayılır ama reglin ikinci günündeym
Hadi geçmiş olsun 😁 ayağına sağlık. Bir daha Aylık cezaya kalmayız umarım 🙈
Amin inşallah 🙈 ama hareketlendirdi beni yalan yok, ceza olmasa totomu kaldirmiyorum....kızım bile diyor yaşasın tekrar spor mu yapiyoruz diye 🤣

Merhabalar portakalafisildiyordum portakalafisildiyordum
Yüzdemizi de yazmamız gerekiyor.
Senin yüzden 1,628 oluyor hesabıma göre.
73,7-72,05=1,65 kg vermişsin.
1,65÷73,7×100=2,238 oluyor yüzden
Chocolita Chocolita
Sevgiler.🌸🙏

merhaba delfina hanımcığım, çok incesin çok teşekkür ederim🥰. chocolita'dan öğrendim, artık güncellemelerim yüzdeli olacak.

hanımlar naber...
kizlar ben bi sorunsalimi paylasmak istiyorum sizinle,
siz de bosaltim problemi yasiyor musunuz?(kusura bakmayın)
netten arastirdim, vücut lifsiz veya susuz kalırsa kabızlık olur diyor..
e ben bol bol lif alıyorum, 2 3L su içiyorum
ne yapacağım ya 😒
hap da almak istemiyorum, cok önerilmiyor.. veya bir defaya mahsus alıp şahaneler mi yaşasam bilmiyorum..
Oneriniz veya benzer sorun yasayanınız var midur?

ben kendimi ifade etmek istiyorum. Son konusmalarimdan kendi yuzdeme itiraz ediyormusum gibi anlasilmasin :) benim hesaplamamla ilgili hakkaniyetli olunmasi gerektigi ile ilgili bir uyari gelince ben dogru yontemi aciklamak istedim.
Benim hesaplamalarla ilgili herhangi bir sorunum yok.
Onemli olan kilo vermek :)
Eger bir gerginlige sebep olduysam kusura bakmayin 🙏🏻@Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

ben kendimi ifade etmek istiyorum. Son konusmalarimdan kendi yuzdeme itiraz ediyormusum gibi anlasilmasin :) benim hesaplamamla ilgili hakkaniyetli olunmasi gerektigi ile ilgili bir uyari gelince ben dogru yontemi aciklamak istedim.
Benim hesaplamalarla ilgili herhangi bir sorunum yok.
Onemli olan kilo vermek :)
Eger bir gerginlige sebep olduysam kusura bakmayin 🙏🏻@Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
"Hesaplamamla ilgili hakkaniyetli olunması gerektiği" ifadesini yazınca benim de kendimi savunma hakkım doğuyor Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Birincisi ben size öyle bir ifade kullanmadım, hakkaniyet kelimesi filan olmadı nnurc nnurc
İyi niyetle yaptığım bir "bilgilendirme" idi ve yanlış anladınız sanırım. "Yenisin diye bilgilendirmek için yazmıştım, kusuruma bakmazsan" ifadesini kullanmıştım, hatırlatayım istedim. Tam cümlelerimi de yazayım:
Merhabalar
nnurc
Yüzdemizi virgülden sonra 3 hane olacak şekilde
yazıyoruz hepimiz.
Seninki 1,718 çıkıyor.
(1,35-78,55x100=1,718)
1,72 yazmışsın ya, yenisin diye bilgilendirmek için yazayım
istedim kusuruma bakmazsan.
nnurc

Chocolita
Küçük bir yüzde farkı bile grup yildizını belirleyebiliyor
bazen.
Sevgiler.
Eğer bu kuralı değiştirmek isterseniz cevap yazmanız gereken kişi ben değilim, bu konu başlığının esas yöneticisi Chocolita Chocolita ve onun yardımcısı konumundaki Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Evet. Önemli olan kilo vermek olabilir; ama daha da önemlisi birbirimizi kırmadan, incitmeden kilo vermek nnurc nnurc

Eklentiler

• 1000025669.jpg
    1000025669.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
X